krumeto написа:gihuelo написа:pomiqrat написа:Dust написа:Шампион се става с готови и изградени играчи. Ако разчиташ на собствена школа, шампион никога няма да станеш. Те и за това големите са големи, защото обират каймака от работата на малките.
Горките Барселона с Валдес, Пике, Пуьол, Алкантара, Къркич, Бускетс, Шави, Иниеста, Педро, Меси... Горкият Аякс... Горката Спарта Прага... Горкият Динамо Загреб...
Уйне, старшна работа си !
Значи като има мач на ЦСКА започваш да питаш защо само с двама българи?
Като става въпрос за Лудогорец се хвърляш на амбразурата и до припадък защитаваш тезата че не става с юноши :)
Аз бих искал да знам твоето мнение!
Ако става с юноши да се борите за титла, защо твоят отбор не играе с такива, а с играчи отвън?
Аз не съм казал че става с юноши. Просто ти постваш някакви класирания на юношеските групи и аз ти казвам ,че след като взехте най-доброто в цяла България , отмъкнахте само от Левски 3-ма треньора дори не можете да станете убедително шампиони.
И че за 12 години имате един Доминик Янков , които се оказа че и той е взет почти наготово.
Левски на финала за купата също имаше сао един юноша титуляр в състава си.
Например има един потребител тук ,които ни нарича африкански тим :) Не съм сигурен дали вече черните в Левски не са колкото нашите :) Май по-равно :) При нас холандците поне са бели щото техния е черен .