Трети мачбол за Литекс-и малко размисли в синьо...

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
noi
Контакти:

Re: Трети мачбол за Литекс-и малко размисли в синьо...

Мнениеот noi » 13 май 2011 00:24

shotgun blues написа:Барселона който се води най-добрият отбор в света е съдийски отбор,ние се занимаваме с Литекс и Левски жалка работа :lol:

Това, кой го твърди, и какви са му доказателствата?

Потребителски аватар
KennyG
Контакти:

Мнениеот KennyG » 13 май 2011 00:28

Синьо сърце написа:
Erland написа:Та извода е, че Левски стана шампион така ли :) Или май попрекалих с бирите .

Не,извода е,че Левски няма да е шампион-както е било едно време през 50-те...Но на нас това ни е през оная работа!!!Ти,ако си щастлив от ловешката титла,може да почерпиш!

Ааааааа сега схванах , не ти пука , че не сте шампиони яд те е , че "селяните"/каквито са 90% от феновете на Левски според разбиранията ви за селяни/ ще станат . Sest la vie . Дерзай !
Само слабите се стремят към порядък. Силните владеят хаоса.

--------------------------------------------------------------------------------

Потребителски аватар
Долно уйно
Контакти:

Мнениеот Долно уйно » 13 май 2011 00:30

Долно уйно написа:
Highlander написа: После по обичайният начин ще ги направят ще на нищо в Европа и ще ги изпратят с подвити опашки обратно към Ловеч.

То ест искаш да кажеш, че отпадането на Левски през 2007 и 2008 година е било поради факта, че на нашата сцена сте си урежда ли мачовете, но в Европа ви е лъснал задника ли?

Ако не съм те разбрал правилно поправи ме

Дано все пак някой се осмели да ми отговори :cry:
Пародийна Перуканова Лига a.k.a. ППЛ, Made in Bulgaristan

Потребителски аватар
Синьо сърце
Контакти:

Мнениеот Синьо сърце » 13 май 2011 00:31

KennyG написа:
shotgun blues написа:че Левски какво игра с ЦСКА,Славия,Локо СФ,Черноморец,Черно море,Литекс,Локо ПД :lol: :lol: :lol:

Забравяш най-силния мач в КаБарна :) Големи ревльовци от "отбора на Народа" , като почнеш от Бай Ганьо та стигнеш до болшинството им фенове . Как пък един път не казаха , евала по-добре играете през цялата година , заслужено сте първи , не бяхме Ви били 2 год. , ние сами си изпуснахме първенството ......... Ами едно и също като латерни , уреждате мачове /сякаш те не/ , реферите ви бутат /сякаш тях не / , БФС ви пази /сякаш тях не/, ще се изложите в Европа / сякаш това не е техен патент/ . Запомнете едно ! Не можеш да се научиш да побеждаваш ако не се научиш да губиш / с достойнство / .

Не размивай нещата с общи приказки,а отговори конкретно на написаното,както е по точки!Точно аз винаги съм поздравявал противника-питай форум ЦСКА,пък и виж вашия след мача за купата!И трябва да разберете,че след ерата "СС",ние се научихме да уважаваме и ценим,за разлика от такива като вас!Защото постигнахме и изживяхме това,което вие никога няма да разберете!Вие никога няма да изтръпнете под звуците на онази мелодия на ШЛ!Никога няма да разберете защо на стадиона в Надежда Мъри Стоилов изтича към нас със сакото и се поклони и защо тогава имаше сълзи в очите ни!Защото не знаете какво е истинска любов към отбор!Бедни сте духом и ви е простено-радвайте се на титлата и трайте,нямате какво друго да направите!
P.S. Да ти сера на саксофонистката лайняна музика!
Няма попътен вятър за този, който не знае къде отива!
[rimg]http://www.bghelp.co.uk/bgembassy_header/flag.gif[/rimg] БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!

