drvasko98 написа:metodito написа:
Оценки по десетобалната:
Йорга - 9.5
Кернер - 7
Дидо - 7
Де Ноойер - 6.5
Прохазка -9.5
Костадинов - 8
Минев - 6.5
Боби Цонев - 7.0
Краев - 7.0
Бедоя - 8.0
Махмудов - 6.5
Пич, оценките ти са просто несериозни. Вратарят има вина за гола, не е огромна, но има такава, а ти му даваш 9,5. Прохазка има вина и за двата гола (за първия косвено, но все пак дойде от зейналата негова зона, а за втория директно изостана от притивника), вярно отбеляза хубав гол и важен такъв и след него игра много добре до края, но все пак...Махмудов беше доста по-добър в сравнение с Боби Цонев и Краев, които също имат вина съответно за първия и втория гол в нашата врата, освен, че изработиха нашия гол
Първо, оценките ми не са на база на представянето на двата отбора, а на представянето на нашия тим. Еми, сега, дали греша или не, човек, не знам (тоест за себе си знам). Само че според мен, ако в защита бяха Аймен и Борко, а на вратата - Пламен, резултатът щеше да е съвсем различен. Не мислиш ли? Предполагам, че шут попаднал в ръцете на вратаря да речем, го броиш за лесна топка. Не е. И това е нашето малко, като спор между оптимиста и песимиста. Аз виждам какво е спасил, ти - какво е изпуснал. Йорга има много добро позициониране, което на седем метрова врата е нещо изключително важно. Освен, ако не си татко Барба, разбира се. Той е и много стабилен. В смисъл, не подскача насам-натам и лови здраво (две неща, които изядоха главата на моя любимец Пламен, като продължавам да твърдя, че той беше пуснат невъзстановен от контузия и се чувстваше, че не е уверен в хващанията). След това Кернер и Дидо. И на двамата съм склонен да им простя малки грешки, така, както изчаквах Белаид и Борко. Но онези бяха просто... Дидо на няколко пъти, и тук и в мача с Локо, ходи напред. Аз не помня... от времето на Топчо и Рабех централен защитник не е правил това на Герена. При отменения им гол, много добро впечатление ми направи, че не тръгнаха към него. Забележи разположението им. Това беше невъзможен удар за изпълнение. Ако пък някой от тях беше тръгнал, щяха да открият пътя към вратата. Дидо имаше супер добра намеса през второто полувреме и такава през първото именно срещу Асприля. Не го подценявай. Този наистина е сериозен футболист. Това е следващата добра продажба на Литекс. Другото, което казах е норвежеца. Тоя определено е човек, дето може да вкара от никакво положение, а онзи прехвърлящ удар в ЛЕ... какво да си говорим. Класа. Мачът беше супер здрав. Както можеше да бием, така и да загубим. И за мен поне, играч на мача е Бедоя. Не знам откъде има толкова въздух това човече. Ако имаше статистика за отнетите му топки и пробягане на мача, то той щеше да е MVP на мача. За съжаление, хората гледат тези де вкарват головете. За вината на малките, няма да го коментирам. Не съм съгласен с теб. Поздрави и хубав ден!