damyanov1963 написа:bubka написа:damyanov1963 написа:bubka написа:damyanov1963 написа:bubka написа:
ЦСКА или Литекс сме последно?
Питай ГГ, ЦСКА, или Литекс ви би с 8:0.
Аз те питам теб, защото се имаш за всезнайко, пък и ми се обиди преди, що те смятам за малоумен. Въпросът е лесен и разбираемо зададен. Според теб ЦСКА или Литекс сме? Ако ме интересува мнението на ГГ ще намеря начин да го питам лично, а не чрез трети лица във форума.
Ами все тая, дали ще се наречете ЦСКА, или Литекс, в зависимост от случая. Важнотое е, че се бихте с 8:0.
Така е, и аз съм на това мнение, че все тая дали е Левски, Динамо, или Хармун-Спартак.....аа така де Левски-Спартак. Все за едни и същи милиционери става въпрос. Иначе значи сме се били с повече, отколкото Левски ни е бил ;(. И тука сте втори! Начиии, тъй като стане, деева... ;((((.
Ее, и това доживяхме!
Да се хвалите, че сте се били с повече сами, отколкото Левски ви е бил със 7:2 и 7:1.
Благодаря!
Пак не си разбрал, Динамов. Аз ви съжалявам, че досега си имахте една едничка радост за 73 години съществуване, а сега вече и нея сами си я отнехте :(. Понякога наистина се чувствам много тъжно и изпитвам голямо съжаление за хората-динамовци. Наистина без майтап. Не ви е особено лесен животът.