Мнениеот Avanti_Ragazzi » 26 мар 2015 18:17
blue avalanche написа:Avanti_Ragazzi написа:Logical person написа:Всичко хубаво, но само не разбирам заплахата към Батков, че тръста щял да излезе? Мен това ми изглежда като услуга към Батков. Той все пак не умираше от желание да подарява акции на тръста, а го направо по популистки причини. Сега му идва супер, ако се махнат. Освен това ще може да каже, пуснах ги да помагат, а те сслед 4-5 месеца избягаха....
Всичко хубаво ама Ганя как ше се оправи финансово, като от есента не дал и един лев за клубът?
Не е дал,пък заплатите-платени.Как става това?Да не би Тръста да ги плати?Или от есента футболистите играят без пари?
Като ти казвам, че не е дал не е дал, ако искаш вярвай! Заплатите за последните 3 месеца (до януари но без декември) щото за февруари и март още висят са платени от други хора, а за декември са от акциите и се платиха последни. Както искаш ме разбирай, платени са от двама хора близки до един човек в ръководството сещаш се кой, като те платиха и лагера. Ганьо няма нищо общо с това и от есента е спрял тотално парите. Абсолютно същото е и за лиценза и там един лев не е дал!
Ако искаш вярвай, ако искаш не! Светът не е само форум.гонг.бг!
[center][wrapimg=]http://prikachi.com/images/742/9410742s.png[/wrapimg][/center]
[center]Чардар, Ловеч, Микре, кои сте всъщност вие? Знаем, че сте само фенове на Литекс! Фенове на Литекс шаляляля, ооо фенове на Литекс шаляляляла![/center]