groti написа:...
wilge мислиш ли наистина, че плащат повече? До скоро тук се хвърляха безбожни пари. Някъде бях чел интервю на Арш, че още харчел парите дето взе в Левски. Аз си мисля, че тия са по-скръндзави от нас, но цялата им система е уредена много добре.
scooool Според мен Мислович е един от малкото ни сполучливи трансфери зимата. Надявам се при Генчев да си намери мястото.
Да. Сам си го написал: "До скоро тук се хвърляха безбожни пари." Така БЕШЕ. Тези времена отминаха, остана само големият дълг към НАП, който още тежи като воденичен камък. Генчев намекна, че избрани от него футболисти са предпочели отбори в чужбина. Някои заради Европа, но основно заради заплатата. То левскарите вече не играят заради идеята, какво остава за чужденците, които са си наемници отвсякъде. И са прави. Както каза Сонко (цитирам по памет): "Няма цял живот да играя футбол. Сега е моментът да помисля за себе си." Затова смятам, че трябва сериозно да се разтръска треньорския състав, да прочистят закърнелите им мозъци и да заработят по нов начин. Който не желае или не може, да сменя професията. Стига топузаковщини.