blue avalanche написа:Warped написа:blue avalanche написа:Serafim написа:И, и, и... един мармот... Толкова евтино мислите, че няма на къде повече.
Къде по-реалистичен е варианта просто, че тая няма да я бъде. В смисъл, че от УС си търсят друг треньор, имат неразбирателство с Пелето относно селекцията, искат от него титла, той смята, че не може с този състав и тн. Помним още на мача с Лудогорец как си хвърли пропуска към скамейката и си тръгна. Той си каза, че е искал да си ходи на няколко пъти преди това, Пелето първо отрече, после потвърди.
Та с две думи - явно не му се седеше вече и на сърбина. Пробвал е преди това да си тръгне, но не са го пускали, защото отбора побеждаваше, а в същото време искаха да си намерят човек да го замести.
1. Никой не може да бъде задържан някъде на сила. Освен в затвора,може би...
2. Като толкова искаш да си тръгнеш,не е нужно да публикуваш най-смешната декларация в света.

1. Тогава какъв ти е проблема, че само ревеш срещу Петрович?
2. Тогава какъв ти е проблема , че само ревеш срещу Петрович?
Петрович не е Левски. Левски го е имало и без Стоев, Петрович и тн. Ще го има и много след тях. Въпроса е че в момента се управлява от
доказани некадърници
Аз не рева срещу Петрович. Но някои хора се скъсаха да реват ЗА Петрович.

Редовно тъп коментар. Не бил ревал... Ти ако не ревеш против Петрович, ще киснеш да напомняш за Шпайдела, за 83-85, за момчетата, за школите... Сякаш това ти осмисля живота.
За това съм, че Левски с Петрович беше по-добре, отколкото е сега, без него. За това съм, че сърбина знаеше 2 и 200 и можеше да измъкне максимума от играчите си. За това съм и че е сред най-добрите треньори, идвали в България.
Това обаче не значи, че Левски свършва с Петрович. Ти това не можеш да го проумееш. Или е защото си ограничен (колко жалко, защото очевидно не си на 20) или е защото си озлобен (което пак е жалко, защото пак - не си на 20).
Петрович трябваше да бъде сменен с някой по-добър, за да има ГАРАДАЦИЯ. Топузаков не надгражда в момента. Може след 5-6-10 години, но не и сега.
И за разлика от теб, аз съм казвал много пъти, още и докато любимия ти СС беше треньор, че той научи играчите да си подават и да смъкнат топката на земята, вместо да я бухат напред. До ден днешен (макар вече доста рядко) бързите разигравания на малка площ с по едно докосване са нещо, което той въведе.
Колкото по точките - не става така, мой човек. На всички вече ни е ясно, че модерния футбол е нещо непонятно за теб, за това и живееш в 80-те. Не може днес да кажеш "чао", защото има договори. В професионалния футбол има клаузи и неустойки, ако треньора реши да си тръгне или клуба го освободи. Петрович е искал раздяла по взаимно съгласие - нито той да дължи пари, нито да търси от клуба. А вече какво са се разбрали - дали е по взаимно съгласие или Левски ги тълкуват като самоволно напускане и ще търсят неустойки - не знам.