Мнениеот angelofdeath » 11 авг 2014 10:58
Берое е стабилен отбор от години. При тях няма закъснели заплати и битови проблеми, да не говорим за скандали. Хубчев всяка година взима по-един, двама играчи и попълва местата, където има нужда. Този сезон пак прибраха едни от най-силните футболисти на Локо Пловдив, а Венци Христов се върна. Е, кажете ми, какво може да покаже Левски на един балансиран отбор. Не съм фен на сините, но по-едно време през първата част на мача мислех, че Берое ще вкара три-четири гола. Никога не съм виждал толкова лошо разбирателство защита вратар. Аз също съм на мнението, че не може да се вини само Кунчев. Вратаря се чувства спокоен и пази добре, когато пред него защитата е стабилна и недопуска сериозни грешки. Обеден съм, че преди не повече от 15 години индивиди, като Белаид нямаше да помиришат терен. Вместо ЦСКА и Левски да дърпат останалите отбори напред, те слизат на нивото им. Не може клуб създаден преди пет години да диктува модата във България и да се определя, като национална кауза. Нямам нищо против Лудогорец, но ме подразниха с това, че си позволиха да пуснат химна на двубоя им за Лига Европа с Валенсия. Не си спомням някой друг да го е правил. Това е положението, но всеки, който дори малко разбира от футбол знае, че без ЦСКА и Левски и то силни играта във България не върви. Затова е нужно левскарите да се вземат в ръце и да си подредят нещата, защото още една празна година ще дойде в повече на всички фенове.