Мистри написа:А колегата със змиите , ще му кажа.Знаейки кого защитаваш, просто си несъстоятелен.последната изцепка на този човек пред медиите доказва неговата лимитираност във всяко отношение.И ще помоля, малко по-лекинко в изказванията по отношение на други левскари.
Да, колега, точно така мисля - че става дума за нарочни атаки. И ще ти кажа кой е следващия на мушката на тези атаки - Стоев, което и много е вероятно да доведе до освобождаването и на двамата. Това се случи на няколко пъти по времето на Стоилов и при Илиан Илиев. Както и при Костов. Иначе ще ми кажеш ли кой назначи Стоев и би ли казал колко спортни директори ще оставят Стоев след фиаското за финала и представянето в миналото първенство? Литекс? Лудогорец? "Ботев"? Да остави Стоев беше правилното решение, но определено можеше и да го изфъчка, нали? Пък за това с кой правил селекцията е вече не смешно ми малоумно.
И какво му е смешното да паднеш от Пирин. Гледа ли вчера мача им с "Морето"? Или казваш те не са коректив? А Берое на кое място завършиха същия почти отбор миналото първенство и на кое място ние. Хайде малко по-скромно с очакванията. Цел пред Стоев беше да ни измъкне от блатото. Той се справи. Положи основата. Аз съм увверен и че ще направи още. Титла не ми е интересно. Играем ли стабилно, всичко ще си дойде на мястото. Ма няма как след няколкогодишна криза да стане с магическа пръчка. Това няма да са единствените ни загуби. Падаш-ставаш, така се учи човек да ходи, нали? Не съм безкритичен към Стоев, но той доказа, че е бил правилен избор и решението да остане в "Левски" след финала за Купата е било единственото правилно решение.
Иначе за разговора за Херо и Стоев... Що си мисля, че успехите на Стоев са малко повечко? А Херо да работи на фона на миналогодишното финансово положение? Да бе, да.