Бойко Борисов: Търся голям спонсор за Левски

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
PFC Litex

Re: Бойко Борисов: Търся голям спонсор за Левски

Мнениеот PFC Litex » 05 ное 2011 13:10

JASSA1 написа:Не става само с пари. Требе и сърце и желание за игра вижте примера с Берлоскони и неговият отбор

Когато Берлускони купува Милан и го спасява от фалит, какво общо е имал тогава с политиката?
Изображение

Потребителски аватар
puf-paf
Контакти:

Мнениеот puf-paf » 05 ное 2011 13:32

Ами както стана с Берое/държавен тим/ само че в по- голям мащаб ,няма такава държава .Левски са достатъчно солиден отбор че да му помага министър-председателя, който има много тежки проблеми за решаване.
Щастливо роден съм, на тази земя
защото се боря, за кауза една
в черно и бяло, душата блести
за Локо от Пловдив ,отворих очи

Потребителски аватар
Teo
Контакти:

Мнениеот Teo » 05 ное 2011 13:35

Браво Бойко, намери спонсор за отбора на МВР и всички власти, това ти прави чест :!:

dodo7271
Контакти:

Мнениеот dodo7271 » 05 ное 2011 13:41

stannn написа:
UL_Blue написа:Станчо, я разкажи за РОЗОВАТА история да видим какво знаеш за любимия отбор :lol: :lol: :lol: :lol:
Как е създаден, кои ви даде стадиона, от къде са ви феновете и т.н. Виждам от Левски се интересуваш, макар и нищо да не си научил :lol: :lol: :lol:

Аз незнам стадиона да ни даден. На един друг отбор със сини фланелки им подариха стадиона през 1997-ма. Стадион "Българска армия" е държавна собственост и ЦСКА плаща и до ден днешен наем за да го ползва на същата тая държава която на вас не стига, че ви подари вашия, но и сега нов спонсор ще ви търси. А ЦСКА е създаден след обединение на 2 клуба на 5 май 1948 година. Ако мислиш пак да ми пишеш простотии за укази вземи ги покажи за да ги видим най после. Незнам дали ще доживея момента в който ще го покажете тоя указ. Феновете ни са от България. Незнам марсианците да са дошли, но ако това стане не ми се вярва да ви станат фенове. Или ти искаш по конкретен списък за всеки град.

Кога пък вие сте плащали наем за стадиона? И вашият стадион наистина не ви е даден, просто комунистите го откраднаха от АС - 23.
Христо Стоичков: Ако бях играл в Левски, сега аз щях да бъда върху коня пред Народното събрание

Потребителски аватар
1лс
Контакти:

Мнениеот 1лс » 05 ное 2011 13:41

Бойко си е чист левскар и няма нищо лошо в това :mrgreen:

dodo7271
Контакти:

Мнениеот dodo7271 » 05 ное 2011 13:48

Vincenzo написа:Тва че ББ казал сега тва нещо, изглежда много им пречи на държавния тим от Борисовата, ама както и да е. Според мен не е нещо нередно, защото го казва като фен на Левски, както преди години президента Стоянов каза, че Ботев не може да изпадне... ама както и да е. А аз съм любопитен и имам малко въпросче към левскарите: Много бързо забравихме случая с наказанието нещо, нали бяхте недоволни ? Как ще коментирате, че собственото ви ръководство предпочете мача да се играе на празни трибуни в София, отколкото пред публика в друг град, както би трябвало... Не искам да се заяждам, просто питам за мнението ви!

Всеки си гледа интереса. За Левски в сегашната ситуация е по-добре да играе изобщо без публика. Аз пък теб да те попитам - припомни ми Локо Пд за какво ги наказаха да играят в Стара Загора? Дали не беше за удар на длъжностно лице (по негов доклад)? И какво е наказанието на ЦСКА за същото?
Христо Стоичков: Ако бях играл в Левски, сега аз щях да бъда върху коня пред Народното събрание

Потребителски аватар
AN71
Контакти:

Мнениеот AN71 » 05 ное 2011 13:48

Old_death написа:Очакваш да получа някакъв адекватен отговор на въпросите си,но съм прекалил с очакванията си към хора,с неадекватно мислене и поведение.Жалки сте,представители на Homo gerenikus!!!

EEEEEEE да ти имам самочувствието на адекватно мислещия човек стига бре девицо от коментара ти лъха на злоба и тръгнал да ми говори за очакванията си с такива лицемери като теб е пълно в тази даржава :(

Потребителски аватар
stannn
Контакти:

Мнениеот stannn » 05 ное 2011 13:49

dodo7271 написа:Кога пък вие сте плащали наем за стадиона? И вашият стадион наистина не ви е даден, просто комунистите го откраднаха от АС - 23.

Ако си беше направи труда да прочетеш нямаше да пишеш простотии. Държавната банка е дала заем на ТИТАН. ТИТАН са обезпечили тоя заем с парите които държавата им дължи. Никой не е дал даром нещо нито на ТИТАН, нито на ЦСКА. Какво общо има Берое и Ботев Враца с вас? Може би ще ги правите сателити? А стадион "Българска армия" е държавен и ЦСКА плаща наем за него за разлика от вас моралисти такива. Ти случайно да не си чул или прочел някъде Георги Първанов да излиза и да казва. Аз осигурих инвеститор за ЦСКА?

За наема на стадиона явно сините ти очила ти пречат да четеш.

novsport.com написа:Чакат 286 000 лв. и дават "Армията" и Панчарево на ЦСКА

До края на ноември ЦСКА трябва да плати 286 хил. лева и ще получи ста­дион „Българска армия" и базата в Панчарево. Това обясни министър Свилен Нейков. Решението на пра­вителството е доста отдав­на, но до момента се изчи­стваха стари дългове.
ЦСКА е единственият клуб в България, който е внасял пари за базата си, като обаче единствено то­ва правителство се зае се­риозно да реши проблема. При предишното школата остана без всякакви терени и вместо тях се появи нова­та зала.
Заради проблеми­те шефовете в Борисовата градина спряха всякакви инвестиции по стадиона, а децата обикалят София.

Това в червеното виждаш ли го или и това се слива заради сините си очила?
[center]ИзображениеИзображение[/center]

Потребителски аватар
AN71
Контакти:

Мнениеот AN71 » 05 ное 2011 13:50

Teo написа:Браво Бойко, намери спонсор за отбора на МВР и всички власти, това ти прави чест :!:

Е ние какво сме виновни че няма армия радвайте си се на дуци ;)

Потребителски аватар
Viktor4o_Rs
Контакти:

Мнениеот Viktor4o_Rs » 05 ное 2011 13:50

Нищо ново - Левски и ЦСКА вечните галеници на всяка власт ;)
Изображение

Върни се в “Левски”