Левски: Трансфери, лятна подготовка и контроли

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

ikar
Контакти:

Re: Левски: Трансфери, лятна подготовка и контроли

Мнениеот ikar » 21 юни 2024 14:44

scooool написа:За мен лично Уелтон и Роналдо бяха супер физически и прилагаха много преса, но и реално си бяха ялови… върза им на моменти, но нямат голяма класа в атака, сравни Гари Родригес и Уелтон!!! Изкарахме супер пари за посредствени футболисти според мен, изключвам Кордоба, той е с най-голям потенциал според мен!

Реално погледнато 90% от феновете смятаха Кордоба за най-силната фигура в отбора, но Херо който е доказан специалист каза - " лично смятам че Кордоба е силно надценен футболист?"
Кой ще се окаже близо до истината ще покаже престоя в Норич? Истината е че през последните 10-15г силно сме занижили критерия?

Потребителски аватар
groti
Контакти:

Мнениеот groti » 21 юни 2024 15:01

metodito написа:
groti написа:
scooool написа:
wilge написа:
groti написа:Гледам Словенци, Словаци, Албанци и направо съм шашнат.. Словения са 2млн държава!!! Млада държава без кой знае какви традиции във футбола. Вече не знам какво да мисля и кой е виновен за деградацията ни. Ма с такива звезди като Божинката и Иконата (Б. Георгиев) толкова. Нашите да не дремят и вместо да взимат негра от 15 бразилска, испанска и португалска лига да се обърнат към Словения, Словакия и балканите изобщо!

В тези държави плащат повечко, а бедните гастарбайтери са склонни на компромисни заплати. А на Герена не се плаща достатъчно. Вместо това да изпратят треньори да изучават професията. Това на което учат децата няма много общо със съвременния футбол. Ако викнат методист тези михлюзи ще го бойкотират докато не си тръгне и после ще побългарят методите му. Специално за Левски е задължително всички от ДЮШ да бъдат подложени на проверовъчен изпит, но комисията да е от европейци.

Нали взехме младежки национал на Словения, този Мислович, не съм много впечатлен към момента… дано той и куршума покажат повече и са като нови попълнения!

wilge мислиш ли наистина, че плащат повече? До скоро тук се хвърляха безбожни пари. Някъде бях чел интервю на Арш, че още харчел парите дето взе в Левски. Аз си мисля, че тия са по-скръндзави от нас, но цялата им система е уредена много добре.
scooool Според мен Мислович е един от малкото ни сполучливи трансфери зимата. Надявам се при Генчев да си намери мястото.

Това не знам дали не беше допреди десетина години.Но и аз съм го чувал от футболисти, че тука давали много пари. Което е разбираемо донякъде. И на ЦСКА и на "Левски" бяха мафиоти с големи джобове. Само дето тея заплати ги пишат после на дружеството. И кой откъде е. ЦСКА така се калабикна. Ако не бяха привържениците и знаеш koj, и ние щяхме да ги последваме. Явно им трябваме за шибаните им игрички.

Чак 10 не, ма натам някъде отиват. Май до 2018 се хвърляха яки кинти. И при Срас се подписваха договори с бонуси за изиграни мачове по няколко стотин хиляди. Помня, че и твоят любимец Мариани (пък и мой) говореше какви кинти получавали тука. Ейлфсон също игра за добри кинти.. вероятно Обертан и той. Бе вероятно в пъти повече от сегашните пари се раздаваха. Като се замисли какви играчи имахме и на какви се радваме сега…
110 години любов!

realno
Контакти:

Мнениеот realno » 21 юни 2024 15:19

scooool написа:Най-тъпото нещо на света са чувствителни мъже и повярвай ми дори и да съм сбъркал държавата, не ми пука особено, но не съм в никаква секта. Особено на треньор бил си камшиците преди най важния мач за мен лично! Жив и здрав и не издребнявайте много!

