Берое Ст. Загора - Левски София | 2-1 FT

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Как ще завърши срещата между отборите на Берое Ст. Загора и Левски София

Можете да изберете само 1 отговор

Виж резултатите

Потребителски аватар
balef

Re: Берое Ст. Загора - Левски София | 2-1 FT

Мнениеот balef » 10 авг 2014 23:02

Евала на Гонзо като футболист но като ръководител е пълен ташак и се наведе на другаря Батков !
Къде са ни юношите по-добре те да играят колкото могът толкова поне ще се раздават и имат сърце и душа за Левски.
От 1976 г. насам гледам почти всички мачове на Левски къде на живо къде по тв но такива бездарници не съм виждал начело с Батков и Гонзо.

mimi29
Контакти:

Re: Руслан Михайлов вън от Левски веднага ! (римейк)

Мнениеот mimi29 » 10 авг 2014 23:03

ЗА ВСИЧКИ ЛЕВСКАРИ . Да дадеш пари за да гледаш този отбор на живо е трябва да си мазохист или човек който желае да получи инфаркт .ПЪЛНА ТРАГЕДИЯ .
седим си аз у комунизъмъ пубер на 10-12 годинки.
и чувам, че у Италия почнала страстната седмица.
И си викам: тия сигурно се ебът по площадите и никой на никого не отказва.... трее се посети

Потребителски аватар
-1914-
Контакти:

Re: Руслан Михайлов вън от Левски веднага ! (римейк)

Мнениеот -1914- » 10 авг 2014 23:04

Преди Левски - ЦСКА го наблюдавах с какво нежелание стреляше топки към Кунчев и чак се уплаших.
Но това не е извинение за поредните глупости на Кунчев... :roll:

Потребителски аватар
siniq_fen
Контакти:

Re: Берое Ст. Загора - Левски София | 10.08 20:00ч.

Мнениеот siniq_fen » 10 авг 2014 23:07

Santiago Munezz написа:
siniq_fen написа:Абсолютно ;) Няма качествени футболисти, без материал не можеш да направиш нищо, ако ще и САФ, Моу, ван Гаал да дойдат и да работят в екип.

Абе има момчета като Стефан Велев,Антон Огнянов,Ради Цонев,Владислав Мисяк,че даже и Диян Иванов и Александър Любенов,които не само,че са жадни за футбол,но и има хляб в тях.За жалост обаче стоят резерви,че даже и в групата не влизат за сметка на туристи като Кунчев,Белаид,Гаджев,Сърмов,Божи,Бедоя и другите такива палячовци!

Всъщност от изброените мога да се съглася само за Велев и Ради. За Деян и Любенов не мога да кажа без да съм ги гледал, но със сигурност ги предпочитам пред бай Стефано или Аймена Белаидова. За съжаление от скамейката няма как да покажеш качества :(
Само Левски!

Потребителски аватар
Петков
Контакти:

Мнениеот Петков » 10 авг 2014 23:10

Много зле, половината играят все едно са с ботуши, спирането на топката е адската мъка, подаването на топката повече от два пъти точно е пълна химера, за "двойно" не са чували, всеки се стреми да излъже по двама-трима, играем без вратар не знам кой си мач вече...
Каква победа, какъв хикс, какви пет лева?
Изображение

Потребителски аватар
Eminem
Контакти:

Мнениеот Eminem » 10 авг 2014 23:11

Гонзо за една седмица напълно е разбил и малкото хубаво нещо, което се виждаше в отбора. За това се иска талант.
Какво видя Гонзо в Кунчев, че го взе в Левски ? Какво ? Как може да има толкова некадърен вратар ? По-добре да сме без вратар в мача отколкото с тоя бездарник. Ако имаме адекватно ръководство, веднага ще бъдат уволнени и Кунчев и тоя Р. Михайлов. Ако Левски е нямал идея в първите три мача, това в Стара Загора не знам какво беше. Никой не знаеше на какъв пост играе и какво трябва да направи на терена.
Разбира се, поредната изцепка на "феновете". Поредната бомба, поредния пострадал. Но как беше....ъъъ да - те организираха юбилея, те направиха картите, те направиха артикули....така че могат да си правят каквото си искат.
И като клуб и като фенове сме трагедия.

