W84me написа:Пак Левски плаща, заради тотална полицейска дезорганизация! Да ви таковам на полицията и правилата!
Полицаите са виновни

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
W84me написа:Пак Левски плаща, заради тотална полицейска дезорганизация! Да ви таковам на полицията и правилата!
boabbb написа:W84me написа:Пак Левски плаща, заради тотална полицейска дезорганизация! Да ви таковам на полицията и правилата!
Полицаите са виновниЗначи са прави тия, дето видях по телевизията, че удряха служебни лица, което си е углавно престъпление по закона
Дали са вашите снимка на момче с белези от палка по краката и гърба ... в главата трябва да се бие, щото там е проблема
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема
W84me написа:boabbb написа:W84me написа:Пак Левски плаща, заради тотална полицейска дезорганизация! Да ви таковам на полицията и правилата!
Полицаите са виновниЗначи са прави тия, дето видях по телевизията, че удряха служебни лица, което си е углавно престъпление по закона
Дали са вашите снимка на момче с белези от палка по краката и гърба ... в главата трябва да се бие, щото там е проблема
Мики Маус, знаеш ли какъв е пропусквателния режим на 90% от футболните срещи в България?
boabbb написа:Аз не ти говоря за пропусквателен режим, а за сериозно нарушение на законаЯвно, обаче, това не притеснява особено "децата" ( нали така им викаше Тодар ) ...
PFC Litex написа:Кои ви излъга, че Монтана им е отказан лиценз за ЕКТ не зная.
Относно изцепките на сините фенове и полиция в Блогоевград, то това им е второто такова в рамките на един състезателен сезон в един и същ турнир и освен лишаване от домакинство до края на състезателния сезон с друго не могат да ги накажат.
W84me написа:boabbb написа:W84me написа:Пак Левски плаща, заради тотална полицейска дезорганизация! Да ви таковам на полицията и правилата!
Мики Маус, знаеш ли какъв е пропусквателния режим на 90% от футболните срещи в България?
TodorT написа:Аз мога да ти кажа как ме провериха 2 пъти на мача с Лудогорец![]()
Нося чантичка, такава мъжка чантичка, която минава през рамо. И в нея предния ден (петък) съм забравил едно джобне ножче (мултифункционално с 2 ножчета, тирбушон, ножица и не знам си кво
). Минавам първата проверка и никой не ме кара дори да отворя чантичката да погледне. Точно преди турникетите бъркам в чантичката за портфейла и го напипвам-шок и ужас. Викам е сега стана проблем на втората проверка.
Е, да, ама минах и втората проверка и никой нищо не провери. Или съм много надежден, или има някъв пропуск в системата ?! Следващия път сигурно пистолет мога да сложа в нея и да го внеса.
Та толкова по темата за проверките. Колкото до темата с хулиганството- полицията е виновна. Че МВР не си вършат добре работата е така, но има много хора, които отиват на стадиона с единствената цел да правят зулум, а после си остават "над закона". На такива, дето са много ербап и бутат вратата, бой по каските с палките и да не ти пука. Лошото е, че заради такива олигофрени някой път полицаите ще влязат в сектора и ще набарат и хора, които са отишли там да гледат мач и нямат нищо общо с тези простотии. Както си го отнесоха на Герена всички фенове на ЦСКА в сектор Г преди 3-4 години ( не знам колко са вече). Проблемът си е във феновете, клубовете и МВР. Явно няма воля тия неща да се изкоренят.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 13 госта