efbet Лига: Левски (София) - ЦСКА - София (София), 19 октомври от 15:45 часа

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

tmanolov
Контакти:

Re: efbet Лига: Левски (София) - ЦСКА - София (София), 19 октомври от 15:45 часа

Мнениеот tmanolov » 15 окт 2024 11:41

Aronaks написа:
tmanolov написа:
LoveAndPeace написа:Огромен е шанса мача да завърши както е почнал - 0:0
Ако ги бием ще е с някой ъглов удар.

Хъпцилютно, победа за нас би била крайно невероятно, с оглед на зависимостите. А идват и избори - прекрасен Х го виждам аз, след който и двата отбора ще го играят, все едно че са победители, али судия бил педер стари :mrgreen:

Тоя път няма конспирации. Бием с поне два гола разлика :lol:

От мен имаш бутилка хубав алкохол, ако познаеш :mrgreen:
Непринуден написа:
Не можеш да очакваш глуповато на физически лица като теб да отговаряме юридически.

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Re: efbet Лига: Левски (София) - ЦСКА - София (София), 19 октомври от 15:45 часа

Мнениеот metodito » 15 окт 2024 11:44

olimpi написа:Все си мисля,че трябва повече да си вярваме в отбора. Имахме няколко недобри игри през сезона, но никой не ни смачка и загубите бяха поради липса на късмет или грешки.

Тире паднаха от Септември с тренер Жадното, какво сме се ошашкали. Време е пак да избунем с добра игра и късмет и да ги качим на разлика.

Жадното беше на секунди да стане шампион на България. Не съм гледал противника, но слушах Ники Атанасов. От коментара му разбрах, че упражняват нещо като на предишния ни треньор. И ако е така, дано излезем да играем директен футбол.

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 15 окт 2024 11:49

Aronaks написа:
metodito написа:Не съм гледал противника, но ми звучат като някакъв сбирщайн, Треньорът им ми е супер досаден. За мен резултата от този мач ще подскаже има ли нещо в съблекалнята. Според мен нещо са се изпокарали след Лудогорец. В събота победата е по-маловажна от евентуална загуба. В първия случай, няма да сме станали шампиони. Вторият може обаче да доведе до сътресения.
Ако Генчев излезе с 4-4-2, препоръчвам да си заложите спестяванията на единица. С 3-5-2, не знам.

Тази сутрин се събудих с усещането, че ще направим мач подобен на този с числото. Не знам защо, но усещам, че е време отново да избухнем със силна игра и 3-4 гола във вратата на противника. Точно с 3-5-2 ще ги победим.

За мен не е това постройката на "Левски". За някои мачове, за някои съперници - да, но не за всички. Много ми липсва играта по крилата например - нещо, в което сме силни в последните... не знам колко години. Играем с двама дефанзивни в средата, пък халфовата линия на моменти я няма. На Генчев бих му припомнил един основен принцип, който е приложим навсякъде: K.I.S.S. - Keep it simple, stupid. Както сър Мустафа, така и Алекс играят добре с глава. В този смисъл едни рейдове по крилата (от крила, не бекове) и центриране към дузпата изглеждат най-логични. Просто, но ще работи.

Потребителски аватар
koisa
Контакти:

Мнениеот koisa » 15 окт 2024 13:24

Явно доста хора подобно на мен имат притеснения и лошо предчувствие за този мач. И то не заради силата на съперника или съдиите, а защото отбора е способен да се бие сам във всеки един момент.
R.I.P.
ЦСКА (5 май 1948 – 9 септември 2016)

Дай на глупака власт и му гледай сеира!

Aronaks
Контакти:

Мнениеот Aronaks » 15 окт 2024 15:57

И въпреки всички тези притиснения и неувереност, левскарите ще бъдем на стадиона. Това е разликата между нас и тях. Дори когато сме били извън шестицата ние си подкрепяме отбора.

Потребителски аватар
MASTER_COOL
Контакти:

Мнениеот MASTER_COOL » 15 окт 2024 16:24

Aronaks написа:И въпреки всички тези притиснения и неувереност, левскарите ще бъдем на стадиона. Това е разликата между нас и тях. Дори когато сме били извън шестицата ние си подкрепяме отбора.

