Офф, напих се... приключвам...
Левски: Всичко около клуба
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
- metodito
- Контакти:
Re: /анкета/ Всекидневната около Левски
Не ми го обяснявай на мен, а на треньора, който постоянно плаче, че нямал футболисти. Имам, 6-7 крила, двама централни нападателя, четирима централни защитника, един вратар, един ляв защитник, един десен, който не го пуска, имаме четирима дефанивни и един офанзивен полузащитник. ЗАЩО?
Последна промяна от metodito на 29 фев 2016 00:08, променено общо 2 пъти.
- Kris_men2000
Време е среднячеството и премирението в ЛЕВСКи да изчезне.Ние сме винаги на върха на пирамидата и при нас няма нищо друго освен върха.
Левски е като заспал вулкан.Стои си там горе на върха величествен,кротък и заспал.Но изригне ли всички горещо се молят на Господ да ги пощади. БОГ ПРОЩАВА НО ЛЕВСКИ НЕ.
metodito написа:Не ми го обяснявай на мен, а на треньора, който постоянно плаче, че нямал футболисти.
Ами... нямаше футболисти. И най-важното - нямаше кой да уцели вратата да вкара пустия му гол. Сега, не че положението е идеално, взеха се играчи 2-ри, 3-ти, 4-ти избор, но е далеч по-добре. Остава и Адениджи да е поне наполовина головата машина от клипчетата и вече Стоев наистина няма да може да ползва това оправдание.
Лицензионната комисия при БФС:
Въз основа на предоставените документи, с решение от 30.06.2016 година, се изменя издадения лиценз, както следва:
1. Наименованието „ПФК ЛИТЕКС ЛОВЕЧ" АД с ЕИК: 110501548, се изменя на - “ПФК ЦСКА - СОФИЯ" ЕАД.
- metodito
- Контакти:
gzagorov написа:metodito написа:Не ми го обяснявай на мен, а на треньора, който постоянно плаче, че нямал футболисти.
Ами... нямаше футболисти. И най-важното - нямаше кой да уцели вратата да вкара пустия му гол. Сега, не че положението е идеално, взеха се играчи 2-ри, 3-ти, 4-ти избор, но е далеч по-добре. Остава и Адениджи да е поне наполовина головата машина от клипчетата и вече Стоев наистина няма да може да ползва това оправдание.
Ми... ще видим.
sin4ec написа:Първо, Стоев ни вади с пожарни вариации от тинята, така и не му осигуриха селекция навреме...а лятоска го бяха оставили на самотек! Второ- Левски игра добре в Разград и не заслужаваше да загуби. Трето- Левски почва да прилича на отбор, който знае какво търси и какви са му реално силите. Мача във Варна не съм засягал, просто бях убеден в тази победа. За смяна на Стоев може да говори само човек, неразбиращ от футбол. Единствената грешка на Стоев е, че на онзи финал не извади Домовчийски-ала контузията на Аниете го остави без избор.
Сега сините имат приличен потенциал, с който трябва яка работа, за да сме готови за ЕКТ.
Ето е моето мнение - на човек неразбиращ от футбол !
Както писах преди мача , единственото ,което ме притесняваше преди мача с Черно море беше нашия старши треньор, защото този път футболисти има!
Не вървят мръканиците и оправданията.Особено с този отбор на ЧМ ,който е доста по-слаб от миналата година.Аз и не се съмнявам ,че ще вземем "дербитата" с такъв тип отбори - от петото място надолу!Но при първия важен мач ,в който ще трябва да се покаже треньорския си капацитет - ще е нов провал!Надявам се да греша!Нищо лично нямам към Стойчо Стоев , но според мен веговия капацитет не отговаря на клуб като "Левски"!И не става въпрос за смяна на момента - на всяка цена ,но ако искаме да печелим титли и купи-Стоев не е човека!Просто фактите го потвърждават!
Това е моето МНЕНИЕ - нали всеки има право на такова дори и да не разбира от футбол?!