Потребителски аватар
KennyG
Контакти:

Мнениеот KennyG » 13 май 2011 00:34

Долно уйно написа:
Долно уйно написа:
Highlander написа: После по обичайният начин ще ги направят ще на нищо в Европа и ще ги изпратят с подвити опашки обратно към Ловеч.

То ест искаш да кажеш, че отпадането на Левски през 2007 и 2008 година е било поради факта, че на нашата сцена сте си урежда ли мачовете, но в Европа ви е лъснал задника ли?

Това и аз ги питах в една друга тема , ама още чакам отговор :) :) :)
Само слабите се стремят към порядък. Силните владеят хаоса.

--------------------------------------------------------------------------------

Потребителски аватар
noi
Контакти:

Мнениеот noi » 13 май 2011 00:37

KennyG написа:
Долно уйно написа:Дано все пак някой се осмели да ми отговори :cry:

Това и аз ги питах в една друга тема , ама още чакам отговор :) :) :)

И техните, като вашите :)

Потребителски аватар
paceto
Контакти:

Мнениеот paceto » 13 май 2011 00:40

Някой ще се усетили, че трябва да се спре с тези музикални клипове щом се трият или трябва да му напомням, че спамът се наказва не само с триене на коментари?

Потребителски аватар
Синьо сърце
Контакти:

Мнениеот Синьо сърце » 13 май 2011 00:41

Долно уйно написа:
Долно уйно написа:

Мен много ма е страх,но ще ти отговоря!Истината е ,че футболът ни е безумен,бавен,измислен и слаб!И е изненада не отпадането,а продължаването напред дори срещу Малта и Лихтенщайн!А тогава,след като с лайна стана боя и сините отидоха на четвъртфинал и после в групите,бяха изчерпани докрай и трябваше да се почва отначало...Но последните две години те играха в групите,лани взеха 7 точки...Може би някой се е представил по-добре?Дали съм пропуснал този факт?
[rimg]http://www.bghelp.co.uk/bgembassy_header/flag.gif[/rimg] БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!

Потребителски аватар
Долно уйно
Контакти:

Мнениеот Долно уйно » 13 май 2011 00:48

Синьо сърце разтягаш локуми в момента, конкретно, това което пишете за Ловеч, че се издънъли срещи БАТЕ, Жилина и Дебрецен, тъй като у нас са си купували титлите, за Левски същото ли важи?

Едното ви участие в групи е поради доброто стечение на обстоятелствата, моля те не пропускай тези факти.
Лично аз постигнатото никога няма да отрека, осмея и оплюя, но когато има факти е хубаво да не се подминават.
Пародийна Перуканова Лига a.k.a. ППЛ, Made in Bulgaristan

Потребителски аватар
Синьо сърце
Контакти:

Мнениеот Синьо сърце » 13 май 2011 01:01

Долно уйно написа:Синьо сърце разтягаш локуми в момента, конкретно, това което пишете за Ловеч, че се издънъли срещи БАТЕ, Жилина и Дебрецен, тъй като у нас са си купували титлите, за Левски същото ли важи?

Едното ви участие в групи е поради доброто стечение на обстоятелствата, моля те не пропускай тези факти.
Лично аз постигнатото никога няма да отрека, осмея и оплюя, но когато има факти е хубаво да не се подминават.

Ей,ти в затвора ще ме вкараш???Къде съм споменал тез горните отбори,къде съм говорил за купени титли???Миналата година бяха заслужено шампиони,кой и кога го е оспорвал?Тази все още не са де юре...
И кое е стечението?Че бяхме поставени,а изтеглихме най-големия х.й?Или не помните тези работи?Ама има хора,дето ги помнят!Но както и да е-тогава Левски играеше добър футбол и полуфинал със Севиля ни прилягаше-но не ни дадоха...И се наденахме като млада девица на ебати х.я в групите?Щото имаше варианти,дето щяхме бая точици да вземем!Но не съжаляваме-така е писано,така стана!Ма си направихме кефа!!! :) :) :) )

Върни се в “Левски”