Plamen_i00 написа:Харесвам работата на Хубчев в Левски и това, че в големи епизоди от напечени мачове успяваме да играем много силно и правилно, ми дава надежда, че като се обиграем ще успяваме да провеждаме цели мачове по този начин. За мача с АЕК е ясно, че е сгрешил смените щом резултата е такъв. Но по-неприятно впечатление ми направи нападките към новия футболист, който според визитката си е трябвало да знае еди какво си. Първо това не е за пред камерите. Второ Мохамед е от 2 дни в отбора. Трето - нали затова новите играчи се гледат в мачове, а не по визитки. При наблюдаването е трябвало да се види какво знае и какво не. Тоест тази критика трябва да бъде насочена към скаута, който го е гледал или към себе си, ако той го е одобрил.
Иначе продължавам да вярвам, че Хубчев ще успее да се справи добре начело на Левски и се виждат някакви наченки на добър отбор.
Такъв му е подходът, той каза, че не е доволен и от Мариани в един от мачовете, през които изпъкна (май срещу Дунав). Строг е и явно не знае как да поддържа дипломатичен тон пред журналисти (меко казано), затова си цепи без заобикалки. Отделен въпрос е, че това беше негова чудата смяна, и то с предварително известен риск играчът да не знае къде се намира поради адаптационни проблеми най-малкото. Това не е като да пуснеш някой нов около Роналдо и Дибала, понеже знаеш, че отборът ще доминира и новият по-лесно ще влезе в час. При човек по-малко и 35 градуса температура колективът трябваше да е непроницаем, а този Мохамед си влезе съвсем закономерно като някакво чуждо тяло и подсигуряваше в защита избирателно.
На мен изказването ми прозвуча малко от сорта, че не е искал да се вземе този играч, а са му го довели (което на 99% е точно така, както обикновено). Странно е защо в подобен сценарий би го пуснал на полувремето, но... било каквото било. Тепърва ще си решава дилемите около състава и ще проличат истините за селекцията. Дали е закъсняла и успешна или хем закъсняла, хем посредствена.