- metodito
- Контакти:
Както казах... времето ще покаже. Аз още преди мача с Разград казах, че на мен ми харесва как играе този отбор. Няма да се повтарям. Изсипването на балони, че го няма е едно от най-важните неща. Бе в крайна сметка... шампиони-щампиони, все тая. Публиката е на стадиона, има стабилност във финансово отношение, секторът ще бъде открит. Другите предстоят да бъдат изградени. Има най-после желание да се избяга от модела с батюшка-цар и към по-демократично управление. Дали не ни лъжат, не знам. Махна се Гугута, дето беше срам да е лицето на публиката. Треньорът не се е сменял в последната година и половина, с което сме единственият тим, освен Берое, Монтана и Черно море, който са си запазили треньора си от миналия сезон. Така че, това е "Всекидневна на "Левски". Клубът, като клуб върви напред и нещата са спокойни. Това е важното. Относно Стоев и качествата му... не това е важното в крайна сметка. Отбори и треньори, този клуб е имал и ще има. Все тая.
-
THE G.A.M.E
metodito написа: Аз още преди мача с Разград казах, че на мен ми харесва как играе този отбор.
Факт, даже на няколко пъти си го писал.
Което още повече ме озадачава, защо към момента на желаеш С.С. да ни е треньор ?
Аз, да ти кажа, всъщност досега можеби не съм го писал, но на мен пък не ми харесва стилът ни, като цяло.
Поне не и в по-голямата част от мачовете.
Но има разлика между това, да не ми харесва стилът ни, и до това, дали с него може да се постигне даден резултат.
Според мен, в много малко мачове показваме това, което аз смятам, че трябва да е стилът на Левски.
Но за момента виждам напредък и резултати.
Да, не са кой-знае какво, но обстоятелствата, от как Стоев ни е треньор, хич не са в негова полза.
Сега очаквам, когато най-после имаме сносен брой прилични футболисти, Стойчо да разкрие пълният си потенциал.
А и този на отбора.
Ако не успее, то ще се види ясно в края на сезона.
И съответно може да се вземат мерки.
Междудругото, с настоящите играчи и налаганият от С.С. стил ( подход ) ... Следващият сезон няма да имаме проблем с Лудогорец.
Но сега, нещата не стоят така.
За това трябва да приемем, че за момента разградчани са по-силни и Стойчо няма вина за този факт.
- metodito
- Контакти:
Ами... не, не знам. В смисъл, ако трябва да съм максималисти и суперпретенциозен - не ми харесва. Но това е при максималистични очаквания. Времето минава и с него идват други изпълнители, други ръководители. Сега е така, след пет години - кой знае?! Както казах има други неща, които ме радват и те са свързани с клуба. А другото е вглеждане в подробности. И... винаги може да е по-зле, все пак. А и сега не е "зле", че да е "по-зле".
Може би повечето тук са прави - трябва да се примирим може би с реалностите.
ralka_levskarka написа:1982 написа:СВОБОДЕН написа:Сега сме трети. Лошо, защото по традиция Левски винаги играе за първо място. Но преди година бяхме седми.
Това е, не защото Левски е мръднал напред с нещо в развитието си, а защото 3 от тези, които миналата година бяха преди вас в класирането, ги няма вече в А група.
Едните пък не можеха да вкарат гол в 6 мача и обичат да си дават г*зо.
Да те поправя, 9 мача
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема
ralka_levskarka написа:1982 написа:СВОБОДЕН написа:Сега сме трети. Лошо, защото по традиция Левски винаги играе за първо място. Но преди година бяхме седми.
Това е, не защото Левски е мръднал напред с нещо в развитието си, а защото 3 от тези, които миналата година бяха преди вас в класирането, ги няма вече в А група.
Едните пък не можеха да вкарат гол в 6 мача и обичат да си дават г*зо.
Важното е, че на един определен отбор постоянно му вкарваха.
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА
4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.