efbet Лига: Лудогорец (Разград) - Левски (София) , Неделя

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Как ще завърши срещата

1
112
39%
Х
52
18%
2
124
43%

Общо гласове: 288

Потребителски аватар
terata
Контакти:

Re: efbet Лига: Лудогорец (Разград) - Левски (София) , Неделя

Мнениеот terata » 07 окт 2019 15:17

W84me написа:
terata написа:Цялата истина викаш, ама да питам само, Лудогорец от тоя сезон ли имат добри футболисти? От тоя сезон ли плащат сериозни пари за нови, добри играчи? От тоя сезон ли плащат големи заплати? Щот тая "истина" важеше и миналата година и по-миналата и т.н. ама тогава треньорите все бяха виновни, селекционерите, футболистите и т.н. Пък ся изведнъж Лудогорец с големите пари е причината. Едва ли досега друг треньор и ръководство са имали такъв комфорт и защо? Представям си ако в ролята на селекционер беше Дончо Донев, Гонзо или Вангелов и беше привлякал в отбора футболисти за почти милион лева, като Насиру и Алар, които са твърди резерви, кво щеше да е тука, ма ся сте тихи нещо. А за Чандъров и З. Димитров пък въобще и да не отварям дума. За онова аржентинско кюфте, дет бил класи над Мариани :mrgreen: някой нещо? Кога ще ги показва тия "класи"?

Лудогорец взема футболисти за по 1-2 милиона и ги ЧАКА по 6 месеца да се разиграят. Тука взехме един под наем, друг за 100-200 000 евро и ги гоним след 2 месеца?

Ся ако ми кажеш къде съм написал да гоним някой след два месеца, ще ти бъда благодарен. Мнението ми е относно двойният стандарт и лицемерието на голяма част от пишещите тук. Щото тия дето сега се явяват адвокати и скачат на амбразурата с повод и без повод, при идентични ситуации с предишни треньори и ръководства бяха най-активни в "плюенето". Да допълня и за Мазурек нещичко. Помниш ли Рамон Лопес? Даже гифче се въртеше тук с един негов шут дет отиде в небесата. Та тоя образ беше изгонен почти веднага след тва. И всички плюехте кво е недоразумение и се подигравахте на комичния му изстрел. Ся си припомни шута на Мазурек от дузпа в тъч, само че ся за него трябва време а у и т.н. Ай ся честно ми кажи, ако предните бяха дали 400К евро за твърди резерви като Алар и Насиру кво щеше да се говори? Източване, комисионни и т.н. ма ся тихУ. Чистим дългове уж но плащаме немалко пари за отбов в нашето състояние за чужденци, които крепят пейката? Ми Чандъров? Ай ти ми кажи ква е разликата между привличането на Луан Виана и Асен Чандъров? Единия се взе за да не изпуснем Паулиньо, другия се взе за да не изпуснем З. Димитров, по-точно за да го вземем. И? Разлика? Тишина обаче. И още и още, ма как да е. Левски не е ПК и ПХ!!!

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 07 окт 2019 15:26

terata написа:
Ся ако ми кажеш къде съм написал да гоним някой след два месеца, ще ти бъда благодарен. Мнението ми е относно двойният стандарт и лицемерието на голяма част от пишещите тук. Щото тия дето сега се явяват адвокати и скачат на амбразурата с повод и без повод, при идентични ситуации с предишни треньори и ръководства бяха най-активни в "плюенето". Да допълня и за Мазурек нещичко. Помниш ли Рамон Лопес? Даже гифче се въртеше тук с един негов шут дет отиде в небесата. Та тоя образ беше изгонен почти веднага след тва. И всички плюехте кво е недоразумение и се подигравахте на комичния му изстрел. Ся си припомни шута на Мазурек от дузпа в тъч, само че ся за него трябва време а у и т.н. Ай ся честно ми кажи, ако предните бяха дали 400К евро за твърди резерви като Алар и Насиру кво щеше да се говори? Източване, комисионни и т.н. ма ся тихУ. Чистим дългове уж но плащаме немалко пари за отбов в нашето състояние за чужденци, които крепят пейката? Ми Чандъров? Ай ти ми кажи ква е разликата между привличането на Луан Виана и Асен Чандъров? Единия се взе за да не изпуснем Паулиньо, другия се взе за да не изпуснем З. Димитров, по-точно за да го вземем. И? Разлика? Тишина обаче. И още и още, ма как да е. Левски не е ПК и ПХ!!!

