ЛЕВСКИ - ВИДИМА - 2:0

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
LaRgO
Контакти:

Re: ЛЕВСКИ - ВИДИМА [02.04.2011, 21.00]

Мнениеот LaRgO » 03 апр 2011 16:28

blue avalanche написа:
фифи перото написа:Проблемът си има име.Даже две...Ясен и Г.Иванов...
Никаква мисъл и тактика.Припряност и нервност в отбора...Опити да се пробие бетон през центъра...Просто ужасно!

Реал М като си нямат Ясен и Г.Иванов,а си имат "Специалния" Моу какво играха вчера?Айде по-скромно...

Ай стига с тези сравнения с Моуриньо и Реал.Моуриньо се е доказал като треньор, а Реал неиграе всеки мач трагично и е на 1/4 финал в ШЛ.Също вчера за Реал не играха най-важните футболисти.Представи си Левски да играе без Грийн, Тасевски и Дембеле.Как мислеш,че ще играят а ?

Потребителски аватар
tatusindo
Контакти:

Мнениеот tatusindo » 03 апр 2011 16:54

LaRgO написа:
blue avalanche написа:
Никаква мисъл и тактика.Припряност и нервност в отбора...Опити да се пробие бетон през центъра...Просто ужасно!

Реал М като си нямат Ясен и Г.Иванов,а си имат "Специалния" Моу какво играха вчера?Айде по-скромно...

Ай стига с тези сравнения с Моуриньо и Реал.Моуриньо се е доказал като треньор, а Реал неиграе всеки мач трагично и е на 1/4 финал в ШЛ.Също вчера за Реал не играха най-важните футболисти.Представи си Левски да играе без Грийн, Тасевски и Дембеле.Как мислеш,че ще играят а ?

Не съм от Реал и си личи де :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Ама да ми сравнявате бг отбори с европейските грандове..... Да, и те се дънят,ама я им преброй положенията от снощи де... Даже и с половината си титуляри смачкаха Хихон и само невероятния късмет и не знам си кои светии(някои каталунски предполагам) попречиха Реал да направи поне равен.....
Относно мача на Левски - никакъв стил,никакво разнообразие ( всички към Дарко и той към Дембеле....), единствените хубави неща от снощи бяха - включването на Горанов и 3-те точки...... А също,че и Иса вкара,та да натрупа самочувствие.....
[wrapimg=]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/661.png[/wrapimg]

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 03 апр 2011 17:48

За който не е разбрал,пиша бавно:
Сравнението означава,че разликата в класите между Реал и Хихон е даже по-голяма,отколкото между Левски и Видима.Дори без Роналдо и Бензема,разликата сигурно беше около 40млн. в полза на Реал.В случай,че не сте забелязали,Реал не просто се измъчи,а ЗАГУБИ мача!Това,че е "смачкал" Хихон дали "топли" феновете?Ама били на 1/4 финал в ШЛ.А 5-0 от Барса,а 8т. разлика?
Аз лично предпочитам 2-0 срещу Видима,отколкото 0-1 срещу Хихон,0-0 на Арсенал срещу Блякбърн,0-0 на Тотнъм срещу Уигън-още да изброявам ли?
Сега изясни ли се какво имам предвид?

Потребителски аватар
siniq_fen
Контакти:

Re: Българският футбол за мен приключи

Мнениеот siniq_fen » 03 апр 2011 18:16

[/quote]Нима не виждаш че топката се удря в ръката след удар с глава на Милиев.А виждал ли си някой да скача с прибрани ръце.Не ставайте смешни,гледайте реално на нещата.[/quote]
Пич, мисля си, че гледам реално на нещата. Първо, ако е имало удар с глава (ок може да е имало, аз лично не виждам, но това няма значение в случая) то той е на Иво Иванов, а не на Милиев. И второ - по тази логика при скачане за висока топка всеки може да удря топката с ръка така ли ? Не се заяждам, изказвам мнението си ;) И още един път ще кажа, че не съм убеден, че е дузпа, защото не съм сигурен дали не е игра с РАМО. И че играта ни беше доста незадоволителна.
Само Левски!

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 03 апр 2011 18:23

Ама не ...
Въпроса е, че ние за 1 час футбол имахме точно => 1 голово положение ... това на Иса-та, когато излезе сам срещу вратаря и би в страни.

А на среща си имахме отбор като Видима ( нищо лично, напротив - доста добре си цъкаха момчетата ) ... който освен всичко друго неможа и да играе като хората - бетон !
А освен всичко друго, мача беше и на "Герена" ....

