Мнениеот eelche » 26 сеп 2016 14:36
Вече нямам толкова време като преди да влизам във форума,но виждам,че се обсъжда темата с многото централни защитници,които имаме.Да,АМА защитата е бетон и головете в нашата врата са САМО 1 за 5 КРЪГА! Гола,който падна беше в Бургас след паузата за националните отбори и нашите бяха загубили тежест.
Лично мнение е,че Сандер може да бъде пробван като бек или ляв/десен халф в зависимост с кой крак играе.От една двустранна игра,която наблюдавах случайно видях,че момчето успява успешно да изнася топката и притежава добра техника на скорост.Пак казвам - лично мнение!
Виктор Генев се завърна при нас след няколкогодишен престой в чужбина по екзотични дестинации за "няколко долара повече".За съжаление от онова симпатично момче,което беше стожер в центъра на защитата от онзи луд,луд сезон в който станахме шампиони за последно през 2009-та, аз не видях на пръв поглед да е останало нещо.Повече прилича на Валери Божинов като маниери,поведение и визия...За мен БЕШЕ страхотен защитник,УСПЕШНО играещ и на десния бек.Времето ще покаже, може би аз ще се извиня по - късно,че съм го отписал, може би ще се окажа прав не знам...ЩЕ ВИДИМ!
За мача: Локо Оряховица е много,много странен отбор...Направиха силна селекция в последните 2 седмици от август,както и в паузата за национални отбори.За чий ще търсят в Горня Оряховица играчи като Матиас Курьор, Цветан Генков, Венцислав Христов,Игор Джоман,както и Кифуети от Ботев Пловдив?! Или говорим за малко невинно пране на пари или за голямо невинно пране на пари!
Няма да е лошо от служби като НАП и НОИ да вземат да се самосезират и да направят една проверка.А може да говорим за лобиране от най-високо ниво в лицето на Бойко Борисов,министъра Кралев и Боби Танца.Нали уж "рестартираха" футбола в малките центрове...
ПРОГНОЗА: Очаквам на ходом 0-2 без напрежение през близо 2500 сини приятели на футбола! Дано моят човек Хеан Деса да започне титуляр, време е за Сандер и Галин Иванов! Дано да няма контузени.
САМО ЛЕВСКИ!
Поклон пред най-великия отбор на Левски 1963-1968!
"Смъртта не е най-голямата загуба в живота.Най-голямата загуба е това,което умира в нас докато сме още живи.НИКОГА НЕ СЕ ПРЕДАВАЙ!"