А не съм казал подобно нещо. Трябва да имаме търпение към футболистите и треньорите. За себе си казвам, че винаги съм давал период на адаптация на всички. Говоря принципно за някои фенове, дето обявяват всичко за гонене. Нали искаме да променим нещата?
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 07 окт 2019 15:27

Пак се генерализира.
След 3-4 победи... "На прав път сме", след една загуба и то от определено по добър отбор - "За нищо не ставаме". :roll:
Ами с това мислене, май наистина нема да стане. :lol: :?

Мач като мач... Не очаквайте от Хубчев тактики от типа на - "Нема кръв, нема фал" и "Тами са вразите"... Човека е немски възпитаник и изисква хладен разум и тактическа дисциплина.
Хайде да наложим на снощните положения и при двата отбора, но 3-ма 4-ма от Лудогорец да играеха за нас, а съответно 3-ма 4-ма наши, за тях ?
Какъв щеше да е резултата ? :roll:
Според мен щеше да е 0:2 в наша полза.

Пак според мен, на разградчани ще им вземем поне 3 или 4-ри точки от оставащите 3 мача.
При това ще е с подобно игрово поведение.
Да видим все пак какво ще се направи през зимата.

Това от което не съм доволен е, че снощи играчите, които обикновено играят със завидно самочувствие, снощи се бяха поспекли... Според мен самите играчи не си вЕрват във възможностите, а това, или го имаш или не.
Тоест, ни треньор, ни мениджър, ни президент, могат да променят това. Това е личностно качество на психологическа основа.
Аз бих наел психолог в тима.
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

[center][/center]
Image Image

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 07 окт 2019 15:40

drvasko98 написа:
metodito написа:
drvasko98 написа:
Готвача написа:Аз като неутрален ще кажа,че според мен Левски се държаха много достойно и се опитваха цял мач да се надиграват с Лудогорец.Не виждам защо недоволствате от Хубчев?

Много хубаво, но така излизат отборите, които не искат да печелят точки. Когато искаш да печелиш точки се излиза по друг начин. Макар че 70% от нашите твърдят друго, аз твърдя, че срещу Лудогорец и в по-малка степен срещу тирето В МОМЕНТА ние трябва да играем брутално прибрани отзад. И да се атакува с повече от 3-4 играчи само 3-4 пъти в мача. Така че аз съм крайно недоволен от показаното вчера във всеки един аспект.

Е, че ние първото полувреме не упражнявахме никаква преса. Седяхме в нашето и ги чакахме. През второто два опита за преса и Илиев и тези пред него щяха да сбъркат. Беше въпрос на милиметри Робърта да открадне топката. Според мен срещу Лудогорец трябва да излезеш и да се опиташ да си агресивен. Повечето отбори не го правят. Излизат и просто се надяват да паднат с по-малко. Изключение прави "морето" само. И то с далеч по-малко "класни" футболисти. И въобще, това е някаква щуротия. Какво значи "класен" чужденец щом рита в България? Това е колективен спорт. На терена играе екипността, а не индивидуалността. Пуснете си двата мача на Лудогорец с Ференцварош - този за влизане в ШЛ в Унгария, и този от групите на ЛЕ. Ще разберете какво имам предвид. Изпълнителите бяха същите, но двата мача са планина разлика.

Планина разлика е като единият мач почне от 0-1, другият от 1-0, като в единият нахлуе фаул от 30 метра в скобата, а в другия изпусне дузпа...

Искаш да кажеш, че това не беше все едно гледаш два различни отбора? Мотивацията, менталността, с която подходиха в мача за ШЛ и този за ЛЕ беше тотално, планини разлики. И тук не играеше "класата" на отделните футболисти ("класа" ми става третата най-смешна дума след "звезда" и "гранд", когато говорим за бг футбол). Ето за това буча.

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 07 окт 2019 15:43

Айде някой да цитира мнение, в което се е искало оставката на Хубчев. Това е поредната манипулация. Не съм чел всички страници, но не съм видял такова мнение. Стига с партийните методи. Нека да бъдем в периода на гласност, а не в онзи мракобеснически период, в който икономиката ни е най-силна, руските джуджета са най-високи, а несъгласните - публично дамгосвани и позорно осмивани (в случая иронизирани, саркастично оплювани).

