mikata написа:Левски има задължения 4- 5 млн. към НАП и 10 - 11млн. за сектор А
Към момента ли? Т.е. в най-лошия случай 16 млн?
А миналата година преди финансовите инжекции колко бяха задълженията?
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
mikata написа:Левски има задължения 4- 5 млн. към НАП и 10 - 11млн. за сектор А
Altarf написа:mikata написа:Левски има задължения 4- 5 млн. към НАП и 10 - 11млн. за сектор А
mikata написа:Това го каза тонев в края на април
Altarf написа:...
Да питам в тоя новия сектор има ли нещо друго, освен музей и фен магазин? Има ли търговска площ за магазини, заведения?...
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
Altarf написа:... Когато ПФК ЦСКА АД почна да затъва, спортно-технически продължавахме да бъдем на ниво...
Altarf написа:Tommi написа:Не, благодаря.Ние сме си от Левски, без значение от финансовото му състояние, и няма да се пренасочим към друг клуб. Това не е компютърна игра, за да биеш рестарт, докато не излезеш най-добрия.
Аз имам роднина, която е бил добър футболист на Левски преди десетилетия, така че нямам никакви лоши чувства към клуба.
Ако продължава да затъва финансово, дружеството просто ще фалира и като всяко друго юридическо лице ще бъде ликвидирано. Вторият вариант е да се балансира с години, което означава слаб клуб с надеждата в близко бъдеще отнякъде да дойдат сериозни инвестиции. Аз все си мисля, че положението в ПФК Левски АД е по-добро от това в ПФК ЦСКА АД, та може и да се намери инвеститор, който да преглътне пасивите.
Когато ПФК ЦСКА АД почна да затъва, спортно-технически продължавахме да бъдем на ниво. Все ни закриваха, пък накрая излязохме по-живи отвсякога. При Левски за съжаление не виждам това. Има примирение и апатия, отборът не играе добре. В официалния форум пък виждам една тема със заглавие "Кур за Дришата ташак-лига, сезон 2016/2017. Да пукнат всички". Злоба и отчаяние, вместо гняв и хъс.
Altarf написа:mikata написа:Левски има задължения 4- 5 млн. към НАП и 10 - 11млн. за сектор А
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 29 госта