Без цензура!

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
1914.1902
Контакти:

Re: Без цензура!

Мнениеот 1914.1902 » 10 фев 2022 15:08

шивача написа:
ugly bug написа:Динамов, тая година Европа ще има ли или пак скромно ще се снишите заради лиценза и да не ви лъсне голия гъз ?
:?

Тая година ги гласят да вземат купата :!:

Тази информация е грешна! Не знам къде сте я видяли или чули.

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 10 фев 2022 15:16

Посланията на ръководството на рециклираните определено имат място в учебниците по мотивационни умения и психология на масите. Трябва да си факир, за да пишеш манипулации една след друга и въпреки това, привържениците ти да не ти дават възможност да си закопчаеш ципа. Онзи ден съобщиха, че били разсрочили задълженията, при което аз се почудих, явно с право. А днес какво се оказа само, а? :mrgreen:
Уведомяваме Ви, че задължението на клуба по казуса с Юнес Бенжелюн е изчистено. Клубът ни преведе във вторник цялата сума по несправедливо присъденото решение на ФИФА и КАС в сметката на адвоката на футболиста.
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Потребителски аватар
damyanov1963

Мнениеот damyanov1963 » 10 фев 2022 15:18

шивача написа:
ugly bug написа:Динамов, тая година Европа ще има ли или пак скромно ще се снишите заради лиценза и да не ви лъсне голия гъз ?

Коя, на Пресконференциите ли, щото там от вашето снижаване по-долно не съм виждал.
За ЛЕВСКИ - ПОПУЛЯРНОСТТА, за останалите - злобата и завистта!
https://www.vbox7.com/play:8de06dae
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч

realno
Контакти:

Мнениеот realno » 10 фев 2022 15:25

TristaNNN написа:Посланията на ръководството на рециклираните определено имат място в учебниците по мотивационни умения и психология на масите. Трябва да си факир, за да пишеш манипулации една след друга и въпреки това, привържениците ти да не ти дават възможност да си закопчаеш ципа. Онзи ден съобщиха, че били разсрочили задълженията, при което аз се почудих, явно с право. А днес какво се оказа само, а? :mrgreen:
Уведомяваме Ви, че задължението на клуба по казуса с Юнес Бенжелюн е изчистено. Клубът ни преведе във вторник цялата сума по несправедливо присъденото решение на ФИФА и КАС в сметката на адвоката на футболиста.

Ако съм припок ще се отрека със закон от ЦСКА. Само разходи им носи след смъртта си. Много лошо наследство им остави, а те се радват, че му били наследници. :mrgreen:
Сектор Г:"Всъщност няма „сливане”,няма и „обединение”–има единствено преименуване на Литекс,.Ако за тези„привърженици” е толкова лесно да решат, че това е ЦСКА, то жалко за тях..носите..срам за истинските Армейци! Сбогом, няма да ни липсвате!"

Ozzimozzi
Контакти:

Мнениеот Ozzimozzi » 10 фев 2022 15:36

шивача написа:Мъри:
Левски е удавен, а не е спасен. Празни приказки много се говорят. Време е клубът да излезе и да разкрие кой какви задължения е направил и да потърсим тези хора, за да си ги изчистят. Ние се крием и отлагаме истината. Истината накрая лъсва. Лесно е да си тръгнеш и да кажеш, че Левски е спасен. Нито е спасен, нито е в добри ръце. Нашият клуб трябва да направи тази крачка. Трябва да се покаже кой какво е направил в този клуб и какво е станало през годините.Няма какво да се крие".

Аре прехвърляйте бангията на феновете и цирка да приключва...то етюди, етюди, ама взе да писва. Искаме финал :!:
А, щях да забравя-публикувайте и приходите през годините, ще е интересно спорт тотото и шиши колко са изляли 8-)

Откога е това прозрение на Мъди, че ми стана интересно? Докато ги съдеше, или от тези дни?
Защо Левски не е обслужвал дълга си към НАП в последните 2 години, при положение, че това е водещото плащане за придобиване на лиценз?
- Не бих казал, че плащанията към НАП са най-важното нещо за получаване на професионален лиценз.

Красимир Иванов

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 10 фев 2022 15:38

realno написа:
Ако съм припок ще се отрека със закон от ЦСКА. Само разходи им носи след смъртта си. Много лошо наследство им остави, а те се радват, че му били наследници. :mrgreen:

Е, то ръководството на рециклираните направи каквото можа, за да убеди органите, че не са много ЦСКА. Ама припоците - не, та не! Ограбиха труда на ръководството. :mrgreen:
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Потребителски аватар
шивача
Контакти:

Мнениеот шивача » 10 фев 2022 15:45

Ozzimozzi написа:
шивача написа:Мъри:
Левски е удавен, а не е спасен. Празни приказки много се говорят. Време е клубът да излезе и да разкрие кой какви задължения е направил и да потърсим тези хора, за да си ги изчистят. Ние се крием и отлагаме истината. Истината накрая лъсва. Лесно е да си тръгнеш и да кажеш, че Левски е спасен. Нито е спасен, нито е в добри ръце. Нашият клуб трябва да направи тази крачка. Трябва да се покаже кой какво е направил в този клуб и какво е станало през годините.Няма какво да се крие".

