SFHC написа:срамен ден в историята на любимия ми отбор... не за това са се борили онези момчета в градинката пред 22ра гимназия преди почти век...
Прощавай, ако не са ВТБ , на молитви и пост ли искаш да останем?
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
SFHC написа:срамен ден в историята на любимия ми отбор... не за това са се борили онези момчета в градинката пред 22ра гимназия преди почти век...
И не самоДаже и руска държавна помощ има
Какво по-хубаво от това
Българската държава заедно братската руска държава,хванати ръка за ръка помагат на отбора на народа
brossy написа:Левски издържа 45 год. комунизъм ,но ЦСКА едва ли ще доживее 45 год. демокрация.
saigon написа:bilyaletdinov написа:Четох сума ти простотии за турските болници , "съветските" капитали КГБ и не знам си какво още и ми писна вече . Предполагам повечето хора от форума гледаме Бундеслига . Там има един отбор - Шалке 04 , чийто генерален спонсор е...Газпром .Ако трябва да използваме логиката на българина , то Шалке 04 са най-големите измеякри в Германия , защото видите ли са забравили как им го "нахака" другарят Сталин . Разбирам завистта на "червените" феновете , разбирам че е кофти да са без титла от доста време , разбирам че е кофти да няма селекция и да се продават голмайсторите на отбора от есента , разбирам че не искат любиямият им клуб да бъде управляван от банда пернишки кретени , но да се плюе , че някой е решил да инвестира някоя друга рубла в шибаната ни държавица ме избива на смях...
Кой, какво и кога точно е решил да инвестира в левски, а? На тия хора, дето днеска дадоха пресконференция, им беше спуснато да го правят. Обаче, понеже Бойко е много тъпо парче, което не може да си замълчи, затова сега ви ебаваме. И кво даваш за пример Шалке и Газпром? Меркел ли ги е задължила да са им спонсори? Инвестиция, макар и малка е това, което направиха турските болници. Но ще ме прощаваш, ама да обяви премиера на държавата, че е намерил спонсор на любимия си отбор, който "по случайност" е купил преди това български холдинг, това не е инвестиция
Юрий Соловьов: Искаме за Суперкупата на Европа да играят Динамо и Левски
AN71 написа:levski_4_life написа:Единственото по-хубаво от това да четеш, че Левски са подписали с мощен нов спонсор, е да гледаш как розовелките завиждат! То по тяхната логика ако някоя немска фирма стане спонсор на Левски, ще сме фашисти, ако някоя индийска фирма - цигани, и т.н. Какво да ви кажа, ограничени хора...
ХАХАХА и аз на това се кефя честит ви спонсор ЛЕВСКАРИИИИИИИИИИ
SFHC написа:И не самоДаже и руска държавна помощ има
Какво по-хубаво от това
Българската държава заедно братската руска държава,хванати ръка за ръка помагат на отбора на народа
втрещен съм, мислих, че "фен на Левски" и "братска Русия" в едно изречение е оксиморон. Повечето от вас, които са се излюпили преди не повече от две десетилетия, не осъзнават колко отвратително е случилото се. Моралът, ценностите и идеите зад един отбор, създаден в епохата на романтичния футбол не значат нищо за съвременния псевдо фен. Бихте продали семействата си за титла или купа.
Потребители, разглеждащи този форум: Google [Bot] и 20 госта