Без цензура!

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Re: Без цензура!

Мнениеот delqnski47 » 17 май 2022 16:51

rsk написа:А с какво нашият дарител е по-лош от вашия собственик? И от ортака му, дето печели хубави обществени поръчки и хич не е близък до ДПС? (:

Адаша е Боса на Кокоса ... :)) Тоя Инджов е като няква амеба до него.
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

peliforewer
Контакти:

Мнениеот peliforewer » 17 май 2022 16:55

Цимбик, собственикът ни дойде от Ловеч, ние сме си на мястото.За кражби и обществени поръчки не отваряйте дума, че сте в лайната ⚠️.
W84me ( Блатер) ..
Айнтрахт е по-висока класа от Айнтрахт и въпреки това срещу тях мога да ти изброя 3 положения от игра. Днес 0...
След Левски - АЗ Алкмаар 0-2 ...

Потребителски аватар
rsk
Контакти:

Мнениеот rsk » 17 май 2022 16:57

Сериозно ли го мислиш това? Според мен е прекалено тъп, за да е бос. По-скоро подставено лице, казал. Инджов е касичката на ДПС и е част от mafiqta. Може да не е бос, ама е в кюпа.
Пеевски е дарил някаква сума, ама не пръска милиони на година за издръжка на Левски. И с това дарение само внесе смут и уби ентусиазма за дарения в много хора. Нищо повече.
peliforewer, аз много добре знам кой, какво и как дойде от Ловеч. Има ги нещата документирани, черно на бяло. Ти също знаеш.
Нашият патрон е Васил Левски, вашият е Христо Кърпачев

Потребителски аватар
Kotooshu
Контакти:

Мнениеот Kotooshu » 17 май 2022 17:08

Изображение
ЛЕВСКИ, ОЛЕ, СВОБОДА ОТ МУТРИТЕ!

tochavos написа:
Предпочитам ЦСКА с историята на Литекс, пред помийна яма с 30 титли.

:(

Потребителски аватар
LoveAndPeace
Контакти:

Мнениеот LoveAndPeace » 17 май 2022 17:12

delqnski47 написа:Точно вашия дарител е голям противник на Ганчев и го е доказал с репортажи срещу Ганчев на придворните му медии като Канал 3, например . Аз не казвам, че новината е задължително да не е вярна(макар и съдът да го оправда) . Просто казвам, че все едно да ми цитираш страницата на Сектор Б какво говори за нас

А един мармот завива шоколада в станиол :)
Толкова голям противник е , че делата му магически се "оправиха". И един шеф на НАП някакси му мина уплаха от заканите за убийство.
Големи противници са и по линия на Петрол :)

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 17 май 2022 17:21

LoveAndPeace написа:
delqnski47 написа:Точно вашия дарител е голям противник на Ганчев и го е доказал с репортажи срещу Ганчев на придворните му медии като Канал 3, например . Аз не казвам, че новината е задължително да не е вярна(макар и съдът да го оправда) . Просто казвам, че все едно да ми цитираш страницата на Сектор Б какво говори за нас

Толкова голям противник е , че делата му магически се "оправиха". И един шеф на НАП някакси му мина уплаха от заканите за убийство.

Кво общо има Пеевски с делата на Ганчев :D
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

realno
Контакти:

Мнениеот realno » 17 май 2022 17:22

Лумпени от Левски откраднали ОТ бензиностанция, а кой ловешко олигарх с люляково сърце открадна цяла верига от бензиностанции? Не си играе на дребно микренския коняр. :))
Сектор Г:"Всъщност няма „сливане”,няма и „обединение”–има единствено преименуване на Литекс,.Ако за тези„привърженици” е толкова лесно да решат, че това е ЦСКА, то жалко за тях..носите..срам за истинските Армейци! Сбогом, няма да ни липсвате!"

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 17 май 2022 17:23

rsk написа:Сериозно ли го мислиш това? Според мен е прекалено тъп, за да е бос. По-скоро подставено лице, казал. Инджов е касичката на ДПС и е част от mafiqta. Може да не е бос, ама е в кюпа.
Пеевски е дарил някаква сума, ама не пръска милиони на година за издръжка на Левски. И с това дарение само внесе смут и уби ентусиазма за дарения в много хора. Нищо повече.
peliforewer, аз много добре знам кой, какво и как дойде от Ловеч. Има ги нещата документирани, черно на бяло. Ти също знаеш.

Не знам дали е тъп, но цяла България говори колко е лош включително и Черепа. :D
За Инджата никой нищо не говори. Има там една снимка с Бойко и това е.
Sofia.

Потребителски аватар
LoveAndPeace
Контакти:

Мнениеот LoveAndPeace » 17 май 2022 17:28

delqnski47 написа:
LoveAndPeace написа:

Пеевски няма абсолютно нищо общо със спецпрокуратурата :)))) Ама абсолютно нищо ти казвам.

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 17 май 2022 17:33

LoveAndPeace написа:
delqnski47 написа:
LoveAndPeace написа:

Пеевски няма абсолютно нищо общо със спецпрокуратурата :)))) Ама абсолютно нищо ти казвам.

Ами именно...............
Прокуратурата е на Пеевски. Коя е институцията която обвинява? :D :D :D
Аз ти говоря за СЪД. Всъщност все ми е тая и за едната, и за другата мутра. Идеята ми беше, че е нелепо да се пускат новини от сайтове на противници.
Sofia.

Върни се в “Левски”