Отвратително и недопустимо - направо ми се реве ,че това се случва с Левски .....

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Cooler написа:Всъщност не чух от всички клипчета, които изгледах Петев да казва - Оставам, от утре започвам работа или нещо подобно, той каза дойдоХ, за да работя и т.н
За това си мисля, че човека има достойнство и сам ще се откаже от поста. Какъв авторитет ще има пред играчите, за феновете не говорим.
Ето и коментара на Петев:
"Искам да кажа само едно - оставам!
Подчертавам, че не симпатизирам на нито един столичен клуб. Всичко останало е лъжа.
sslevski написа:Браво на феновете.Подкрепям ги.Розови боклуци най-малко ни трябват на Герена.
JACKO написа:75 000 нeустойка за 5 минути!А честито:)
Изберете един фен за треньор, щом толкова много разбирате и диктувате положението.
С тези играчи и Анчелоти да стане нищо няма да направи.
sslevski написа:Най-сетне плявата започна да чезне малко по малко.Сираков и Тонев вън.Не е лошо и бай Ганьо да си ходи.Сигурен съм,че има хора,които искат да го вземат Левски.Просто мустака не го дава.Има далавера от резултатите.
сини богове написа:Какъв Петев, какъв Кокал, какви пет лева.Проблемът не е в треньора, а в целите които се поставят. Ние нямаме отбор, а искаме шампиони да ставаме. На Йока трябва да му се каже- Направи отбор, забрави за титли и купи. Стига вече с трансфери "на пожар" и резки движения. Разкарайте лекетата от Левски и направете отбор от мъже с топки и след година, две нещата ще се получат.
Централен написа:16:39
Разговор между раев и петев:
-Айде бре ивайло, излизай от тоалетната.чака ни пресконференция...
-Не мога, на..ках се от страх...
Потребители, разглеждащи този форум: ElCochino, glarus_ds, Highlander, vlong и 53 госта