Лелее, ти не си спал целта нощ, да съчиниш един ферман глупости.
Така ли правите (съдиш от солствен опит)? Не спите по цели нощи и мислите какво да измислите

Не, просто ти казах на мига каквото ми дойде на ум. Не съм сектант и съм наясно, че приерно сме по-малки от Реал и по-големи от Левски. Нямам проблем с възприемането на околната среда. Другаде са болните ма ти пък няма как да го разбереш.
Щом Якимов заради един гол е по-добър според тебе от Гунди, ясно е какво е умственото ти ниво.
Ето и тук личи една характерна синя черта. Реагира се като диво животно, първосигнално, без мисъл.
Не е един гол, а гола който води до това да разберем какво е световно първенство. Вашите левсарси лиготии са много тъпи. Нещо щото е синьо трябва да се нагажда. Изведнъж става второто участие на световно най-важно, гол в приятелски мач, достигане до пролетно участие в смешен турнир сед 89-та (сякаш титлите на Аякс, Байерн и Ливърпул преди 89--та са неистински) и защо? Защото синия фен е дивак, отраснал далеч от цивилизацията и за да се успокоят първосигналните му варварски действия гледай там какво се връзва с отбора му.
Стоичков на 28 г. стана номер едно в Европа, а Гунди на 28 загина,
Следвайки твоята паралелна вселена би трябвало Гунди поне ато е загинал да е бил актуален носител на Златна топка. Най-малкото, за да се изравни с този когото ще подценявате по анкети. А иначе за да оправдае божествения си статут приписан му от вас би трябвало и доста повече да направи. Например две години по-рано и Сребърна топка да вземе несправедливо пренебрегнат бидейихи пак най-силния.
Стоичков имаше привилегията да отиде в Барселона,защото тогава вече беше разрешено, а Гунди не го пуснаха в Бенфика, Интер и Милан, но щом те са за тебе от рода на Рода - още веднъж си потвърждаваш умствения капацитет.
Това са левскарски приумици. И Порто случайно стана 87 носитл на КЕШ нали? Щото трябваше Емил Спасов да ги направи, велик син футболист. Айде стига. Кой ли не от уважение е казвал добри думи, включително и в наши дни, за съперника си, което далеч не значи че реално е искал да го привлече. Покажи ми офертите от Бенфика, Интер и Милан, които комунистите са отказали и са спрели Гунди.
Та той не може да намери място в ЦСКА при по-добри нападатели ти го изпрати в европейските грандове. Кой е ненормалния?
Ще ти го покажа и в един следващ пост къде са ненормалните. Ако с мен искаш да се мериш слагай 10 000 на масата и да си организираме някъде тест за интелигентност. Аз съм готов. Не съм педал като левскарите само по празните приказки.
А за задна ножица - Ами той направи една с/у вас при 7:2 и ви тресна напречната греда,след което Сашо Костов мисля че беше я вкара във вратата ви, иначе можеше да му е четвъртия гол в мача.
Пич ти пак не вдяваш. В главата ти е Левски, Левски, Гунди, Гунди, тоя атакува нашия коран и Аллах дето се блъсна. Атака!.... Спри се малко и помисли. Не става дума за задната ножица, а къде. Посочваш ми един не много стойностен мач. Емоционално и то само за вас да, но иначе не. Това е едно от многото софийски дербита безрешаващо значение ,нормален кръг от първенство. Не е 1/4 финал в Европа. Освен това точно тази година, на това 7:2, ЦСКА взема титлата и купата на страната. За капак след преки сблъсъци и победи над Левски. Съвсем омаловажава победатата ви освен чисто за статистиката и да се покефите, че сте били с много най-големия български клуб. Друга стойност няма. Нещо като испансия разгром с 6:1 пре 98-а. Само дето те плачеха от победа без стойност, а вие започвате танца на радостта. Диваци.
Задни ножици сигурно има и по-качествени в мачове без значение или на тренировки. Това не го оспорвам. Въпроса е къде се правят. Това има стойност ама ти не ме разбра.
Или пък си на мнение, че ЦСКА е най-великия в света клуб и само по себе си задна ножица срещу тях, че и с греда, макар и без гол, си е нещо супер голямо. Ммм? Това ли било?
Стоичков си отиде след мачове срещу Барселона на най-високо ниво. В смисъл през април в Европа. Дори обаче и преди да отиде, на 24 години беше постигнал полуфинал, четвъртфинал в най-силния турнир, голмайстор на Европа когато все още имаше стойност. Можем да предположим, че по примера на Стяуа или Цървена ако не беше паднал соца и не беше отишъл в Барселона, че щеше да направи и повече в предстоящите му най-силни години, но и това което направи като младеж е много над Гунди.
Гунди беше световноизвестен без да играе в чужбина, за погребението му съболезнователни телеграми изпратиха Еузебио, Боби Но ти пак няма да спиш от злоба, великите в Света
Вие наистина сте секта. Нецивилизовани варвари. Повярвай ми болшинството не знаят кой е Гунди. За СТоичков няма да обяснявам. Като те слушам тебе сигурно знаят навън и кой е Сашо Костов и Ради Мазников като последния е разстрелян от цесекарите. Няма начин цяла Европа да не е запозната с този мит на синята хунта.
И стига с тоя Стоичков. Аз не мога да приема още една шепа други футболисти, че Гунди бил над тях. Да не говорим, че с подобни легенди на други клубове, например Бонев или Начко, не виждам с какво са под Гунди, само дето пропагандата при тях е по-слаба заради по-малката фенска маса.