Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Nuke
Контакти:

Re: Всекидневната около Левски

Мнениеот Nuke » 17 май 2016 22:38

milen.hristov написа:Само не знам как го виждате това, Мъри да работи с инж. Гонзо.

Никак. Мъри си върви комплект с Наско Сираков, когото аз лично също не понасям.

Потребителски аватар
tevez
Контакти:

Мнениеот tevez » 17 май 2016 22:48

Успех на Люпко. След като сме гледали отбора при "треньори" като Вуцов, Митов, Сухия, Костов, Достанич и Мурсия, то Люпко, в сравнение с тях, е като Моуриньо.
А тези слухове за Мъри не виждам никаква основа за тях. Дори хипотетично да бъде уволнен от Астана или да напусне сам, то ще получи много по-добри оферти и като финансова част, и като престиж. Според мен колкото и да не ми се иска, то Мъри няма скоро да се върне да работи в България. След този пробив в ШЛ, винаги ще има оферти от отбори с възможности. А за Илия Груев е напълно непознат като треньор в България. То и за Балъков се говореше, че ще стане много добър треньор, беше за кратко в Германия, изпъдиха го, после в Хърватия, а в Литекс тотално го разкриха. Дано Груев не върви по неговите стъпки.
Само Левски!!!

Потребителски аватар
eelche
Контакти:

Мнениеот eelche » 17 май 2016 22:55

tevez написа:Успех на Люпко. След като сме гледали отбора при "треньори" като Вуцов, Митов, Сухия, Костов, Достанич и Мурсия, то Люпко, в сравнение с тях, е като Моуриньо.
А тези слухове за Мъри не виждам никаква основа за тях. Дори хипотетично да бъде уволнен от Астана или да напусне сам, то ще получи много по-добри оферти и като финансова част, и като престиж. Според мен колкото и да не ми се иска, то Мъри няма скоро да се върне да работи в България. След този пробив в ШЛ, винаги ще има оферти от отбори с възможности. А за Илия Груев е напълно непознат като треньор в България. То и за Балъков се говореше, че ще стане много добър треньор, беше за кратко в Германия, изпъдиха го, после в Хърватия, а в Литекс тотално го разкриха. Дано Груев не върви по неговите стъпки.
Само Левски!!!

Здравей tevez, здрасти и на Nuke :) Не ви бях виждал отдавна тук във форума!

По този повод искам да ви покажа следната снимка от пресконференцията:

[wrapimg=]http://alfa.kachi-snimka.info/images-2013/rgh1463514789x.png[/wrapimg]

Европейски клубен шампион с Цървена звезда,а спортния ни директор си играе с..."перце" за федербал :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Ох, не мога аьхахьахьахьахьхаьхахьахьахьхаьхаьхахьахьахьхаьхаьхахьахьхаьхаьхаьха
Поклон пред най-великия отбор на Левски 1963-1968!

"Смъртта не е най-голямата загуба в живота.Най-голямата загуба е това,което умира в нас докато сме още живи.НИКОГА НЕ СЕ ПРЕДАВАЙ!"

Потребителски аватар
Nuke
Контакти:

Мнениеот Nuke » 17 май 2016 23:04

eelche написа:Здравей tevez, здрасти и на Nuke :) Не ви бях виждал отдавна тук във форума!

По този повод искам да ви покажа следната снимка от пресконференцията:

[wrapimg=]http://alfa.kachi-snimka.info/images-2013/rgh1463514789x.png[/wrapimg]

Европейски клубен шампион с Цървена звезда,а спортния ни директор си играе с..."перце" за федербал :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Ох, не мога аьхахьахьахьахьхаьхахьахьахьхаьхаьхахьахьахьхаьхаьхахьахьхаьхаьхаьха

Здрасти! Погледът казва всичко, което трябва да знаеш. :mrgreen:

Потребителски аватар
milen.hristov
Контакти:

Мнениеот milen.hristov » 17 май 2016 23:20

W84me написа:Пак Левски плаща, заради тотална полицейска дезорганизация! Да ви таковам на полицията и правилата!

А значи, пак полицията виновна, че агитката е съставена от глупави и невъзпитани(максимално умерен съм) хора.

Потребителски аватар
milen.hristov
Контакти:

Мнениеот milen.hristov » 17 май 2016 23:22

sin4ec написа:
Eminem написа:Ще плаща, след като нищо не предприемат срещу хулиганите.

Този яхър в Благоевград не става и за В група, те ми го лицензирали за А...

Сега пък стадиона виновен, а тези от наркосектора кога?

