Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Re: Всекидневната около Левски

Мнениеот TristaNNN » 10 юни 2016 14:13

iliev72 написа:Нещо не си спомням кога Левски са били клуб за пример ?! Я ми припомни кога това е било !!! Поне в близките 30г това не се е случвало.
Явно ти си живял много повече от мен и си виждал такива години в които Левски е бил за пример.Стига сте писали алабалистики.
Никога не сте били за пример и едва ли скоро ще бъдете , но за да го разберете това трябва да свалите сините очила.
Няма лошо да се огледате да видите , че повечето фенове на Левски са такива заради успешните години при Батков.
А за ценности просто забрави.Достатъчно фенове на Левски съм видял които в момента са по ниските от тревата.
Ако искате ред в Левски трябва да се рине не с лопата , а с фадрома.И се съмнявам , че ще трябва да се направят няколко курса докато се изрине всичкият боклук.

Много съм ти благодарен за размислите, но не ме интересуват, да не говорим, че сме замесени от различно тесто, така че каквото и да ти припомня ще бъде чиста загуба на време за мен. Имай си своите виждания и съмнения и не бери грижа какво и как трябва да се рине в Левски. От зелени тикви семки не взимаме.
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Потребителски аватар
iliev72
Контакти:

Мнениеот iliev72 » 10 юни 2016 14:44

Като си такъв разбиращ кога последно си стъпвал на Герена или Раковски да видиш какво се случва в любимият ти клуб ?!
Просто така от любопитство , а не да гледаш поредният "велик" юбилеен мач на Левски.
И ще ти кажа една малка тайна - като чуя тръст Синя България и веднага се сещам за очиларката и ми се при....
Гледал съм точно едно интервю разбрах колко неадекватен този човек и след това гледай интервю двата опусума след като бяха влезли в УС на Левски.
Такъв смях ме напуши че ми се при.... И ти вярваш в такива хора. Явно наистина мерим с коренно различен аршин.
[offtopic][wrapimg=]http://pic.cpa3y.net/images/72850495676373035823.jpg[/wrapimg][wrapimg=]http://pic.cpa3y.net/images/28875847901498354995.jpg[/wrapimg]
[wrapimg=]http://i67.tinypic.com/23tmws9.jpg[/wrapimg][/offtopic]
Тайната на вечната младост е да научаваш всеки ден по нещо ново.
Ако спориш с идиот, вероятно и той прави същото или си попаднал на партиен (непълен) член.

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 10 юни 2016 17:36

iliev72 написа:Като си такъв разбиращ кога последно си стъпвал на Герена или Раковски да видиш какво се случва в любимият ти клуб ?!
Просто така от любопитство , а не да гледаш поредният "велик" юбилеен мач на Левски.
И ще ти кажа една малка тайна - като чуя тръст Синя България и веднага се сещам за очиларката и ми се при....
Гледал съм точно едно интервю разбрах колко неадекватен този човек и след това гледай интервю двата опусума след като бяха влезли в УС на Левски.
Такъв смях ме напуши че ми се при.... И ти вярваш в такива хора. Явно наистина мерим с коренно различен аршин.

Ти освен много досаден, явно си и много повърхностен. Да не говорим, че въпросите ти са меко казано смехотворни, Кога, вика, съм стъпвал за последно на Герена ... :lol: :lol: :lol:
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Потребителски аватар
wilge
Контакти:

Мнениеот wilge » 10 юни 2016 20:24

Няма ли един мъжкар от Левски да излезе и да каже какво се случва със клуба? Ще ни бъде ли, ако да в коя група? Какво ни чака- възход, падение, катарзис? Кой ще води стадото (или кой ще кара влака), кой ще взема решенията, кой ще носи отговорност? Какъв 30- ти август, какви 5 лева!? Тогава ще е безвъзвратно късно за каквото и да е. Стига ни толкоз! Един за 7 години ни срина до нивото на средячеството с вопиющата си некомпетентност и просташко- некадърно управление, сега останалите ще ни довършат с безхаберието и пасивността си. Явно има още хора за събличане на Герена! Не знам как трябва да е, но и така не е.

Потребителски аватар
mikata

Мнениеот mikata » 11 юни 2016 13:22

В понеделник има заседание на УС в оставка
България има природни богатства,

България има народ несломим,

България има от всичко по малко

но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !

Потребителски аватар
onegavon
Контакти:

Мнениеот onegavon » 12 юни 2016 11:28

Има неясноти в паричните потоци оттам идва и неразборията. За това забочват да напускат футболисти и ръководството бяга от отговорност.

Потребителски аватар
mikata

Мнениеот mikata » 12 юни 2016 16:59

onegavon написа:Има неясноти в паричните потоци оттам идва и неразборията. За това забочват да напускат футболисти и ръководството бяга от отговорност.

избягал ти е акъла :)
България има природни богатства,

България има народ несломим,

България има от всичко по малко

но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Мнениеот sin4ec » 12 юни 2016 20:27

onegavon написа:Има неясноти в паричните потоци оттам идва и неразборията. За това забочват да напускат футболисти и ръководството бяга от отговорност.

Е, точно пък от фен на отбор, в който около паричните потоци всичко е ясно от десетилетия, и видяхме докъде стигна, анализи не приемаме. ;)
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
onegavon
Контакти:

Мнениеот onegavon » 12 юни 2016 22:30

Това не е анлиз , а констатация.

Има една приказка " Умният човек се учи от чуждите грешки,обикновенният от собствените,а тъпият продължава да ги повтаря". Вижте докъде стигнахме ние и Локомотив така,че внимавайте!

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Мнениеот sin4ec » 13 юни 2016 00:19

onegavon написа:Това не е анлиз , а констатация.

Има една приказка " Умният човек се учи от чуждите грешки,обикновенният от собствените,а тъпият продължава да ги повтаря". Вижте докъде стигнахме ние и Локомотив така,че внимавайте!

Тук вече си прав, определено!
Поздравления за репликата. Но знаеш, че у нас клубовете се финансират от ...разни хора. Такива са реалностите, дали е ВБ, ГГ, Титан, Мултигруп, СиК, ВиС, Котараци, Пещерняци или други-все един дол дренки. Скоро нищо няма да се промени, но има един детайл. Левски дава милион на година за школата. Славия тръгна категорично по този път. Берое, Ботев също. Логично е и други клубове да го направят. Няколко частни детски школи постигат много добри резултати. Тук е разковничето и тази работа неминуемо ще даде плод. За жалост, след години. Доста години, но ние сами се докарахме дотук-бъдещето на футбола ни да е в краката на невръстни дечица.
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]

Върни се в “Левски”