ЛЕ / АЕК Ларнака - Левски (София) | 25.07 | 3:0 FT

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Как ще завърши срещата

Анкетата завърши на 25 юли 2019 18:51

1
75
24%
Х
91
29%
2
151
48%

Общо гласове: 317

Потребителски аватар
damyanov1963

Re: ЛЕ / АЕК Ларнака - Левски (София) | 25.07 | 18:30

Мнениеот damyanov1963 » 25 юли 2019 22:52

meteorit написа:
damyanov1963 написа:
meteorit написа:
damyanov1963 написа:Когато аз бях в Сектор Б, бяхме Номер 1 в България! Другите се мъчеха да копират от нас, след победни мачове в ЕКТ, или с
/у ЦСКА, правехме шествия по улиците, въпреки, че милицията ни гонеше, даже на стадиона ни охраняваха и с кучета.
Недопустимо беше да ни надвика някой!

Това е малко нелепо, 90-те агитките у нас имаха по 3-4 скандирания, другото псувни и т.н., за соца даже няма смисъл да се коментира. Сектор Б беше номер до преди да изгонят дивизията.

Методи, аз съм в сектора от 70-те. Помня и първия ми мач там - с Дуисбург през ноември 75-та, не помня точно датата, но преди мача казаха по радиото, че диктатора Франко в Испания е свален. Та тогава всички бяхме единни, защото нямаше фенклубове, а ходехме спонтанно на мачовете. През 77-ма на финала за КСА с Локо Сф, бях с двама съученици, до нас седяха трима батковци с шапки на Левски - тогава имаше такива платнени с пластмасови козирки, та те само седяха и гкедаха сърдито, а ние скачахме и викахме до тях и те по едно време ни хванаха за ръцете и ни казаха да се махаме, тогава тия които бяха около нас скочиха и ги изгониха, зашото били чорбари.

Всички да скачат и викат не означава, че подкрепата е невероятна. Това че всички викат и псуват няма нищо общо с активното пеене на сектора, получава се едно бучене като на селски мач. Подкрепата на сектор Б беше на много високо ниво до скарването между въпросните фракции.

П.С. Кой е Методи?

Извинявай, грешно прочетох, видя ми се като методито :lol:
Ами, люпете си семките тогава, както ние старците в сектор А(тогава и аз им се подигравах).
За ЛЕВСКИ - ПОПУЛЯРНОСТТА, за останалите - злобата и завистта!
https://www.vbox7.com/play:8de06dae
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч

kempesmario
Контакти:

Мнениеот kempesmario » 25 юли 2019 22:53

Точно в понеделник всички на стадиона. Отбора го заслужава. На Живко това му е стила на игра, с много хъс и здрави влизания. Прегоря в тази ситуация, но червен картон нямаше, а имаше симулация. Абе византийска работа, мръсници. Не е сработен още отбора, Алар трябваше да го вкара това положение, Паулиньо не му влезе нито един шут към вратата, а стреля поне 3-4 пъти от удобни позиции. Хубчев се уплаши , а може би не трябваше да маха Каргас. Презастрахова се, но разби по този начин цялата дефанзивна линия. За стотен пъти питам какво му е на Костов ? Каква е контузията, защо не се лекува, само чувам, че от 3-4 месеца играел на инжекции ? Странна работа.

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 25 юли 2019 22:53

kempesmario написа:Точно в понеделник всички на стадиона. Отбора го заслужава. На Живко това му е стила на игра, с много хъс и здрави влизания. Прегоря в тази ситуация, но червен картон нямаше, а имаше симулация. Абе византийска работа, мръсници. Не е сработен още отбора, Алар трябваше да го вкара това положение, Паулиньо не му влезе нито един шут към вратата, а стреля поне 3-4 пъти от удобни позиции. Хубчев се уплаши , а може би не трябваше да маха Каргас. Презастрахова се, но разби по този начин цялата дефанзивна линия. За стотен пъти питам какво му е на Костов ? Каква е контузията, защо не се лекува, само чувам, че от 3-4 месеца играел на инжекции ? Странна работа.

Разтежение в адукторите, много трудно минава.
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

Потребителски аватар
шивача
Контакти:

Мнениеот шивача » 25 юли 2019 22:56

TristaNNN написа:
Nuke написа:
шивача написа:Там очаквам да загубите минимално - 1:0

И що така? :lol:

Щото тоя е левскимразец, затова. Поне не го крие зад престорени загрижености и лицемерни пожелания за успехи. :mrgreen:

:mrgreen: :lol: 8-)
Ако не бяха изгонили Миланов щях да го позная на точен. Но хич не съжалявам :)
НОСТРАДАМУС : 2024г болната мома отива в отвъдното !

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 25 юли 2019 22:58

W84me написа:Разтежение в адукторите, много трудно минава.

А какво прави в групата на мача?

Потребителски аватар
LoveAndPeace
Контакти:

Мнениеот LoveAndPeace » 25 юли 2019 22:59

plmar написа:Врътетего сучетего, съдията реши мача! Много е лесно сега- тоя знае, оня не чува, а аз искам да знам как щеше да завърши мача при 11:11! Нищо фатално не е станало, ние сме Левски, в понеделник всички на "Георги Аспарухов"!

Че да не сме първият отбор с изгонен футболист в първото полувреме ?! Ако имахме 3-4 ЦЗ , и по два бека ляво и дясно , картона просто щяхме да го споменаваме с досада....

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 25 юли 2019 23:01

LoveAndPeace написа:
plmar написа:Врътетего сучетего, съдията реши мача! Много е лесно сега- тоя знае, оня не чува, а аз искам да знам как щеше да завърши мача при 11:11! Нищо фатално не е станало, ние сме Левски, в понеделник всички на "Георги Аспарухов"!

Че да не сме първият отбор с изгонен футболист в първото полувреме ?! Ако имахме 3-4 ЦЗ , и по два бека ляво и дясно , картона просто щяхме да го споменаваме с досада....

Съгласен съм. Мача беше решен от липсата на селекция. Друго няма. Нганиони да беше останал, щеше да изкара едно полувреме на левия бек.
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

Потребителски аватар
mikata

Мнениеот mikata » 25 юли 2019 23:04

Закъснялата селекция ни изяде главата!
България има природни богатства,

България има народ несломим,

България има от всичко по малко

но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !

plmar
Контакти:

Мнениеот plmar » 25 юли 2019 23:06

LoveAndPeace написа:

Ма кои сме ние, та да имаме 3-4 ЦЗ и по 2/3 бека? Да не би да сме в плейофен двубой за групите на ШЛ? При 11:11 ние просто нямаше как да загубим този мач!
Изображение

Върни се в “Левски”