И като за капак, без дузпата бяхме взели-дали ... и вероятно щяхме да вземем само точка от мача !

Кройф го е казал ...
- Ако играеш добре, дори и да не печелиш, рано или късно ще започнеш да печелиш !

Аз пък ще кажа, че - Ако играеш зле ( както Левски към момента ) ... рано или късно ще започнеш да губиш !
Въпрос на време е ....
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

[center][wrapimg=]http://www.rozetabg.com/wp-content/themes/corporate/iyi/logo.jpg[/wrapimg][/center]
[wrapimg=]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/353.png[/wrapimg][rimg]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/661.png[/rimg] [rimg]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/687.png[/rimg]

Потребителски аватар
milen.hristov
Контакти:

Мнениеот milen.hristov » 03 апр 2011 18:35

Rivaldo10 написа:
milen.hristov написа:

И изходът от проблемът си има име-Наско Сираков
http://www.facebook.com/#!/group.php?gi ... 3275660227

Проблема е Батков! Ако ще папата да ни стане спортен директнор все тая!

Важно е кой дава парите и какви пари дава.Но е много по-важно този на който ги дава как ще разполага с тях

Blue_Girl
Контакти:

Мнениеот Blue_Girl » 03 апр 2011 20:17

Сладка, но трудна победа!
:P
Пак сърцата ни са пълни,
пак стадионът ще е син!
Синьо знаме ще се вее,
само Левски ще се пее!
ееееееее,
сини богове,
цялата земя,
пред вас на колене!

Потребителски аватар
tiamat
Контакти:

Мнениеот tiamat » 03 апр 2011 20:53

Не разбирам како сте се захапали за тая дузпа. Дузпа като дузпа - можеше да се свири, можеше и да не се свири. Аз честно казано бих искал да я нямаше, за да не ми се налага да чета 10 страници тъпи спорове, ама на. Работат е, че и без дузпата Левски щеше да бие, най-вероятно. Гола си се печеше.

Тъпото е, че Ясен се е хванал за тая проста схема и не пуска. Аз, а предполагам и доста други хора, като видяхме Иса в стартовия състав, си мислехме че най-накрая ще видим игра с двама нападатели, ама не. Трябва да си много тъп и упорит, да нямаш едно крило в отбора (или поне не във форма) и да продължаваш да играеш с крила. Привърженик съмпо принцип да се дава кредит на доверие към треньора, ама май почвам да го губя към Ясен. А ако наистина Гонзо прави отбора и тактиката (което в интерес на истината не ми се вярва много), доверието ми се изчерпва и към него.

Другото на което искам да се спра, са критиките към Гарата - човека си играе, гони си топката, мъчи се, просто не му се получава много. Което си е напълно нормално - това да се вкарат толкова много голове за един полусезон се случва рядко. Съвсем в реда на нещата е ефективността му да спадне.

Огнянов се включи добре, създаде едно хубаво положение (паса с петата), горе-долу средна работа. Мненията на хората, които се обръщат към него с "циганина" или "рома" и т.н., просто не мога да ги приема, защото явно има някаква лична или расова омраза там, и такива мнения не могат да бъдат безпристастни. Срамота за фенове на Левски, които обиждат играчи на Левски по такъв начин.

Горанов (който много исках да видя), не ме впечатли особено като за пръв път. Може би онази балтия на Бранеков го разконцентрира донякъде.

Защитата се постабилизира малко. Пореден мач без допуснат гол. Да не забравяме, че миналия полусезон подобни отбори ни пълнеха мрежата. Явно новия вратар си оказва влияние, а и Иванов си е пооправил играта. Минев дето много не го харесват, е като че ли най-добрия ни играч в момента. Даже си помислих, да вземат да пуснат Видович като бек, а Минев като крило :)

Като цяло, Ясен да си стои до края на сезона, но ако не се оправи играта ни трябва нов човек. Опции има много, няма да навлизам подробности.

Само Левски и успех с Литекс!

Потребителски аватар
Блутуг
Контакти:

Събуждане

Мнениеот Блутуг » 04 апр 2011 11:09

Дали само така ми се стори , но в събота нашите сякаш се размърдаха и загатнаха за добрите игри от есента.Варианта с Гарра и Иса ми се струва доста удачен.

Потребителски аватар
luxorus
Контакти:

Re: Събуждане

Мнениеот luxorus » 04 апр 2011 11:12

Събуждане ще е само ако в Ловеч не ви приспят отново,предстои ви най-сериозния тест тази пролет.
I'M BLIND!IMPRESS ME!

Върни се в “Левски”