popokutepetel написа:terata написа:Rage написа:Лудогорец много слаби, Левски все още не вярващи в силите си. Червен картон за Безяк 100%, а Дяков на кантар. Пацо сбърка, но майната му .... "продължаваме напред"Отбора има потенциал и за 2-3 мача не могат да се правят крайни изводи. Тези които плюят по Гаджев и Пацо Тигъра явно са забравили, колко радост им носеха точно тези преди 3-4г. Аз не искам Левски да прилича на ЦСКА с 10 чужденци. Харесва ми факта че си имаме наши момчета, макар че не са идеални. Единствено Абди разочарова, от него наистина се очакваше повече. Ботев да се насерът не могат да бият 2та мача.
П.С. Купата е синя![]()
![]()
Да бе и аз тва се чудя, как може да хулим играчи, които за последно са се изявявали на ниво преди 3-4 години. Дали сам се усещаш ква глупост си написал?
E само не разбрах защо пък трябва да плюем баш пък Гаджев и Пл. Илиев? Щото Бедоя направи мача на живота си, че Велев не даде един точен пас пък било и на два метра, че Абди показа, че е Л. Педро, ама малко по-висок или Нину, който не може едно центриране да направи.
Да де, ама на Бедоя тва му е първия слаб мач откакто е тук. Абди му е едва втори или трети мач като титуляр, а Гаджев и котенцето се насират не в един или два мача, а едва толкова силни срещи имат за последните няколко години.