Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
THE G.A.M.E написа:metodito написа:Като пишеш мислиш ли? Знаеш ли, че Гонзо като треньор е треньорът, представил се най-добре срещу Раззград от всички треньори в А група.
То и Ди Матео е най-успешният мениджър на Челси в "Шампионската лига", и к'во ?![]()
Аз съм навитак да загубим всички мачове срещу разградчани с 0:5, но да спечелим срещу всички останали.
Истината е, че да се сравняват "Гонзо" треньора и Стоев, като такъв, е крайно несериозно.
Проблемът в момента не е в резултатите, а в "продукцията".
Можем да играем добре, дори и хубаво, за сегашните стандарти на българският футбол, показахме го в подготовката срещу по-класни съперници от Монтана и Локо Пд.
Защо сега не го демонстрираме, е въпросът на въпросите.
Tatone написа:....Въпреки че съм тъмно син Левскар първото което си пуснах беше Nottingham Forest - ЦСКА и ЦСКА - Liverpool. Двата най-велики мача след този на Парк де Пренс в моят кратък живот. Няма такава радост...Минаха повече от 30 години от великите победи на ЦСКА и повече от 20 години от онова неестествено четвърто място, което българският отбор по футбол спечели на Мондиала....Може би децата няма да ме разберат. Може би те си обичат ръгащото се с лакти добиче което играеше футбол толкова грозно, колкото и ръководи отбора. Може би това което им казвам за тях е просто обида към велик Левскар. Деца. Влезте в YT и прегледайте онези клипчета за който ви написах по-горе...
metodito написа:Играхме със средняци от местните лиги.
THE G.A.M.E написа:NOMER14 написа:
Левски трябва да играе винаги в родното първенство с поне двама нападателя. Стоев кога ще разбере това.
В съвременният футбол може да се играе и без нападател, и пак да имаш 10-на голови положения и 30 удара.
Както писах по-горе, проблемът не е в схемата, стартовите 11 и т.н. а в начинът, по-който играем.
bobo_13 написа:Мога само да се включа за Leeds U, аз лично станах фен на отбора предния сезон(преди шампионския), защото тогава падна и Стената и започнахме да четем за чужди отбори. Наистина е хубаво човек да си припомня хубави моменти на любимите отбори.
NOMER14 написа:Намери и изгледай финала Лийдс- Байерн. Ако не го намериш, Капитанът ще ти го разкаже за какво иде реч.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 14 госта