Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
CSKA 78

Re: Всекидневната около Левски

Мнениеот CSKA 78 » 04 дек 2015 17:09

plamenst7 написа:Взеха го за да следят развитието му, защото имал някакви качества, но беше ясно заявено, че не е готов за основен играч на отбора. Не случайно договора му е само за 6 месеца и заплатата 1500 лв.

E, ако не сте го взели за първия отбор, тогава за какво сте го взели? Може би да гони и връща топките? Това не трябва ли да го правят децата от школата? ;) 8-)
[rimg]https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/9/99/CSKA_Sofia_logo_2018-19.png/611px-CSKA_Sofia_logo_2018-19.png[/rimg]
Вече тече 77-тата година от създаването на ЦСКА! ЦСКА ще пребъде!

Потребителски аватар
CSKA 78

Мнениеот CSKA 78 » 04 дек 2015 17:10

W84me написа:Все пак е по-добре от Грег Акселрод :o

Грег Акселрод беше измамник! И , ще ми припомниш ли дали въобще му беше предлаган договор, камо ли да се води футболист на ЦСКА? :mrgreen:
[rimg]https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/9/99/CSKA_Sofia_logo_2018-19.png/611px-CSKA_Sofia_logo_2018-19.png[/rimg]
Вече тече 77-тата година от създаването на ЦСКА! ЦСКА ще пребъде!

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Мнениеот boabbb » 05 дек 2015 08:23

W84me написа:
Nuke написа:
CSKA 78 написа:E, как така нямате нападатели? А, този новият Нгом какъв е? Вярно, че не е играл футбол над 1.5 години ,и където е бил на проби, е бил отпращан! Но е нападател и вашият треньор, а не директора лично го избра!

Тоя не е изиграл нито един мач. В отбора е от няколко дни. Тепърва ще го коментираме него. Имам чувството, че нещо не ти е наред. Постоянно с някакви неадекватни коментари се появяваш.

Все пак е по-добре от Грег Акселрод :o

Недей да казваш предварително, още не си го гледал :lol: :lol: :lol:
Леевски, оле :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 05 дек 2015 11:38

Добре, де, защо продължава Стоев да не пуска Илия Димитров? Може би в договора на Умрял Диаби има клауза да е 80 мин. титуляр във всеки мач? И след това, не съм сигурен дали с Ботев не беше на Герена, когато Диаби бе изтеглен назад и свърши много работа. Иначе тези две загуби... Значи, на мен по-скоро ми хареса с Пирин играта. Просто "орлетата" искаха да спечелят много мача. Движеха се много, играеха и с глава, и със сърце. "Левски" не подцени мача, просто "Пирин" бе по-добър от нас в този мач. Иначе да паднеш от Берое не е срам. Не мисля, че това е някаква мини-криза или нещо подобно. Но да продължава да държи Диаби титуляр и ще е криза. След това защо се търси само чужденец и по-възможност негро? Изпуснахме Иса, изпуснахме онова момче от Локо Горна, не взехме Алекс Колев (не, че е голямата работа...), но просто в селекционно отношение сме коне с капаци. Не се експериментира. Георги Янев е контузен още ли? На мача с Юргорден ми направи много добро впечатление едно русо лапе, което подаде за гола на Димитров. Някой някакво инфо за него? Според мен един Арш би ни свършил чудесна работа - раздвижен и повратлив нападател, с нюх към гола, а не някакво негро де се обръща като самосвал и обработва топката като охлюв. Другото, което е Малкия. Смяната на позицията на Краев има доста позитиви - в дефанзивен план. Лявата зона е доста сигурна. Освен това Краев влиза и в центъра повече така. Но това ни ощетява в офанзивен план. Той е по-бърз от Роман, по-експлозивен. Та може би, ако по време на мач си менкат позициите по-често... А представяте ли си Роман още да беше на бека... Между другото, според мен в Благоевград, най-силната ни линия - средната - се представи под нивото си...

Директорът, заради когото на Левски от 6 години не му трябват врагове... За съжаление!

