Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Re: /анкета/ Всекидневната около Левски

Мнениеот metodito » 07 мар 2016 09:21

Вили за Стоев? Ай, няма нужда. Ако има нещо вярно в това - твърдо съм зад Стоев. Стою е треньор от кариерата, Вили... той даже не е треньор. Той е син на татко си.

По-лошо от Вили треньор има разбира се, Гонзо- треньор. По принцип самото наличие на Гонзо в клуба си е предпоставка за поредните провали.

Като пишеш мислиш ли? Знаеш ли, че Гонзо като треньор е треньорът, представил се най-добре срещу Раззград от всички треньори в А група. Говоря като треньор на "Левски" и Черно море.

За три години, две участия в групите на Лига Европа, наричаш провал ли? Става дума и за спечелени пари, нали знаеш? Вторият му престой в "Левски" е провал, но ако наричаш две участия в групите на евротурнир, "провал"... доообре.

Уволнение на Иванов и Стоев. Назначаване на Люпко и закриване на длъжността на Гонзо. Това предлагам аз. Не знам кой може да вземе мястото на Гонзо. Аз съм за Йовов. Той е млад, мисли с главата си и го е показал и според мен ще намери език с футболистите. Другото име, което се сещам е Вуцов-старши. Но човекът не знам доколко може да изпълнява подобна длъжност, заради разклатеното си здраве.
Последна промяна от metodito на 07 мар 2016 09:29, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
milen.hristov
Контакти:

Мнениеот milen.hristov » 07 мар 2016 09:28

metodito написа:Вили за Стоев? Ай, няма нужда. Ако има нещо вярно в това - твърдо съм зад Стоев. Стою е треньор от кариерата, Вили... той даже не е треньор. Той е син на татко си.

По-лошо от Вили треньор има разбира се, Гонзо- треньор. По принцип самото наличие на Гонзо в клуба си е предпоставка за поредните провали.

Като пишеш мислиш ли? Знаеш ли, че Гонзо като треньор е треньорът, представил се най-добре срещу Раззград. Говоря като треньор на "Левски" и Черно море.

За три години, две участия в групите на Лига Европа, наричаш провал ли? Става дума и за спечелени пари, нали знаеш? Вторият му престой в "Левски" е провал, но ако наричаш две участия в групите на евротурнир, "провал"... доообре.

Уволнение на Иванов и Стоев. Назначаване на Люпко и закриване на длъжността на Гонзо. Това предлагам аз.

Това е Левски, всичко извън титла е провал, като няма да си позволя да коментирам антифутбола на Гонзо срещу Лудогорец и на какъв терен го постигаше(иначе лошият терен му пречел).

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 07 мар 2016 09:31

А 3-2 на Герена и това ли беше антифутбол?
Това е Левски, всичко извън титла е провал
Това мислене ще ни изяде главата.
Последна промяна от metodito на 07 мар 2016 09:36, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
milen.hristov
Контакти:

Мнениеот milen.hristov » 07 мар 2016 09:33

metodito написа:Вили за Стоев? Ай, няма нужда. Ако има нещо вярно в това - твърдо съм зад Стоев. Стою е треньор от кариерата, Вили... той даже не е треньор. Той е син на татко си.

Като пишеш мислиш ли? Знаеш ли, че Гонзо като треньор е треньорът, представил се най-добре срещу Раззград от всички треньори в А група. Говоря като треньор на "Левски" и Черно море.

Уволнение на Иванов и Стоев. Назначаване на Люпко и закриване на длъжността на Гонзо. Това предлагам аз.

По-добре директор с повече власт, но ясна отговорност отколкото някакви измислени УС, НС съвети, където не знаеш кой каква отговорност носи, и при грешно решение от кого да търсиш обяснение. Хората са го казали ''много баби хилаво дете''.

Потребителски аватар
milen.hristov
Контакти:

Мнениеот milen.hristov » 07 мар 2016 09:36

metodito написа:А 3-2 на Герена и това ли беше антифутбол?

Спечелена битка, но войната е на път да бъде загубена т.е. файдата е никаква.

Tatone
Контакти:

Време за носталгия и размисли за любимият отбор.

Мнениеот Tatone » 07 мар 2016 09:41

Снощи реших да убия времето и изгледах ретроспекцията за сезон 91-92 на Leeds United. Великите моменти на футболната игра. Това е сезонът преди Man U да седне на трона за следващите 25 години. Час и нещо е цялото филмче. Изгледах го и се изпълних с положителни чувства. Един отбор направи така, че да даде на своите привърженици радостта която заслужават. Велики моменти. Напрежение и накрая велико щастие. Мач след, мач. Гол след гол. Велико.

Малко след като изгледах филма за Leeds U, реших да си припомня някой стари мачове. Въпреки че съм тъмно син Левскар първото което си пуснах беше Nottingham Forest - ЦСКА и ЦСКА - Liverpool. Двата най-велики мача след този на Парк де Пренс в моят кратък живот. Няма такава радост. Няма такова щастие. Може би гола на Лечков във вратата на Illgner ме заведе там, на също място, където хората не докосват земята когато вървят. Колко далече беше това щастие във времето. Минаха повече от 30 години от великите победи на ЦСКА и повече от 20 години от онова неестествено четвърто място, което българският отбор по футбол спечели на Мондиала.

