Левски: Всичко около клуба
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: Всекидневната около Левски
Тоз пък намерил кой да псува......
Владислав Стоянов: Левски е най-добре играещият отбор в България

-
На линияblue avalanche
- Контакти:
Eminem написа:blue avalanche написа:Eminem написа:Една глоба и предупреждение щяха да свършат работа.
Ако САМО това беше причината...
Какво толкова да е направил ? Най-вероятно е псувал малко. Не че е нищо, но чак пък махане от първия отбор.
Човекът има една година от договора, а те вече го били забравили. И какво, една година ще тренира с юношите ли ?
Вместо да взимат трансферна сума, те прекратяват договори и после плащат неустойки. Тъпанари, после просят от феновете.
1ст. не трябва да им се дава на тия олигофрени.
"Направил" е това,което "направиха" Жоао Силва,Мюлдер,Грийн,Калво и т.н.
Взимаха големи заплати.Сега трябва да подготвим почвата сам да си разтрогне договора.Чак ли си?
Мое мнение,разбира се...Спекулации.
Всичко това хубаво, но е по-важно да се радваме и след финала. Никакво отпускане

Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

От тая снимка се сетих че и Сърмов е в отбора,бях го забравил.
Какво става с неговото лечение,след колко време ще е на линия.

-
Дяков:
И аз смятам, че към момента сме най-силният тим в България.
Ако бяхме в първата 6-ца, с тия колебливи игри на разградчани, щеше да е доста интересно.
„Левски е отбор за топ 3. Левски е от отборите, които играят най-хубавият футбол в този момент.“
И аз смятам, че към момента сме най-силният тим в България.
Ако бяхме в първата 6-ца, с тия колебливи игри на разградчани, щеше да е доста интересно.

Представители на италианския Лацио наблюдаваха Божидар Краев от Левски по време на мача с Лудогорец снощи.
"Римските орли“ проявяват интерес към него и вече на няколко пъти са го наблюдавали в игрова обстановка. 17-годишният офанзивен футболист се представи на висота в мача.
По време на зимната пауза Краев бе на проби в италианския шампион Ювентус, както и в Манчестър Сити. Той дори тренира в дублиращия тим на англичаните под ръководството на Патрис Виейра. И двата клуба продължават да го следят.
Левски се надява да продаде Краев, който ще навърши пълнолетие на 23 юни, през лятото и да получи за правата му около милион евро.
На 17-годишна възраст "сините“ продадоха Антонио Вутов в Удинезе в началото на 2014 година.
[offtopic]http://www.dnes.bg/sport/2015/04/30/lacio-s-ambicii-kym-bojidar-kraev.262122[/offtopic]
"Римските орли“ проявяват интерес към него и вече на няколко пъти са го наблюдавали в игрова обстановка. 17-годишният офанзивен футболист се представи на висота в мача.
По време на зимната пауза Краев бе на проби в италианския шампион Ювентус, както и в Манчестър Сити. Той дори тренира в дублиращия тим на англичаните под ръководството на Патрис Виейра. И двата клуба продължават да го следят.
Левски се надява да продаде Краев, който ще навърши пълнолетие на 23 юни, през лятото и да получи за правата му около милион евро.
На 17-годишна възраст "сините“ продадоха Антонио Вутов в Удинезе в началото на 2014 година.
[offtopic]http://www.dnes.bg/sport/2015/04/30/lacio-s-ambicii-kym-bojidar-kraev.262122[/offtopic]
[offtopic]
[/offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс

-
На линияblue avalanche
- Контакти:
TristaNNN написа:Представители на италианския Лацио наблюдаваха Божидар Краев от Левски по време на мача с Лудогорец снощи.
ПатриК Виейра.

Изходящите трансфери ще са много важно перо от бюджета.Няма какво да се заблуждаваме.Но да се правят КАДЪРНО!!!
А-НИЕ-ТЕ обичаме.