Черноморец-Левски

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

MORSKI
Контакти:

Re: Черноморец-Левски

Мнениеот MORSKI » 16 авг 2010 20:01

[offtopic]Извинявай, грешката е моя ;) Но важното е в смисъла на мнението, а не в името, нали ;)[/offtopic]

Потребителски аватар
sostenere
Контакти:

Мнениеот sostenere » 16 авг 2010 20:22

Левски заслужено загуби този мач и това е вън от съмнение, повечето време мача беше равностоен (в началото), после Черноморец имаше инициативата и вкара и два гола, Левски пък малко преди гола и още малко след това беше много близо до изравняването, но пак казвам резултата е справедлив. А за стадиона какво да кажа, не може 2000-2500 човека да влизаме през един вход широк 1.5 метра в сектора за гости и да се бутаме като шилета в жегата, не знам какво пречи да се направят два-три входа и това не е само на този стадион, на всички гостувания, на които съм ходил, а уж този стадион се води за най-добрия в България... Вътре за атмосферата няма кво да се говори, под всякаква критика, силна и заглушаваща музика от уредбите, на всяко прекъсване пак музика, аз съм на мач ебати, не на концерт... искам да се слушат футболни песни, а не някакви глупави песнички... терена и той е в лошо състояние... другото в града си е супер, много съм доволен... а само градския не ме кефи, че трябва да плащаш веднага, а не е като в София да се возиш гратис... това последното е бъзик... :lol:
Животът ми без Левски е безмислен
животът ми без Левски е провал
Левски е това, което имам
Левски е моят идеал !

parvanoff
Контакти:

Мнениеот parvanoff » 16 авг 2010 21:46

MORSKI написа:И да спорим, и да не спорим- факта е, че загубихте- значи нещо в играта ви куцаше.... Черноморец не играха кой знае какъв футбол, но вие и това нямахте до последните 20 минути.....Чак да кажете, че бил селски футбола на акулите и играта се водила в тяхната половина :shock: Май наистина сте гледали друг мач ;)
Затова реагирах и писах в темата, тъй като преекспонирате нещата и не признавате някои неща... Както проданов каза- за да се бави и лежи преди това трябва да си го заслужил, а акулите сториха точно това... И вие сте прилагали тези номера , вече дадох и пример ;)
Та това е в общи линии, късмет в четвъртък срещу шведите..

Ще ме накараш да изтегля мача и да го гледаме някой път заедно. Май наистина се получава така, че някои хора гледат различни мачове. Не твърдя, че не са имали други положения Черноморец, но на едно друго място казах, че ще стане много интересно за зрителите, ако Левски се беше върнал като Черноморец отзад и ги дебнеше на контратака-какво щеше да стане-щяха да си подритват топката от наказателно поле на наказателно, защото в центъра нямаше да има никой, така както нямаше грам играч на Черноморец от центъра напред в огромни моменти от мача! Данте си го каза-надхитриха да, но надиграха е срамно да твърди, който и да е. Дори и надхитриха е условно, защото Левски се бореха да бият, а за това трябва да се напада и с повече хора, както се налагаше при това прибиране отзад на Черноморец... Чак накрая имаше засада на центъра или ако нямаше даже и в полето на Левски накрая не беше никой, освен вратаря. Сигурно и сам си чувал от големите анализатори и тренери, че в разредени пространства се играе доста по-лесно-ето защо Черноморец имаха и доста положения....
само Левски и България
Memento mori, homine, quia pulvis es et in pulverem reverteris!

Obichamlevski
Контакти:

Мнениеот Obichamlevski » 16 авг 2010 21:57

kartago написа:
ntodorov написа:И аз вече се питам кой какъв мач е гледал . Чета много мнения от рода: Две възможности - два гола. Аз на стадиона видях на моменти игра, като на котка с мишка, като мишката беше абсолютния лидер в този мач - Левски. Черноморец освен двата гола имаше още 4-5 чисти положения за гол, греда в безпомощния Г. Петков, в два случая несъществуващи засади спряха силни контри на акулите. Иначе - да. Изглеждаше, че Левски води играта. По ТВ не знам как е изглеждало, но на терена пък не се виждаше как Левски може да победи. Вижте в последните минути, когато Хайри и Тошев се контузиха малко се поодръпнахме и мислехме само за края на мача, но и на стадиона се видя, че Левски беше хванат в здрави клещи...Последните минути пък Фернандес и Дос Сантос си направиха бъзик с футболните факти: Две минути на Левскарите не им дойде на акъл да освободят корнера белким Черноморец разиграят топката и така да получат шанс да я отнемат за последна атака - напротив, Жо и сие ходеха да се навират в краката на Фернандес, който от своя страна си им я риташе и си печелеше корнер след корнер. Във футбола трябва и да се мисли.

