korteneca написа:ЕМИЛ написа:Днес е един добър ден за ФК Левски .
Чакай първо да стане реалност, а след това е много важно кой ще замени напусналите.

И ще ги смачкаме

В краката ще ни лазят .
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
korteneca написа:ЕМИЛ написа:Днес е един добър ден за ФК Левски .
Чакай първо да стане реалност, а след това е много важно кой ще замени напусналите.
delqnski47 написа:Аз лично не искам да ви наказват без публика с нашия реванш,щот ще е тъпо за нас феновете на ЦСКА да сме сами на стадиона.
onegavon написа:На Гришата и свирки ще му правим....
futbolqga написа:Не отговарям на сегашните изисквания. Не съм на преклонна възраст, а и думите достойнство и морал значат нещо за мен. Освен това, не страдам и от деменция и не "забравям" думите, които съм изрекъл само месец-два по-рано. Не ставам...
futbolqga написа:Thsmith написа:futbolqga написа:korteneca написа:ralka_levskarka написа:Thsmith написа:Може, може. И да вземем Вили Вуцов за треньор, Градев за директор и кой, кой...а да Лечков, че го бива още повече в далаверите и от Наско. Той за баш бос.
![]()
Вуцката ще ходи в Монтана. Просто- по техни думи, Люпко бе назначен от Тонев и Гонзо, и..
Люпко остава. Сега Тонев го казва в Спортно шоу Гонг.
Лошо. Отървахме се от два тумора, но третият остава. Не, че съм очаквал някаква чест или морал от този, ама... Какво да се прави, ще изтърпим още един провален сезон. То вече ни е навик. Дано поне следващия избор за треньор да е точен!
Аз предлагам теб.
Не отговарям на сегашните изисквания. Не съм на преклонна възраст, а и думите достойнство и морал значат нещо за мен. Освен това, не страдам и от деменция и не "забравям" думите, които съм изрекъл само месец-два по-рано. Не ставам...
Thsmith написа:Тоя отгоре освен да си свали гащите и да вземе комисионна за това, за друго не става.futbolqga написа:Не отговарям на сегашните изисквания. Не съм на преклонна възраст, а и думите достойнство и морал значат нещо за мен. Освен това, не страдам и от деменция и не "забравям" думите, които съм изрекъл само месец-два по-рано. Не ставам...
Хубаво каза какво ти липсва, но не каза какво имаш?
Между другото Сър Алекс е по стар от Люпко, Юп Хайнкес също, чудна работа ще да. Е те все пак май не са имали честа да ги оценяват разни мрънкачи и подобни спецове.
Потребители, разглеждащи този форум: Google [Bot], Soulen и 23 госта