Съмнявам се, че някой вика "Оставка" при вида на това:
Изображение

Blue_Blood84

Мнениеот Blue_Blood84 » 07 окт 2019 15:58

terata написа:
ikar написа:
Blue_Blood84 написа:Колеги, пак има много спорове и тнт, аз ще си кажа простичкото мнение и обяснение. Това което не става с пари, става с много пари. Когато имаме бюджет приближаващ се до Лудогорец за играчи, не за свободни агенти, тогава ще ги настигнем, но в момента мисля, че сегашните наши играчи се развиват добре на фона на сумите отделени за тях. Отбора не е в застой, нито и пропада.

+1
.....с малко думи, но цялата истина!

Цялата истина викаш, ама да питам само, Лудогорец от тоя сезон ли имат добри футболисти? От тоя сезон ли плащат сериозни пари за нови, добри играчи? От тоя сезон ли плащат големи заплати? Щот тая "истина" важеше и миналата година и по-миналата и т.н. ама тогава треньорите все бяха виновни, селекционерите, футболистите и т.н. Пък ся изведнъж Лудогорец с големите пари е причината. Едва ли досега друг треньор и ръководство са имали такъв комфорт и защо? Представям си ако в ролята на селекционер беше Дончо Донев, Гонзо или Вангелов и беше привлякал в отбора футболисти за почти милион лева, като Насиру и Алар, които са твърди резерви, кво щеше да е тука, ма ся сте тихи нещо. А за Чандъров и З. Димитров пък въобще и да не отварям дума. За онова аржентинско кюфте, дет бил класи над Мариани :mrgreen: някой нещо? Кога ще ги показва тия "класи"?

Аз лично не съм бил против нито един треньор на Левски било то и Роси, при него поне играехме добре в защита. А това, че Лудогорец е с големите пари е ясно от 5 години, първите им две титли бяха до последно под въпрос, следващите вече с натрупаните пари от евротурнирите ги изпратиха в друга орбита.

drvasko98
Контакти:

Мнениеот drvasko98 » 07 окт 2019 16:10

metodito написа:
drvasko98 написа:
metodito написа:
drvasko98 написа:
Готвача написа:Аз като неутрален ще кажа,че според мен Левски се държаха много достойно и се опитваха цял мач да се надиграват с Лудогорец.Не виждам защо недоволствате от Хубчев?

Много хубаво, но така излизат отборите, които не искат да печелят точки. Когато искаш да печелиш точки се излиза по друг начин. Макар че 70% от нашите твърдят друго, аз твърдя, че срещу Лудогорец и в по-малка степен срещу тирето В МОМЕНТА ние трябва да играем брутално прибрани отзад. И да се атакува с повече от 3-4 играчи само 3-4 пъти в мача. Така че аз съм крайно недоволен от показаното вчера във всеки един аспект.

Е, че ние първото полувреме не упражнявахме никаква преса. Седяхме в нашето и ги чакахме. През второто два опита за преса и Илиев и тези пред него щяха да сбъркат. Беше въпрос на милиметри Робърта да открадне топката. Според мен срещу Лудогорец трябва да излезеш и да се опиташ да си агресивен. Повечето отбори не го правят. Излизат и просто се надяват да паднат с по-малко. Изключение прави "морето" само. И то с далеч по-малко "класни" футболисти. И въобще, това е някаква щуротия. Какво значи "класен" чужденец щом рита в България? Това е колективен спорт. На терена играе екипността, а не индивидуалността. Пуснете си двата мача на Лудогорец с Ференцварош - този за влизане в ШЛ в Унгария, и този от групите на ЛЕ. Ще разберете какво имам предвид. Изпълнителите бяха същите, но двата мача са планина разлика.

Планина разлика е като единият мач почне от 0-1, другият от 1-0, като в единият нахлуе фаул от 30 метра в скобата, а в другия изпусне дузпа...

Искаш да кажеш, че това не беше все едно гледаш два различни отбора? Мотивацията, менталността, с която подходиха в мача за ШЛ и този за ЛЕ беше тотално, планини разлики. И тук не играеше "класата" на отделните футболисти ("класа" ми става третата най-смешна дума след "звезда" и "гранд", когато говорим за бг футбол). Ето за това буча.