хахааха... Змиите на Герена са излезли на припек пак. ЯкУ... :mrgreen:

валкареджио
Контакти:

Мнениеот валкареджио » 06 дек 2015 16:02

По важния мач е за ку п ата,нали не искате да подарите купата на един аматьорски отбор.
А класирането за Еврротурнирите въобще не ни трябва ,ако продължаваме да приби раме куцо,кьораво и сакато.
Аз виждам мача в Ловеч 0:2 или 1:3.хващаме чернилката и мача заспива,без него твърдо победа за ”Левски”.

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 06 дек 2015 17:17

За мен, ако не се класираме в евротурнирите ще е срам, но това няма как да стане. В четворката сме - 100 про! Трябва ни и мач в Европа, но преди това онзи зализания трябва да развърже кесията. Без ширина в състава и избор на пейката, безсмислено е да го говорим. Засега, това което ни обещаха се получава. Отборът се оттърси от дупката. Поставиха се основи за нещо. Имаме млад отбор с футболисти, които само ще се развиват нагоре - Деян Иванов (дано се оправи), Борко Цонев, който спокойно ще замести Гаджев. Имаме и Костадинов и Прохито, Краев - все млади хора с по десетина години футбол пред себе си. Европа им трябва и на тях, и на нас. Но трябва поне петима нови футболиста+вратар.

Потребителски аватар
Мистри

Мнениеот Мистри » 06 дек 2015 18:15

Хубаво си хортувате за купа, титла и ЕКТ.
Хубаво си хортувате от кого е е срамно да паднеш, за "юношките", пред които е бъдещето.
Краев? Краев замръзна в развитието си.Бомбастичните му изказвания, че искал да стане лидер в Левски бяха по-скоро смехотворни.Не е ли прочел, никой ли не му е казал, че лидер се ражда, не се "става".Имах / и продължава някаква надеждица да мъждука/, че това момче ще е новият Божи дар. Но...
Да , не е срамно да загубиш от Пирин и Берое, да не победиш Ботев. Комично е.Няма кой да бутне топката към рамката на вратата, камоли гол да вкара.Затова и губим.Вкарат ни 1 гол и до там.
За селекцията съм песимист.
Ясно е кой я прави. И стига с тези глупости-без пари...този човек и с много повече пари случайно взе няколко запомнящи се футболисти, защото първите и втори избрани му отказаха.
И какво ще правим в ЕКТ? Ще се надяваме на противник с желание да си вкарва автоголове?
Толкова играчи ,колкото искате , няма да вземем.ЪПсурТ е дори да са качествени.
Единственото позитивно е треньорът, но все някога и на него ще му писне.
А колегата със змиите , ще му кажа.Знаейки кого защитаваш, просто си несъстоятелен.последната изцепка на този човек пред медиите доказва неговата лимитираност във всяко отношение.И ще помоля, малко по-лекинко в изказванията по отношение на други левскари.
Изображение

Изображение

Потребителски аватар
olfix
Контакти:

Мнениеот olfix » 07 дек 2015 09:51

Няма какво да се лъжем-Херо е единствената възможност Левски да заиграе футбол.Естествено,без Гонзо да се меси в селекцията.Всичко друго са пропилени месеци и години!

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 07 дек 2015 10:21

olfix написа:Няма какво да се лъжем-Херо е единствената възможност Левски да заиграе футбол.Естествено,без Гонзо да се меси в селекцията.Всичко друго са пропилени месеци и години!

Ай стига с тоя мизерник, далеч от Левски!
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

Потребителски аватар
olfix
Контакти:

Мнениеот olfix » 07 дек 2015 10:27

W84me написа:
olfix написа:Няма какво да се лъжем-Херо е единствената възможност Левски да заиграе футбол.Естествено,без Гонзо да се меси в селекцията.Всичко друго са пропилени месеци и години!

Ай стига с тоя мизерник, далеч от Левски!

Като е мизерник и е далеч,ще сънуваш игра...

Върни се в “Левски”