Потребителски аватар
Stahlgewitter
Контакти:

Мнениеот Stahlgewitter » 10 авг 2014 23:11

Лягам си,утре ще говорим пак.
Изображение

mimi29
Контакти:

Мнениеот mimi29 » 10 авг 2014 23:12

За този отбор да се продават билети за да го гледаш си е престъпление.Трябва обратно който отиде на мач на ЛЕВСКИ да получава някакъв подарък че се е прецакал.Само се чудя как има още хора който дават по 7-10-15 лева за да ходят.Сигурно искат да избягат поне за малко от жена си :mrgreen:
седим си аз у комунизъмъ пубер на 10-12 годинки.
и чувам, че у Италия почнала страстната седмица.
И си викам: тия сигурно се ебът по площадите и никой на никого не отказва.... трее се посети

Потребителски аватар
vratar4eto
Контакти:

Re: БФС готви тежка санкция за Левски

Мнениеот vratar4eto » 10 авг 2014 23:13

veseo написа:
vratar4eto написа:Крайно време е да се налагат и лични санкции, за да се спрат тези глупости. Ако има камери по стадионите и се види кой го е направил глобата от 5000 да я плаща той, а не отбора, пък да видим дали ще метне пак. Видя се, че и празните трибуни не влияят на изродите в агитките (да не ми се правят на интересни, жълти, червени и други - и при тях им такива) - важното е да "целим Ушев с бомба"(в случая репортера), а не какво ще донесе това на отбора. Което показва и какви фенове са...

Разликата е, че "другите" (с изключение на червените, те са същите като вас) ги наказват, докато при вас ще има "последно последно предупреждение" и смешна парична глоба. Друго си е пловдивско дерби в София заради хвърлена празна пластмасова бутилка :roll:

Абе май не беше много празна и беше в главата на един треньор, ако не ме лъже паметта. А като тези същите пловдивски онеправдани фенове уцелиха на Герена миналия сезон 2 деца, които гонят топката с бомбичка, колко ги наказаха? Май им се размина (сигурно пак са били празни бутилки, ама от жегата са гръмнали). И никой нищо не казва, но като се размине на "Левски" всички плюят. Това всъщност е разликата - като се направи компромис за едните се раздухва, а за другите на никой не му пука и не е новина.
Но кажи, не съм ли прав, че ако метналия бутилката беше платил глоба от 2 000 (или колкото са наложили, заедно с наказанието), това ще е последния път, в който ще замери някого. Аз съм ЗА наказания и то много по-сериозни, но най-вече лични. Това е начинът да спрат простотиите.

Потребителски аватар
MagicMoments
Контакти:

Re: Берое Ст. Загора - Левски София | 10.08 20:00ч.

Мнениеот MagicMoments » 10 авг 2014 23:13

siniq_fen написа:
Santiago Munezz написа:
siniq_fen написа:Абсолютно ;) Няма качествени футболисти, без материал не можеш да направиш нищо, ако ще и САФ, Моу, ван Гаал да дойдат и да работят в екип.

Абе има момчета като Стефан Велев,Антон Огнянов,Ради Цонев,Владислав Мисяк,че даже и Диян Иванов и Александър Любенов,които не само,че са жадни за футбол,но и има хляб в тях.За жалост обаче стоят резерви,че даже и в групата не влизат за сметка на туристи като Кунчев,Белаид,Гаджев,Сърмов,Божи,Бедоя и другите такива палячовци!

Всъщност от изброените мога да се съглася само за Велев и Ради. За Деян и Любенов не мога да кажа без да съм ги гледал, но със сигурност ги предпочитам пред бай Стефано или Аймена Белаидова. За съжаление от скамейката няма как да покажеш качества :(

Белаид-Стойчев,като изключим втория гол на ония показват много добри игри и си се справят отлично.Той Стефан Велев миналия сезон почти не игра,но пък при честите наказания на Геджев и Сърмов ще получава шансове,скоро очаквам да се отвърди като титуляр,стига отново да не играе като дясно крило.Както писах при слабите игри на Валери 1,2 Аниете минава централен, и зад него играе Цонев,дано стане.Иначе юношите играят в дублиращия отбор и от 3 мача имат 2 загуби и 1 равен.
Ако не можеш да ПОДКРЕПЯШ любимия си отбор ,когато ГУБИ,не го ПОДКРЕПЯЙ ,когато ПОБЕЖДАВА.
[wrapimg=]http://www.img-share.eu/f/images/267/Rusev-champagneJPGm8YSXUt.jpg[/wrapimg]

Върни се в “Левски”