Искам да кажа, че единият мач е през юли, другият през октомври, формата на отборите е различна, развитието на мачовете е различно, част от изпълнителите бяха различни. На всичкото отгоре и регламентът е различен, едното е сблъсък на елиминация, другото групова фаза. Не казвам, че няма значение треньорът или менталността, но и не твърдя, че утре пак ще ги бият с 3-0 със същия треньор и състави

Потребителски аватар
alexdb
Контакти:

Мнениеот alexdb » 07 окт 2019 16:27

THE G.A.M.E написа:Пак се генерализира.
След 3-4 победи... "На прав път сме", след една загуба и то от определено по добър отбор - "За нищо не ставаме". :roll:

Мач като мач... Не очаквайте от Хубчев тактики от типа на - "Нема кръв, нема фал" и "Тами са вразите"... Човека е немски възпитаник и изисква хладен разум и тактическа дисциплина.
Хайде да наложим на снощните положения и при двата отбора, но 3-ма 4-ма от Лудогорец да играеха за нас, а съответно 3-ма 4-ма наши, за тях ?

Пак според мен, на разградчани ще им вземем поне 3 или 4-ри точки от оставащите 3 мача.

Това от което не съм доволен е, че снощи играчите, които обикновено играят със завидно самочувствие, снощи се бяха поспекли... Според мен самите играчи не си вЕрват във възможностите, а това, или го имаш или не.
Тоест, ни треньор, ни мениджър, ни президент, могат да променят това. Това е личностно качество на психологическа основа.

Разликата между двата отбора във вчерашния мач беше, че Каузата си вкара първото положение, а ние не. Не ни влезе и изпълнението от фал на Живко. Игрово нещата бяха прилични, но трябва да се има предвид, че ония играха с доста резерви. Не знам какво ще им вземем в оставащите мачове защото освен формата в определени моменти играе и съдията и късмета.

Потребителски аватар
noo
Контакти:

Мнениеот noo » 07 окт 2019 17:26

alexdb написа:Разликата между двата отбора във вчерашния мач беше, че Каузата си вкара първото положение, а ние не. Не ни влезе и изпълнението от фал на Живко. Игрово нещата бяха прилични, но трябва да се има предвид, че ония играха с доста резерви. Не знам какво ще им вземем в оставащите мачове защото освен формата в определени моменти играе и съдията и късмета.

Спрете с глупостите! Лудогорец играли с резервите, ама фактите говорят съвсем друго. Сравнете вчерашния състав с играчите, които имат най-много мачове досега и пак говорете, че са играли с резервите.
https://www.sportal.bg/statistics_players.php?champ=1&team=343&season=353

Потребителски аватар
olimpi
Контакти:

Мнениеот olimpi » 07 окт 2019 17:43

alexdb написа:
THE G.A.M.E написа:Пак се генерализира.

Разликата между двата отбора във вчерашния мач беше, че Каузата си вкара първото положение, а ние не. Не ни влезе и изпълнението от фал на Живко. Игрово нещата бяха прилични, но трябва да се има предвид, че ония играха с доста резерви. Не знам какво ще им вземем в оставащите мачове защото освен формата в определени моменти играе и съдията и късмета.

То това си го писахме вчера...не ни достига класа това е очевадно, но и малко късмет. Ако беше влезнало едно от двете положения дали на Нашименто (беше доста чисто) дали на Жиката (Пацо късака как се разтегна не е истина) мачът можеше и да е друг. Колкото и да сс добри Делиромана и да натискат, щяха да се пооголят отзад. Най-вероятно пак щяхме да загубим, но с доста зор от тяхна страна, а пък при повече късмет не се знаеше.

Хич не играхме толкова лошо, а за плювачите по Райнов макар и донякъде прави да си помислят дали такива не са му тактическите указания и дали един Рейш в центъра би покрил толкова голям периметър и би рендосвал център халвофете им.
Олимпий Панов -Опълченец в 1-ва рота на 1-ва Опълченска дружина, член и секретар на БРЦК. Участник в боевете при Ст. Загора, Шипка и Сливница. Майор Панов е родоначалник на българската артилерия. Продължител на делото на Левски и борците за свобода.

Върни се в “Левски”