Финягата метна букета ... да идва следващия ... "собственик"!
ПП: ... тва с конфликта на интереси е толкоз плитко ..... Ако тези акции струваха 2 стотинки, СР щеше да намери някой приближен ....

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Sinite ot Sofia написа:И още нещо, как по - точно тази грандиозна простотия ще накара хората да се върнат на стадиона?! Това е най - голямата загуба на Левски като клуб през цялото ни съществуване. Сега на Герена ходим по 1000 човека.. на виваком арена ще сме 10 000?! Истината е, че ако не сме първи и ако не играем 1/4 финал в ЛЕ, стадиона пустее.
Red_Neck написа:Дани акционеру![]()
![]()
![]()
Финягата метна букета ... да идва следващия ... "собственик"!
Sinite ot Sofia написа:koisa написа:Sinite ot Sofia написа:И още нещо, как по - точно тази грандиозна простотия ще накара хората да се върнат на стадиона?! Това е най - голямата загуба на Левски като клуб през цялото ни съществуване. Сега на Герена ходим по 1000 човека.. на виваком арена ще сме 10 000?! Истината е, че ако не сме първи и ако не играем 1/4 финал в ЛЕ, стадиона пустее.
На първо време с добра игра и повече победи, а след време с ЕКТ и може би борба за един от трофеите. Само не знам с настоящия потенциал на отбора колко е възможно всичко това...
Обезличаваме се стремглаво, Левски губи своите идеали, символи, корени ако щеш. Как това не го разбират хората..
Мисля, че все пак са много малко тези, които загърбват тези ценности, за да видят някой милион от виваком. Следващия сезон ще искат да ни сменят седалките с оранжево - бели цветове.. Не ви ли писнаха тия смешни декларации, захаросано написани, целящи заблуда у обикновения фен, сега видите ли нищо не се променяло..
Играта е последната грижа на Левски в момента.
Браво! Така се прави!.. Аз съм доволен! Отписахте заема към Виваком, имате и нов собственик /за вечни времена/... Направо Аякс Балкански. Мисля, развитието на детската школа ще е приоритет... Името продава...
Всички са доволни!!!
Честито!!!
Потребители, разглеждащи този форум: honda, veni__85 и 23 госта