Минута след минута прелиствах спомените си, подпомогнати от клпчетата в мрежата. Изгледах репортажи на всички победи на Левски над ЦСКА от 91-ра до 2012 ( има колекция от 6 филмчета в YT за което съм безкрайно благодарен ). Тези клипчета обаче, освен че катализираха завръщането на прекрасните спомени от онова време, направиха и нещо лошо. Те ми показаха колко далече е Левски днес от Левски тогава. Левски на 80-те и 90-те беше гигантски отбор. Левски от първата декада на новият век беше прекрасен. Левски сега е ужасен, мизерен, слаб. Много, много слаб. Футболът си е отишъл от Герена, някъде там по-същото време когато един човек е пристигнал. Всъщност гледайки головете ни срещу ЦСКА забелязах нещо на което досега по-една или друга причина не съм обръщал внимание. Головете от 80-те и 90-те години са някак по-хубави, по-футболни, по-красиво изработени от тези на момчето....

Доста време чакам и вече ми омръзна. Омръзна ми моят отбор да не играе красив футбол. Омръзна ми моят отбор да пада грозно и да печели с късмет. Омръзна ми всеки път да има извинения без дори хората отговорни за грешките да се засрамят. Омръзна ми Левски да е средняшки отбор. Аз съм отраснал със велик син отбор и за мен е твърде неприятно това което става днес. Няма футбол. Гонзо изгони футбола от Подуене. Лошото е че той си седи, кара се на всички и въобще не му минава през ума да си тръгне. Май, май той е толкова тъп, че не може да види за че през годините в който той ръководи Левски, отборът е нечовешки слаб. Много слабо г-н Иванов. Много слабо. Моля ви, ако се наричате Левскар и милеете за отбора, моля ви, ВЪРВЕТЕ СИ! Стига толкова гонзовизъм на Герена. Нека футболът се завърне там, където му е мястото. Наско Сираков е по-добър от вас г-н Иванов. По-добър футболист, по-добър ръководител. Вероятно всеки ще е по-добър ръководител от вас. Дайте път на другите, на можещите защото очевидно вие не можете.

Може би децата няма да ме разберат. Може би те си обичат ръгащото се с лакти добиче което играеше футбол толкова грозно, колкото и ръководи отбора. Може би това което им казвам за тях е просто обида към велик Левскар. Деца. Влезте в YT и прегледайте онези клипчета за който ви написах по-горе. После си пуснете избран мач от последните 3-4 години на Левски и сравнете.... Няма място за сравнение. Никога Левски не е бил толкова слаб отбор. Никога в Левски не са играли толкова слаби играчи колкото тези доведени от Гонзо. За съжаление това е тъжната истина и докато Гонзо е на кормилото нищо добро не чака любимият ми отбор.

Гонзо ВЪРВИ СИ!
САМО ЛЕВСКИ!
Последна промяна от Tatone на 07 мар 2016 09:45, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
NOMER14
Контакти:

Мнениеот NOMER14 » 07 мар 2016 09:45

milen.hristov написа:http://www.sportal.bg/news.php?news=593559
Поредното доказателство, че от този УС нищо сериозно като решение не може да се очаква. Едва ли това е най-важното нещо което трябва да се обсъжда към момента.
По принцип Боримиров не трябва да обсъжда хора по-горе в йерархията от него, но с неадекватните си действия този УС показв2а, че изобщо няма нужда от него, по този начин само се разводнява отговорността.

Боримиров е най-успелият син футболист зад граница. Не знам да има друг българин, играл повече от 9 години за един и същ отбор във водещо европейско първенство. Борето има самочувствие, защото е единственият български футболист с 2 световни и 2 европейски първенства. Борето е в основата (и с головете си) на последните две силни сини формации, като последната остави игра и в евротурнирите. След преждевременното му пенсиониране от Батков отборът тръгна надолу.
Но все пак Ники Илиев му е батко и трябва да има уважение към него. Тъй че УС правилно са постъпили - значи вече има ред в клуба.
Брей забравих мача в Глазгоу.

Потребителски аватар
veselinsk
Контакти:

Re: Време за носталгия и размисли за любимият отбор.

Мнениеот veselinsk » 07 мар 2016 09:45

Преди да кажеш "Искам", кажи първо какво си дал. Когато почнете да ходите по 10-15 хиляди на всеки мач, какъвто потенциал имате в почти 2 милионна София, тогава можете да имате претенциЙ.
Изображение

Tatone
Контакти:

Re: Време за носталгия и размисли за любимият отбор.

Мнениеот Tatone » 07 мар 2016 09:49

veselinsk написа:Преди да кажеш "Искам", кажи първо какво си дал. Когато почнете да ходите по 10-15 хиляди на мач, какъвто потенциал имате в почти 2 милионна София, тогава можете да имате претенциЙ.

Аз съм дал на Левски цялата си младост. Дал съм на Левски цялата си детска любов. Това стига ли? Не!? Ходил съм на всеки един мач на любимият отбор в София ( от 1986-та до 2009 ). На всеки един. Вече не ходя, но не защото не обичам отбора. Не, напротив. Обичам отбора но повече обичам футбола а футбол в Левски няма от години.

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 07 мар 2016 09:52

Какъв точно е Илиев на Борката? Шеф ли му е? Къде е записано? Боримиров не трябваше да му отговаря по такъв начин. Трябваше да спре дотам, че шефът си му е друг и ще дава обяснения само на него. А така...

Върни се в “Левски”