Странно, рядко сме на едно и също мнение, но понеже и аз бях на стадиона видях горе долу същите неща!

А защо говорите за положенията на Черноморец само ? Ами нашата греда ? Нашия пропуск на празна врата ? Червения картон който не бе даден на Фернандес заради удар без топка - когато удари в гърба Иво Иванов ? Ами това , че от 90 мин + 12 мин от продалжението се игра сигурно около 70 минути максимум ? Левски са бавили , бавили , но такова бавене повярвайте ми не съм виждал :roll: . Черноморец може и да стане шампион ! Ама шампион по бавене ..... МОРСКИ ти пък пиле шарено - та ти се радваш повече на загуба на Левски отколкото на победа на Черно море ..... Вие да не би да играете нещо бе .... ? Да не би да сте супер добри ? Едва едва Академик с 1:0 биете и Пирин с 2:1 които са толкова слаби тая година . Локо Пловдив се изгавриха с вас ..... Ми вие само вътре си биете ! А помисли защо!

Потребителски аватар
ntodorov
Контакти:

Мнениеот ntodorov » 16 авг 2010 22:16

Първанов, Левски е по-големия и по-титулуван клуб. Смешни са подобни оправдания. И 5 пъти да гледаш мача по ТВ няма да видиш подредбата на терена. Дембеле-то ( вие го фаворизирахте) беше така яко хванат за гушата, че няма накъде. За пръв път гледах Черноморец с такава разумна постройка. Ние нямаме Дембеле, Жо, Мулдер, Сержиньо...Балъка избра правилната тактика срещу тях. Дано не е помогнал с идеи на АИК. С подобна тактика е явно, че не може Левски да вирее. Черноморец между 20-тата и 70 минута изглеждаха с човек повече на терена, независимо, че приеха играта в своята половина. По едно време дори упражняваха чудовищна преса, която караше Сержиньо и Владо Гаджев да подават топката само по широчина на терена. С влизането на кривия играта ви живна и то защото нашите го бяха подценили. След, като дъртото вкара гола го хванаха два териера за врата и Сашо беше до там. Дано си го видял това, защото на запис с 500 повторения нямаше да видиш това. Иначе не изключвам варианта всеки да е гледал мача с различни очила, но тогава пък арбитър е резултата от срещата . Оправдания от рода - ако Левски играеше така или онака са смешни и занижават достойнствата на отбора ви...Що се касае за уредбата на терена и обстановката на стадиона... Ние отдавна сме в Европата и това, което се прави на нашия стадион е мултиплицирано от други далеч по-добри първенства. Топлата вода е намерена отдавна. Още от времето на Нефтохимик сме свикнали да ходим на спектакъл, а не на футболна война. Не знам в други градове как е, но в Бургас изпращаме с аплодисменти и чуждите отбори стига да са се доказали срещу нас и да са спомогнали за споменатия спектакъл. Левски е един от отборите, които играят и за публиката. Кеф е да се гледат такива мачове.
Никога не ще разберем какво губим като печелим, и какво печелим като губим.

