milen.hristov написа:Само не знам как го виждате това, Мъри да работи с инж. Гонзо.
Никак. Мъри си върви комплект с Наско Сираков, когото аз лично също не понасям.
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
milen.hristov написа:Само не знам как го виждате това, Мъри да работи с инж. Гонзо.
tevez написа:Успех на Люпко. След като сме гледали отбора при "треньори" като Вуцов, Митов, Сухия, Костов, Достанич и Мурсия, то Люпко, в сравнение с тях, е като Моуриньо.
А тези слухове за Мъри не виждам никаква основа за тях. Дори хипотетично да бъде уволнен от Астана или да напусне сам, то ще получи много по-добри оферти и като финансова част, и като престиж. Според мен колкото и да не ми се иска, то Мъри няма скоро да се върне да работи в България. След този пробив в ШЛ, винаги ще има оферти от отбори с възможности. А за Илия Груев е напълно непознат като треньор в България. То и за Балъков се говореше, че ще стане много добър треньор, беше за кратко в Германия, изпъдиха го, после в Хърватия, а в Литекс тотално го разкриха. Дано Груев не върви по неговите стъпки.
Само Левски!!!
eelche написа:Здравей tevez, здрасти и на NukeНе ви бях виждал отдавна тук във форума!
По този повод искам да ви покажа следната снимка от пресконференцията:
[wrapimg=]http://alfa.kachi-snimka.info/images-2013/rgh1463514789x.png[/wrapimg]
Европейски клубен шампион с Цървена звезда,а спортния ни директор си играе с..."перце" за федербал![]()
![]()
![]()
![]()
Ох, не мога аьхахьахьахьахьхаьхахьахьахьхаьхаьхахьахьахьхаьхаьхахьахьхаьхаьхаьха
W84me написа:Пак Левски плаща, заради тотална полицейска дезорганизация! Да ви таковам на полицията и правилата!
sin4ec написа:Eminem написа:Ще плаща, след като нищо не предприемат срещу хулиганите.
Този яхър в Благоевград не става и за В група, те ми го лицензирали за А...
Player написа:Проблеми с фенове ще има, докато всеки клуб не се стегне. Дълги или доживотни забрани от клубовете, могат да спрат тези простотии. Аз не разбирам как така, няколко клуба плащат заради фенове редовно и няма никаква реакция. Това че някой е дошъл да подкрепя даден клуб не му дава правото да му навлича глоби и щети. Все едно да отидат група хора в някой вечерен клуб и да започнат да правят простотии и да им се размине защото били редовни посетители и фенове на заведението. Хем ще ги бият, хем ще си платят и повече няма да стъпят. За мен клубовете са съучастници, заради неадекватното им поведение.
W84me написа:boabbb написа:W84me написа:Пак Левски плаща, заради тотална полицейска дезорганизация! Да ви таковам на полицията и правилата!
Полицаите са виновниЗначи са прави тия, дето видях по телевизията, че удряха служебни лица, което си е углавно престъпление по закона
Дали са вашите снимка на момче с белези от палка по краката и гърба ... в главата трябва да се бие, щото там е проблема
Мики Маус, знаеш ли какъв е пропусквателния режим на 90% от футболните срещи в България?
Телевизионните продуценти Иван и Андрей, които са част от Управителния съвет на Левски, са дали 100 000 лева за зареждането на новия фен-клуб магазин на "сините". Този уикенд срещу Славия в новия Сектор "А" на "Герена" ще бъде отворен новият официалния магазин на Левски.
Sportal.bg научи, че двамата телевизионни водещи са извадили от своя джоб точно 100 бона, за да може магазинът да бъде оборудван и пълен със стока, която да зарадва многобройните фенове на 26-кратните шампиони на България.
Магазинът ще бъде зареден с новата екипировка на Joma, а също така с множество нови модели на шалчета, тениски и всякакви други артикули на "сините".
Очаква се инвестираната сума да се върне на водещите с продажбите през следващите месеци, а печалбата да влезе в касите на клуба.
Интересното е, че Иван и Андрей вече дадоха около 35 000 лева за реализирането на проекта Левски ТВ, което е най-хубавото нещо през последните шест месеца на "Герена", заедно със Сектор "А". През зимата двамата се бръкнаха първоначално над 20 000 лева, за да вземат камери и необходимата техника, за да започнат да се снимат тренировките и събитията свързани с Левски, след което инвестираха още, за да може да се снимат контролите в Турция с три камери.
tevez написа:Понеже някои питаха какво правят в УС.Телевизионните продуценти Иван и Андрей, които са част от Управителния съвет на Левски, са дали 100 000 лева за зареждането на новия фен-клуб магазин на "сините". Този уикенд срещу Славия в новия Сектор "А" на "Герена" ще бъде отворен новият официалния магазин на Левски.
Sportal.bg научи, че двамата телевизионни водещи са извадили от своя джоб точно 100 бона, за да може магазинът да бъде оборудван и пълен със стока, която да зарадва многобройните фенове на 26-кратните шампиони на България.
Магазинът ще бъде зареден с новата екипировка на Joma, а също така с множество нови модели на шалчета, тениски и всякакви други артикули на "сините".
Очаква се инвестираната сума да се върне на водещите с продажбите през следващите месеци, а печалбата да влезе в касите на клуба.
Интересното е, че Иван и Андрей вече дадоха около 35 000 лева за реализирането на проекта Левски ТВ, което е най-хубавото нещо през последните шест месеца на "Герена", заедно със Сектор "А". През зимата двамата се бръкнаха първоначално над 20 000 лева, за да вземат камери и необходимата техника, за да започнат да се снимат тренировките и събитията свързани с Левски, след което инвестираха още, за да може да се снимат контролите в Турция с три камери.
Потребители, разглеждащи този форум: LoveAndPeace, noo и 24 госта