Аре прехвърляйте бангията на феновете и цирка да приключва...то етюди, етюди, ама взе да писва. Искаме финал :!:
А, щях да забравя-публикувайте и приходите през годините, ще е интересно спорт тотото и шиши колко са изляли 8-)

Откога е това прозрение на Мъди, че ми стана интересно? Докато ги съдеше, или от тези дни?

топла, от днес
НОСТРАДАМУС : 2024г болната мома отива в отвъдното !

realno
Контакти:

Мнениеот realno » 10 фев 2022 16:00

Припоци четете и си водете записки: :)
Но да не забравите пак да благодарите на Борисов, Инджов, Ганчев и ......Бройчо Младенов.

https://sportal.bg/news-2022021013211183319

"Сега по същия начин трябваше ЦСКА да плати, без собствениците да имат вина за това. Гриша Ганчев допусна принципална грешка, регистрира ЦСКА като нов клуб - Етрополе и Литекс, очевидно юристи им дадоха лош съвет, за да може да не поеме пасивите на ПФК ЦСКА. Инджов е част от цялата тази завера.

Ганчев плати много повече, отколкото ако не бяха фалирали клуба. Казвал съм му го лично. Зад фалита стои бившият премиер Борисов. Идва лицето Манджуков, 2015 година, и казва на футболистите, че са свободни агенти. А за Тони Силва имахме оферта за 1,5 млн. паунда. Това е предумишлено разрушаване на активите на един клуб.

Грешката е фундаментална, през пролетта на среща при Борисов са били пет-шест човека. През април тогава се прави първият опит да се създаде нов ЦСКА, с добавка "София", за да не се плащат дълговете. Ние закрихме седем или осем дела. Как може да оставиш 14 дела, голяма част от тях са абсолютно фиктивни. Никой не иска това да го разследва.

Стойчо Младенов да не говори за бивши ръководства. Нито един от футболистите не е бил обект на трансфер по мое време. Няма нито един случай, в който да съм хванал някой, който да е направил неефективна сделка за ЦСКА.По мое време не е имало нито един случай с такъв трансфер. Всички тези имена са от предишни периоди и са станали при едни и същи хора. Призовавам Стойчо да назове точни имена.

Никога не съм допускал подобни трансфери. Неговото име беше замесено, нормално е да го боли. Това става в навечерието на битка за шампионската титла. Това разваля атмосферата.

Можеше да спечелят делата с Бенжелюн, ако не бяха направени юридически грешки, но загубиха много време. Няма как, когато излезе такъв казус и забраната на ФИФА, да няма коментар. С намесата на Борисов, който атакува моя най-голям бизнес, аз бях принуден да напусна клуба. Когато поех клуба, заварих 38 милиона, а когато си тръгнах, оставих 21 милиона.

Преди мен бяха натрупали много задължения. Нека се види кои изпълнителни директори са били замесени. В архива на ЦСКА би трябвало тези договори да стоят. Това не са изпълнители директори, които аз съм назначавал. Нямам нито един такъв случай. При втория ми период Лудогорец ни взе титлата силово. Тогава имаше намеса от най-високите етажи на държавата.

ПФК ЦСКА ми дължи 4 милиона и половина. Това обаче няма значение. В нашия футбол един от проблемите е, че няма порядък. Нямаше как Лудогорец да стане шампион толкова пъти поред, ако нямаше привилегии. Подарих един милион лева на ЦСКА. Не съм се включил в дарителската кампанията, защото тя е за обикновените фенове. Те показаха солидарност, каквато преди години нямаха.

ЦСКА беше фалиран предумишлено и незаслужено. Левски сега е в много по-тежко състояние, но не е фалиран. Ако има финансов феърлплей, ще има равноправие между клубовете"."

П.С. Казахме ви да си смените адвокатите, че за нищо не стават. А един от тях е даже министър. :mrgreen:
Последна промяна от realno на 10 фев 2022 16:11, променено общо 2 пъти.
Сектор Г:"Всъщност няма „сливане”,няма и „обединение”–има единствено преименуване на Литекс,.Ако за тези„привърженици” е толкова лесно да решат, че това е ЦСКА, то жалко за тях..носите..срам за истинските Армейци! Сбогом, няма да ни липсвате!"

Потребителски аватар
ugly bug
Контакти:

Мнениеот ugly bug » 10 фев 2022 16:04

Баси тъпотията...!
Тия след идването на Гъзо и Мъди , ей така тихомълком и безлично ще ги закрият..
Барем да бяха дали зелена светлина на Диксънчето, така и така ще ги закрият, поне щеше да има шоу...
:|
maxi1914 написа:Франция в коя държава се намира ?

На линия
Потребителски аватар
miro_rz
Контакти:

Мнениеот miro_rz » 10 фев 2022 16:06

1914.1902 написа:
шивача написа:

Тази информация е грешна! Не знам къде сте я видяли или чули.

Да си заложи апртамента, или бунгалото. Бе каквото има. Все купата за Вас, пък 13 години капо!

Шивач, а за нас какво гласят!? :mrgreen:
Изображение

Върни се в “Левски”