Някои с диплома за висше спечелена от колелото на късмета или Зрънчо, но пък иначе с претенции, правят разлика между Пеевски и Божков като единия бил лош, а другия добър, но иначе громят корупцията в държавата и футбола и на всичко отгоре се чувства с засегнати чувства, когато Шиши бил дарил половин милион кървави пари на Левски. :))))
Сектор Г:"Всъщност няма „сливане”,няма и „обединение”–има единствено преименуване на Литекс,.Ако за тези„привърженици” е толкова лесно да решат, че това е ЦСКА, то жалко за тях..носите..срам за истинските Армейци! Сбогом, няма да ни липсвате!"

Потребителски аватар
mikata

Мнениеот mikata » 21 юни 2024 15:21

И със скъпата селекция на бай Спас нищо не направихме.
България има природни богатства,

България има народ несломим,

България има от всичко по малко

но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !

Потребителски аватар
koisa
Контакти:

Мнениеот koisa » 21 юни 2024 15:38

Интересно, уж не признаваме -София за цска, а според някои това бил най-важния мач. :oops: Явно затова последния път същите бяха изключително спокойни, след като -София ни би два пъти за 20 дни. :oops:
R.I.P.
ЦСКА (5 май 1948 – 9 септември 2016)

Дай на глупака власт и му гледай сеира!

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 21 юни 2024 18:40

groti написа:Гледам Словенци, Словаци, Албанци и направо съм шашнат.. Словения са 2млн държава!!! Млада държава без кой знае какви традиции във футбола. Вече не знам какво да мисля и кой е виновен за деградацията ни ?
Е, как "кои"... ЕС и НАТО !! :? :lol:
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 21 юни 2024 21:45

LoveAndPeace написа:
metodito написа:
groti написа:
metodito написа:А някой замислял ли се е, че никой (не включвам Кордоба. Нещо не гов виждам в Англия. Трябваше да избере Рейнджърс според мен.) от напусналите/трансферираните не се представи на същото ниво или по-добре в новите си отбори. Без Попов. Цонко - не, Уелтън - не, Миланов - не, Филип - не. За Петрис не знам. Белгийското ми е мъгла. Та замислете се за това кое е по-важното - колектива или единиците. (+тренера)

https://www.gol.bg/a/338-komentari-i-an ... -ot-gerena
Уелтън да, Роналдо да, Мангасара от Франция си се справя доста добре, та дори и Дарлан. И всички в по-добри първенства от Дриша лигата

Уелтън има един гол от 15 мача. Не знам кой е мангасара от Франция. Ако е Петрис, предполагам, че следиш или поне гледаш репортажи от Белгия. За Дарлан - не знам също.
Дали руското и японското са "по-добри"? С началото на войната, масово чужденците-неюжноамериканци започнаха да напускат Премиерлигата.

А видя ли го този единствен гол на Уелтън ? За колко време какво разстояние пробяга ? Имаме ли такъв играч в момента в Левски ? Лима ? Куршума ? Марин ?

Марин.

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 21 юни 2024 21:48

На свой ред да те питам, LveandPeace. Колко мача ще изиграе Уелтън в отбор от Бундеслигата? Ако тръгне да се надиграва с двама-трима, да не подава. Както у нас. Според мен след два такива мача и ще е пейка до края на сезона. Той е недисциплиниран. Както беше Дембеле. Такива в онези държави не търпят.
Но пък у нас са супер. И като излезем в Европа громят (срв. Дембеле в Лига Европа и в Германия). Не мога да го обясня. Не е логично.

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 21 юни 2024 22:26

Да теглим чертата на футболния бизнес дотук:
Александър Колев - през декември става на 32 години.
Алдаир - през октомври става на 25 години. Енигма, обикаляла доста второ и треторазредни отбори.
Майкон - на 24 години, идва от плажни отбори. Също енигма.

