mikata написа:Микренския е споделил пред мой познат,че до 1-2 години Левски със сигурност ще последва съдбата на цска
Това е лоша новина за тези от вас, които имат, така да се каже, морални притеснения относно идентичността на Левски

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
mikata написа:Микренския е споделил пред мой познат,че до 1-2 години Левски със сигурност ще последва съдбата на цска
gihuelo написа:Kris_men2000 написа:mikata написа:Микренския е споделил пред мой познат,че до 1-2 години Левски със сигурност ще последва съдбата на цска
Искаш да кажеш,че до 1-2 години ще закрият българският футбол.Я само си представи футбол в България без ЛЕВСКИ.Научна фантастика.Изчезне ли ЛЕВСКИ изчезва и футбола в България.ЛЕВСКИ е една футболна религия на един цял народ българи.
Ако не се намери такъв като Чорни да извади едни пари и ако не се намери фирма като Виваком на която или от която да бъдат източени 15-20 млн. няма как да стане, защото дълговете всеки месец се увеличават и дори сега тези 12млн ,които трябва да се вземат за 6 години , половината отидоха за един ден за стари задължения. Доброволно спонсор за такива пари не може да се намери, защото Армеец плаща за зала Армеец- 1,2 млн на година.От билети няма как да стане.
Kris_men2000 написа:Имам един въпрос.Моля който знае с точност нека ми отговори сериозно.Имаше едно момче страшен талант казва се Марк Емилио Папазов.Къде е сега това момче и къде играе в момента.
metodito написа:Ако се спре източването на клуба, нещата ще се оправят. Аз съм убеден, че този сектор е някаква схема. Играят се схеми и с трансфери на футболисти, въвлечени сме и в политически игри. Мисля, че след изборите може да се очакват новини, и в зависимост от спечелилия ще са ясни какви ще са - ако е ГРОБ, лоши ще са, ако е БКП... не знам. То иначе и двата случаи за нас ще са лоши, де. Трите клуба с най-сериозни възможности след Лудогорец бяха унищожени - два от тях - ЦСКА и Литекс, бяха убити физически, третият - ние - направо ни разказаха играта. Спортният провал е много важен. За това и видяхме назначения, като това на Пелето, Гонзо, Иво, Топчо, Сухия, Митов. Постоянни трансфери, от които някой се е нагушкал много добре - не е нито Гонзо, нито Пелето, още пък по-малко дедо Боре (убеден съм). "Левски" е златна мина, а между другото със споменатите назначения, Лудогорец е сигурен за бъдещите си титли и милиони. Люпко и Жужо без малко да объркат сметките на няКОЙ, но проблема бе бързо разрешен.![]()
Само едно не мога да разбера: защо ни държат на командно дишане?
metodito написа:realno написа:...Отбора не се ли пуска по една спирала надолу?
От шест години.
koisa написа:gihuelo написа:Kris_men2000 написа:mikata написа:Микренския е споделил пред мой познат,че до 1-2 години Левски със сигурност ще последва съдбата на цска
Искаш да кажеш,че до 1-2 години ще закрият българският футбол.Я само си представи футбол в България без ЛЕВСКИ.Научна фантастика.Изчезне ли ЛЕВСКИ изчезва и футбола в България.ЛЕВСКИ е една футболна религия на един цял народ българи.
Ако не се намери такъв като Чорни да извади едни пари и ако не се намери фирма като Виваком на която или от която да бъдат източени 15-20 млн. няма как да стане, защото дълговете всеки месец се увеличават и дори сега тези 12млн ,които трябва да се вземат за 6 години , половината отидоха за един ден за стари задължения. Доброволно спонсор за такива пари не може да се намери, защото Армеец плаща за зала Армеец- 1,2 млн на година.От билети няма как да стане.
Оранжев, най-добре си стой в оранжевия форум и не се прави на загрижен за Левски. Отдалеч смърдиш на люляк. Ходи се заяждай там с Беладоната и не интригантсвай тук на чужд гръб.
Потребители, разглеждащи този форум: DoSomethingDifferent и 13 госта