Потребителски аватар
milen.hristov
Контакти:

Мнениеот milen.hristov » 17 май 2016 23:31

Player написа:Проблеми с фенове ще има, докато всеки клуб не се стегне. Дълги или доживотни забрани от клубовете, могат да спрат тези простотии. Аз не разбирам как така, няколко клуба плащат заради фенове редовно и няма никаква реакция. Това че някой е дошъл да подкрепя даден клуб не му дава правото да му навлича глоби и щети. Все едно да отидат група хора в някой вечерен клуб и да започнат да правят простотии и да им се размине защото били редовни посетители и фенове на заведението. Хем ще ги бият, хем ще си платят и повече няма да стъпят. За мен клубовете са съучастници, заради неадекватното им поведение.

Или на никой не му се занимава или се тези хора са част от някаква схема. Не може да има снимани лицата на тези хора как правят някаква простотия, нито клуба сезира прокуратурата(даже ги и защитава, били невинни), нито прокуратурата не се самосезира. Клубовете и сами могат да решат тези проблеми катозабранят достъпа на тези лица до стадиона.

Потребителски аватар
milen.hristov
Контакти:

Мнениеот milen.hristov » 17 май 2016 23:33

W84me написа:
boabbb написа:
W84me написа:Пак Левски плаща, заради тотална полицейска дезорганизация! Да ви таковам на полицията и правилата!

Полицаите са виновни :?: Значи са прави тия, дето видях по телевизията, че удряха служебни лица, което си е углавно престъпление по закона :!: Дали са вашите снимка на момче с белези от палка по краката и гърба ... в главата трябва да се бие, щото там е проблема :!:

Мики Маус, знаеш ли какъв е пропусквателния режим на 90% от футболните срещи в България?

Добре бе човек и аз ходя по мачове защо аз не съм имал никога разправия с полиция, колкото и ужасен пропускателен режим да има.

Потребителски аватар
tevez
Контакти:

Мнениеот tevez » 17 май 2016 23:54

Понеже някои питаха какво правят в УС.
Телевизионните продуценти Иван и Андрей, които са част от Управителния съвет на Левски, са дали 100 000 лева за зареждането на новия фен-клуб магазин на "сините". Този уикенд срещу Славия в новия Сектор "А" на "Герена" ще бъде отворен новият официалния магазин на Левски.

Sportal.bg научи, че двамата телевизионни водещи са извадили от своя джоб точно 100 бона, за да може магазинът да бъде оборудван и пълен със стока, която да зарадва многобройните фенове на 26-кратните шампиони на България.

Магазинът ще бъде зареден с новата екипировка на Joma, а също така с множество нови модели на шалчета, тениски и всякакви други артикули на "сините".

Очаква се инвестираната сума да се върне на водещите с продажбите през следващите месеци, а печалбата да влезе в касите на клуба.

Интересното е, че Иван и Андрей вече дадоха около 35 000 лева за реализирането на проекта Левски ТВ, което е най-хубавото нещо през последните шест месеца на "Герена", заедно със Сектор "А". През зимата двамата се бръкнаха първоначално над 20 000 лева, за да вземат камери и необходимата техника, за да започнат да се снимат тренировките и събитията свързани с Левски, след което инвестираха още, за да може да се снимат контролите в Турция с три камери.

Потребителски аватар
Eminem
Контакти:

Мнениеот Eminem » 18 май 2016 00:13

tevez написа:Понеже някои питаха какво правят в УС.
Телевизионните продуценти Иван и Андрей, които са част от Управителния съвет на Левски, са дали 100 000 лева за зареждането на новия фен-клуб магазин на "сините". Този уикенд срещу Славия в новия Сектор "А" на "Герена" ще бъде отворен новият официалния магазин на Левски.

Sportal.bg научи, че двамата телевизионни водещи са извадили от своя джоб точно 100 бона, за да може магазинът да бъде оборудван и пълен със стока, която да зарадва многобройните фенове на 26-кратните шампиони на България.

Магазинът ще бъде зареден с новата екипировка на Joma, а също така с множество нови модели на шалчета, тениски и всякакви други артикули на "сините".

Очаква се инвестираната сума да се върне на водещите с продажбите през следващите месеци, а печалбата да влезе в касите на клуба.

Интересното е, че Иван и Андрей вече дадоха около 35 000 лева за реализирането на проекта Левски ТВ, което е най-хубавото нещо през последните шест месеца на "Герена", заедно със Сектор "А". През зимата двамата се бръкнаха първоначално над 20 000 лева, за да вземат камери и необходимата техника, за да започнат да се снимат тренировките и събитията свързани с Левски, след което инвестираха още, за да може да се снимат контролите в Турция с три камери.

Какво искаш да кажеш ? Че който даде пари, трябва да е в УС ? Големите отбори имат десетки спонсори, всички ли са в УС ?

Върни се в “Левски”