Не съм много сигурен ! Имаше няколко мача в дербито през последните години - когато сектор Б беше полупразен.
Не го приемай като заяждане. Винаги се стремя във вашата тема да свалям очилата и да съм обективен.
През последните 2,3 сезона - няма спор - голяма мобилизация и присъствие - за което респект
[center]Важното е да излезеш с чест ![/center]

Aronaks
Контакти:

Мнениеот Aronaks » 15 окт 2024 16:50

MASTER_COOL написа:
Aronaks написа:И въпреки всички тези притиснения и неувереност, левскарите ще бъдем на стадиона. Това е разликата между нас и тях. Дори когато сме били извън шестицата ние си подкрепяме отбора.

Не съм много сигурен ! Имаше няколко мача в дербито през последните години - когато сектор Б беше полупразен.
Не го приемай като заяждане. Винаги се стремя във вашата тема да свалям очилата и да съм обективен.
През последните 2,3 сезона - няма спор - голяма мобилизация и присъствие - за което респект

Левскарската публика не е само Сектор Б. Не знам защо все това давате като пример. Сектор Б е дъно от много години. Аз не си спомням мач между двата отбора на стадион Васил Левски, в който съотношението между феновете да е било във ваша полза. Независимо колко победи сме имали откакто ГГ премести ловешкия отбор в София, независимо в каква форма е бил Левски, независимо на кое място сме били. Последните 7-8 години вие винаги сте в борбата за титлата, докато Левски е винаги назад по точки. Виждаме в момента нещо подобно, но само че Левски е втори, а вие далеч назад, така че ще видим каква ще ви бъде подкрепата.

Потребителски аватар
MASTER_COOL
Контакти:

Мнениеот MASTER_COOL » 15 окт 2024 16:54

За този пример който дадох наистина бяхме повече сумарно ( но касае 1,2 мача ) Мога да ти покажа и снимка, но няма смисъл - излишен спам. Признавам като цяло сте си повече като бройка и това е неоспоримо.
А за Събота - най-вероятно ще бъдете два пъти повече от нас.
[center]Важното е да излезеш с чест ![/center]

drvasko98
Контакти:

Мнениеот drvasko98 » 15 окт 2024 17:16

metodito написа:
Aronaks написа:
metodito написа:Не съм гледал противника, но ми звучат като някакъв сбирщайн, Треньорът им ми е супер досаден. За мен резултата от този мач ще подскаже има ли нещо в съблекалнята. Според мен нещо са се изпокарали след Лудогорец. В събота победата е по-маловажна от евентуална загуба. В първия случай, няма да сме станали шампиони. Вторият може обаче да доведе до сътресения.
Ако Генчев излезе с 4-4-2, препоръчвам да си заложите спестяванията на единица. С 3-5-2, не знам.

Тази сутрин се събудих с усещането, че ще направим мач подобен на този с числото. Не знам защо, но усещам, че е време отново да избухнем със силна игра и 3-4 гола във вратата на противника. Точно с 3-5-2 ще ги победим.

За мен не е това постройката на "Левски". За някои мачове, за някои съперници - да, но не за всички. Много ми липсва играта по крилата например - нещо, в което сме силни в последните... не знам колко години. Играем с двама дефанзивни в средата, пък халфовата линия на моменти я няма. На Генчев бих му припомнил един основен принцип, който е приложим навсякъде: K.I.S.S. - Keep it simple, stupid. Както сър Мустафа, така и Алекс играят добре с глава. В този смисъл едни рейдове по крилата (от крила, не бекове) и центриране към дузпата изглеждат най-логични. Просто, но ще работи.

Че по просто от това централния защитник или бека да я изчеластри на някакво дърво отпред не знам да има :)

Потребителски аватар
1914.1902
Контакти:

Мнениеот 1914.1902 » 15 окт 2024 17:53

19 октомври 2024 г., събота, 15:45 ч.
ПФК Левски - ПФК ЦСКА - София ЕАД

ГС: Драгомир Димитров Драганов АС1: Диян Христов Вълков АС2: Иво Николаев Колев
4-ТИ: Мартин Живков Великов ВАР: Радослав Петров Гидженов АВАР: Валентин Станчев Железов
СН: Георги Василев Йорданов

https://levskisofia.info/referee/dragom ... -draganov/

Върни се в “Левски”