rhaegar написа:Най-елементарното решение-домакинските екипи с емблемата, тези за гостуване с "Л"-то. Може и обратното, все тая. За третия екип, както дойде.
За какво да се слага емблемата, като традицията повелява друго?
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
rhaegar написа:Най-елементарното решение-домакинските екипи с емблемата, тези за гостуване с "Л"-то. Може и обратното, все тая. За третия екип, както дойде.
Tommi написа:rhaegar написа:Най-елементарното решение-домакинските екипи с емблемата, тези за гостуване с "Л"-то. Може и обратното, все тая. За третия екип, както дойде.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

modor написа:Гонзо и Топчо играят срещу ЦСКА за Рилецо във В група
rhaegar написа:Tommi написа:rhaegar написа:Най-елементарното решение-домакинските екипи с емблемата, тези за гостуване с "Л"-то. Може и обратното, все тая. За третия екип, както дойде.
Защото е хубава?
rhaegar написа:Tommi написа:rhaegar написа:Най-елементарното решение-домакинските екипи с емблемата, тези за гостуване с "Л"-то. Може и обратното, все тая. За третия екип, както дойде.
Защото е хубава?

korteneca написа:rhaegar написа:Tommi написа:rhaegar написа:Най-елементарното решение-домакинските екипи с емблемата, тези за гостуване с "Л"-то. Може и обратното, все тая. За третия екип, както дойде.
Защото е хубава?
Това никой от нас не го отрича, но "Л"-то е едно от нещата, които ни отличават от останалите отбори. Ние нямаме нужда са се кичим с емблеми и звезди като някои други и да се хвалим колко пъти сме били шампиони. Една свещена за нас буквичка върху сърцето, която значи много повече от всички титли и купи.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Левски подписа с Ticketpro, билети за Литекс ще има в системата
евски и Ticketpro подписаха тригодишен ексклузивен договор за продажба на билети за мачовете на тима, предава Levski news.
Контрактът бе парафиран с цел улеснение на феновете и изцяло в полза на привържениците, които вече ще могат да си закупят пропуск за среща на любимия отбор чрез системата на Ticketpro.
http://gong.bg/bg-football/a-grupa/levski-podpisa-s-ticketpro-bileti-za-liteks-shte-ima-v-sistemata-336955
Потребители, разглеждащи този форум: tiamat и 10 госта