Kiril2681 написа:damyanov1963 написа:Нищо момчета, какво толкова е станало, нали след всеки резил продължаваме напред, ще продължиме и след тоя!
Станахме абонати на абонатите на Микре - голяма работа, важното е левкарски дух да има, за да продължаваме напред!
Нека те хранят, сега вероятно ще нахранят и мен, ама подкрепям иронията ти с две ръце! Оставям настрана пристрастията си, искам да разбера друго - къде са ви левскарите?? Не ме разбирай погрешно - при нас е същото, но поне след Черно море се намериха едни 100-200 човека, които да освиркат, да извикат една "оставка", след мача да поискат обяснение! При вас и това го няма! Казвам го съвсем искрено и честно - ние може да фалирахме като клуб, но вие фалирахте като публика и ценности! На възраст си, следователно помниш какво ставаше след подобни загуби, и на Герена , и на Армията! Къде е това сега?? Това е най-страшното - просто се свикна с посредствеността! Много е лесно да се застане тук, пред компа и да помпиш мускули, но на стадиона или те няма, или си като послушна мишка - това е действителността за БГ фена! Та, Дамянов, напоследък не те разбират ( или не искат да го правят ), но съм абсолютно съгласен с тезите ти...за съжаление! И, за да не е офтоптик - снощи победи по-научения отбор! Отбор, който е на държавна хранилка, но от 3-4 сезона само надгражда, без да продава/подарява по 5-6 футболисти на прозорец! Отбор, който работи с един и същ треньор, независимо от резултати и класирания! Оправданието е като задника - всеки си го има, но Берое просто надигра Левски на Герена - с футбол и треньор...така както и Черно море надигра нас на Армията! Вие ако искате свиквайте, аз не мога и не искам да свикна!
Аз това се мъча да обснявам всеки път, обаче повечето не ме разбират. На мене майната ми че не ме разбират, по-важното е, че не разбират, че така се прави мечешка услуга на отбора. И ДА, фалирахме, като публика, а те ми говорят за Левскарски дух, който обаче се изразява най-вече с това да се обснява по форумите, че ЦСКА е Литекс. При вас се намериха мъже, които открито да заявят на ръковдството, че така не става, а при нас дори председателят на НКП не ходи на мачове, а коментира мелето в Братислава по ТВ от София. Сега ме обявяват за мрънкач, само че когато те мрънкаха против Роси(не всички де, има и хора на моето мнение), аз се изприщих да обяснявам, че смяната му ще доведе до това което последва и е в момента - от Вадуц, та на Ларнака!