Потребителски аватар
ntodorov
Контакти:

Мнениеот ntodorov » 16 авг 2010 22:32

Нека да допълня нещо - това, че Левски загубиха мача не значи, че са слаб отбор. В никакъв случай. Напротив. Левски е най-силния отбор към този момент в БГ. Личи класата на отбора отвсякъде...Но съгласете се - беше прецакан от Черноморец. Мача на Черноморец- ЦСКА го гледах по ТВ. Черноморец изглеждаха на опълченци.На мача с Левски играха по същия начин, но имах възможността да гледам срещата на стадиона. Терена ми беше на длан. Черноморец играеха и без топка. Левски просто бяха в капан. Силиците ни попревършиха накрая и след контузиите на Хайри и Тошев мача се заигра в стил "опълченците на Шипка", но дори и тогава стана ясно, че гол, ако има ще стане след удар извън полето ( Гаджев се усети де). Последните 4 минути от продължението си бяха за Черноморец, а Фернандес, Дос Сантос и Жо ни забавляваха с корнери :) ...Е, и това влиза във футболните факти на този мач. Успех в четвъртък - АИК са по-слаби от Черноморец. :)

parvanoff
Контакти:

Мнениеот parvanoff » 16 авг 2010 22:52

Двамата с теб твърдим едно и също. Никъде не съм казал, че Черноморец са играли слабо. Просто такъв стил на игра не ми харесва много, а те са и отбор с претенции. Много от привържениците на другите отбори имат претенции и казват, че само 2 отбора имало в България. Ами ако другите играят с такава нагласа срещу Левски статуквото ще се запази. Казваш какви играчи имат Левски-да, и според мен са по-добри, но и във вашия отбор има доста чужденци, обаче не следя и си нямам идея дали са по-скъпи от нашите. Имате и развита школа, така че имате предпоставки да станете фактор, но на първо място е манталитета, а той се прави със смела игра-поне моето мнение е такова. Иначе поздравления за Черноморец-играха страшно нахъсано и тия неща и аз ги забелязах, които пишеш, но Дембеле пак успя да се измъкне 2-3 пъти-за съжаление нямаше и шанс при завършека. Може би от доста време най-добрият мач за мен от първенството-не претендирам да съм гледал всичко де... Иначе адмирирам мнението ти-приятно е да се дискутира с такива събеседници. Уважение към такива мнения!
П.П. благодаря и за пожеланията в четвъртък
само Левски и България
Memento mori, homine, quia pulvis es et in pulverem reverteris!

Потребителски аватар
ntodorov
Контакти:

Мнениеот ntodorov » 16 авг 2010 23:38

parvanoff написа:Двамата с теб твърдим едно и също. Никъде не съм казал, че Черноморец са играли слабо. Просто такъв стил на игра не ми харесва много, а те са и отбор с претенции. Много от привържениците на другите отбори имат претенции и казват, че само 2 отбора имало в България. Ами ако другите играят с такава нагласа срещу Левски статуквото ще се запази. Казваш какви играчи имат Левски-да, и според мен са по-добри, но и във вашия отбор има доста чужденци, обаче не следя и си нямам идея дали са по-скъпи от нашите. Имате и развита школа, така че имате предпоставки да станете фактор, но на първо място е манталитета, а той се прави със смела игра-поне моето мнение е такова. Иначе поздравления за Черноморец-играха страшно нахъсано и тия неща и аз ги забелязах, които пишеш, но Дембеле пак успя да се измъкне 2-3 пъти-за съжаление нямаше и шанс при завършека. Може би от доста време най-добрият мач за мен от първенството-не претендирам да съм гледал всичко де... Иначе адмирирам мнението ти-приятно е да се дискутира с такива събеседници. Уважение към такива мнения!

Благодаря. Усещането за диалог е взаимно. Доволен съм от победата на Черноморец толкова, колкото и ако Левски победи АИК. Имат сили и вярвам в успеха. Все пак това е Българска мисия. Родното ни първенство е само постна гарнитура. Мисля, че и преди го писах - удоволствие и тръпка е да се гледат мачовете между Черноморец и Левски - има тръпка, има футбол, има всичко. Което си е - си е. Не сме супер сила. Напротив тепърва се учим на футбол с този състав. Удовлетворение за мен беше тактическото израстване на отбора ни. И въпреки всичко отново си мисля, че е раничко Черноморец да се показва в Юръпа

MORSKI
Контакти:

Мнениеот MORSKI » 17 авг 2010 04:23

Obichamlevski написа:
А защо говорите за положенията на Черноморец само ? Ами нашата греда ? Нашия пропуск на празна врата ? Червения картон който не бе даден на Фернандес заради удар без топка - когато удари в гърба Иво Иванов ? Ами това , че от 90 мин + 12 мин от продалжението се игра сигурно около 70 минути максимум ? Левски са бавили , бавили , но такова бавене повярвайте ми не съм виждал :roll: . Черноморец може и да стане шампион ! Ама шампион по бавене ..... МОРСКИ ти пък пиле шарено - та ти се радваш повече на загуба на Левски отколкото на победа на Черно море ..... Вие да не би да играете нещо бе .... ? Да не би да сте супер добри ? Едва едва Академик с 1:0 биете и Пирин с 2:1 които са толкова слаби тая година . Локо Пловдив се изгавриха с вас ..... Ми вие само вътре си биете ! А помисли защо!

