Този Йомов поне ще стане известен с нещо.
Мисля да правя петиция за връщане на гостуването в Ловеч. Бихте ли я подкрепили? :))
Без цензура!
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: Без цензура!
Нашият патрон е Васил Левски, вашият е Христо Кърпачев
- sinqkrepost1914
- Контакти:
Прочетох, че ставанало проблем заради наркотици. Дали е вярно, не се знае. Но е факт, че преместеното в София отборче снощи е излязло с поредната невярна и непроверена ( може би ) информация, базирана на това какво Йомов бил казал. Днеска Йомов казал друго в полицията, което го прави лъжец. Абе, пълна лайнарщина.
He never won the Ballon d'or, but he definitely won our hearts !
-Steven Gerrard
-Steven Gerrard
sinqkrepost1914 написа:Прочетох, че ставанало проблем заради наркотици. Дали е вярно, не се знае. Но е факт, че преместеното в София отборче снощи е излязло с поредната невярна и непроверена ( може би ) информация, базирана на това какво Йомов бил казал. Днеска Йомов казал друго в полицията, което го прави лъжец. Абе, пълна лайнарщина.
Да не забравяме че е юноша на Левски. Нормално да е закърмен с наркотиците още от U12 :)
Като юноша на Левски не съм чувал, да е задържан или да е участвал в такива циркове. Важното е, че сега е футболист на ЦСКА-София и вие ще му сърбате попарата и ще се наслаждавате на таланта му.
rsk написа:Като юноша на Левски не съм чувал, да е задържан или да е участвал в такива циркове. Важното е, че сега е футболист на ЦСКА-София и вие ще му сърбате попарата и ще се наслаждавате на таланта му.
Е бил е малък за задържане :) Но е научил доста покрай СЗ ! :) Наркотици ..показност ...престрелки. G-класи :) Даже в управителния съвет имате зет на Таки :) Шефа на новото сдружение брат на Младежа :)
rsk написа:....
Мисля да правя петиция за връщане на гостуването в Ловеч. Бихте ли я подкрепили? :))
Разбира се, иска ли питане!
@Модерачите може ли да направят една анкета в темата, за да се видят нагласите на форумния "суверен"?
[offtopic]
[/offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
gihuelo написа:rsk написа:Като юноша на Левски не съм чувал, да е задържан или да е участвал в такива циркове. Важното е, че сега е футболист на ЦСКА-София и вие ще му сърбате попарата и ще се наслаждавате на таланта му.
Е бил е малък за задържане :) Но е научил доста покрай СЗ ! :) Наркотици ..показност ...престрелки. G-класи :) Даже в управителния съвет имате зет на Таки :) Шефа на новото сдружение брат на Младежа :)
Щото вашите Animals са само добри и свестни момчета... Айде. Какво общо има СЗ с някакъв юноша? Всъщност дори аз като фен, не бих казал, че имам нещо общо с тази ОПГ.
- LoveAndPeace
- Контакти:
sinqkrepost1914 написа:Прочетох, че ставанало проблем заради наркотици. Дали е вярно, не се знае. Но е факт, че преместеното в София отборче снощи е излязло с поредната невярна и непроверена ( може би ) информация, базирана на това какво Йомов бил казал. Днеска Йомов казал друго в полицията, което го прави лъжец. Абе, пълна лайнарщина.
До вечерта ще бъде деприпознат и от армеец , ще си стане говедо :))))
LoveAndPeace написа:sinqkrepost1914 написа:Прочетох, че ставанало проблем заради наркотици. Дали е вярно, не се знае. Но е факт, че преместеното в София отборче снощи е излязло с поредната невярна и непроверена ( може би ) информация, базирана на това какво Йомов бил казал. Днеска Йомов казал друго в полицията, което го прави лъжец. Абе, пълна лайнарщина.
До вечерта ще бъде деприпознат и от армеец , ще си стане говедо :))))
Не вярвам.
Никога не може прасе да се превърне в говедо!
Колкото Литекс стана ЦСКА!
Ако ни направят шпалир, на следващата година ще им отстъпим една титла на ония!
gihuelo написа:rsk написа:Като юноша на Левски не съм чувал, да е задържан или да е участвал в такива циркове. Важното е, че сега е футболист на ЦСКА-София и вие ще му сърбате попарата и ще се наслаждавате на таланта му.
Виж-чуй, НикитУ кви ги разправя да били шмъркали на почивката за тенекето, та може и да сте задминали сз...
https://www.youtube.com/watch?v=JJuB0WNt14Q&t=5s
ЛЕВСКИ, ОЛЕ, СВОБОДА ОТ МУТРИТЕ!
tochavos написа:
Предпочитам ЦСКА с историята на Литекс, пред помийна яма с 30 титли.

tochavos написа:
Предпочитам ЦСКА с историята на Литекс, пред помийна яма с 30 титли.