Защо пак повдигам темата? Защото не мисля, че хората в Левски, които повтарят "футболен бизнес" си имат хал хабер как се прави тая работа. Доколкото имам наблюдения над Станислав Генчев и работата му, не се сещам да е развил някой анонимник и да го е продал за милион-два след това. Не мога и да си спомня и да е направил някой Рицар на нафталина национал и ключов играч в отбора. Не, не уволнявам тренера, просто се дразня и недоумявам някои приказки от ръководни фактори в клуба, докато се сещам за поговорката - Видяла жабата, че подковават коня, и тя вдигнала крак. :|
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 21 юни 2024 22:28

groti написа:
metodito написа:
groti написа:
scooool написа:
wilge написа:
groti написа:Гледам Словенци, Словаци, Албанци и направо съм шашнат.. Словения са 2млн държава!!! Млада държава без кой знае какви традиции във футбола. Вече не знам какво да мисля и кой е виновен за деградацията ни. Ма с такива звезди като Божинката и Иконата (Б. Георгиев) толкова. Нашите да не дремят и вместо да взимат негра от 15 бразилска, испанска и португалска лига да се обърнат към Словения, Словакия и балканите изобщо!

В тези държави плащат повечко, а бедните гастарбайтери са склонни на компромисни заплати. А на Герена не се плаща достатъчно. Вместо това да изпратят треньори да изучават професията. Това на което учат децата няма много общо със съвременния футбол. Ако викнат методист тези михлюзи ще го бойкотират докато не си тръгне и после ще побългарят методите му. Специално за Левски е задължително всички от ДЮШ да бъдат подложени на проверовъчен изпит, но комисията да е от европейци.

Нали взехме младежки национал на Словения, този Мислович, не съм много впечатлен към момента… дано той и куршума покажат повече и са като нови попълнения!

wilge мислиш ли наистина, че плащат повече? До скоро тук се хвърляха безбожни пари. Някъде бях чел интервю на Арш, че още харчел парите дето взе в Левски. Аз си мисля, че тия са по-скръндзави от нас, но цялата им система е уредена много добре.
scooool Според мен Мислович е един от малкото ни сполучливи трансфери зимата. Надявам се при Генчев да си намери мястото.

Това не знам дали не беше допреди десетина години.Но и аз съм го чувал от футболисти, че тука давали много пари. Което е разбираемо донякъде. И на ЦСКА и на "Левски" бяха мафиоти с големи джобове. Само дето тея заплати ги пишат после на дружеството. И кой откъде е. ЦСКА така се калабикна. Ако не бяха привържениците и знаеш koj, и ние щяхме да ги последваме. Явно им трябваме за шибаните им игрички.

Чак 10 не, ма натам някъде отиват. Май до 2018 се хвърляха яки кинти. И при Срас се подписваха договори с бонуси за изиграни мачове по няколко стотин хиляди. Помня, че и твоят любимец Мариани (пък и мой) говореше какви кинти получавали тука. Ейлфсон също игра за добри кинти.. вероятно Обертан и той. Бе вероятно в пъти повече от сегашните пари се раздаваха. Като се замисли какви играчи имахме и на какви се радваме сега…

И треньор тогава да имахме... Виждаш ми аватара. На Роси е. Но според мен италиански треньор за българския отбор е супер несъстоятелен избор. А и както се разбра, той е бил трети такъв. От Мъри и Грант. Чел съм интерв'та (чрез Gtranslate) на Роси. Той е наистина философ. И като гледаш мачове от Серия А може да видиш, че за тях футбола е някакво изкуство, шахмат. В тази връзка очаквам с нетърпения участието на Болоня в ШЛ. Но това няма почва у нас. И на други места. Примерно в Англия, такъв футбол ще почнат да ги освиркват. И не знаел английски. Пълен нонсенс е да го назначиш. А да, и не беше треньорствал колко години. А според преводача му, Обертан открито си го е саботирал. На мен ми беше симпатичен и заради детето му, което е болно. И според мен беше приел присърце мисията си. Просто беше неподходящ. Дали един втори сезон щеше да е по-успешен... Не мисля.

П.С. Виж каква обида изразява лицето му, вдигнал среден пръст. Не помня кой мач е това. Много ми харесваше и тази италианска емоция. Но... има си отбори за треньори и треньори за отбори. Той не беше за "Левски", според мен.
Последна промяна от metodito на 21 юни 2024 22:42, променено общо 1 път.

Върни се в “Левски”