Странно, пиле шарено, откуъде ти роди главата, че се радвам на вашата загуба? :roll: Просто се чудя как винаги вие сте велики и не си признавате грешките, а другите играят селски футбол,.... И положенията, които изреди са след средата на второто полувреме, дотогава къде бяхте? Белот ли играхте? И Черноморец каква тактика ще изберат е техен избор= важното е да е печеливша... Красив футбол, ако искате- пускайте диемите и ТВ+... Там е красотата- у нас е друга работа... Вие като сте толкова силни, защо не победихте? Ти помисли малко защо все не можете да признаете, че сте надиграни и надхитрени?
Говорите за бавене, а забравяте как вашия отбор също е бавил при положителни резултати, или това на Левски никога не се е случвало :mrgreen: Ще кажете, че това не е част от играта... Грозно било и т.н.... Вечно търсите оправдание и затова са и тези мнения против вас...

Нас не ни гледай- аз си знам, че играем ганкиното и за разлика от вас го признавам, така че примера ти е неуместен...

Първанов, мисля, че наистина сме гледали друг мач... Но проблема не мисля, че е в мен :shock: Както и да е , явно няма да се разберем... Иначе идеята да се зпаознаем попринцип е добра, ти си от хората, които са ми направили добро впечатление, а и общия ни познат идва във Варна утре :mrgreen: Ти доколкото знам също си от Варна, може да заформим нещо живот и здраве!

Потребителски аватар
emigo
Контакти:

Мнениеот emigo » 17 авг 2010 19:39

ntodorov написа:
parvanoff написа:Двамата с теб твърдим едно и също. Никъде не съм казал, че Черноморец са играли слабо. Просто такъв стил на игра не ми харесва много, а те са и отбор с претенции. Много от привържениците на другите отбори имат претенции и казват, че само 2 отбора имало в България. Ами ако другите играят с такава нагласа срещу Левски статуквото ще се запази. Казваш какви играчи имат Левски-да, и според мен са по-добри, но и във вашия отбор има доста чужденци, обаче не следя и си нямам идея дали са по-скъпи от нашите. Имате и развита школа, така че имате предпоставки да станете фактор, но на първо място е манталитета, а той се прави със смела игра-поне моето мнение е такова. Иначе поздравления за Черноморец-играха страшно нахъсано и тия неща и аз ги забелязах, които пишеш, но Дембеле пак успя да се измъкне 2-3 пъти-за съжаление нямаше и шанс при завършека. Може би от доста време най-добрият мач за мен от първенството-не претендирам да съм гледал всичко де... Иначе адмирирам мнението ти-приятно е да се дискутира с такива събеседници. Уважение към такива мнения!

Благодаря. Усещането за диалог е взаимно. Доволен съм от победата на Черноморец толкова, колкото и ако Левски победи АИК. Имат сили и вярвам в успеха. Все пак това е Българска мисия. Родното ни първенство е само постна гарнитура. Мисля, че и преди го писах - удоволствие и тръпка е да се гледат мачовете между Черноморец и Левски - има тръпка, има футбол, има всичко. Което си е - си е. Не сме супер сила. Напротив тепърва се учим на футбол с този състав. Удовлетворение за мен беше тактическото израстване на отбора ни. И въпреки всичко отново си мисля, че е раничко Черноморец да се показва в Юръпа

Извинявам се,че се намесвам във Вашия разговор,но съм почти-напълно съгласен с Вашето мнение.Миналия шампионат мача,който най-много ми хареса беше мача между същите тези два отбора,на откриването (представянето) на ремонтирания стадион на Черноморец.

Върни се в “Левски”