Прохазка пред гонг.. излезе и информация, че Йорга може да разтрогне и подпише с Динамо Б.
Май ще се прави пак изцяло нов отбор.. лошото е, че всяка година са все по-слаби новите

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
ivaka написа:Не мога да разбера НЕ РАЗБИРАТЕ или НЕ ИСКАТЕ ДА РАЗБЕРЕТЕ!
Просто не е възможно ВСИЧКИ ДРУГИ ДА СА ВИНОВНИ, НО НЕ И ФУТБОЛИСТИТЕ!
Батков - виновен, Баждеков - виновен, Гонзо - виновен, Тонев - виновен!
ЗА КАКВО, БЕ?
ЧЕ ОСИГУРЯВАТ ПАРИ ЛИ?
ИЛИ ЧЕ КЪРПЯТ КРИВО ЛЯВО ПОЛОЖЕНИЕТО?
ЗА ТОВА ЛИ?
Вие какво не разбирате?
Знаете ли какво е да се бъхтиш цял месец за 600 лв. в най-добрия случай!
Знаете ли какво е да имаш работен ден който започва в 7.00 часа и свършва в 01.00 часа след полунощ?
ВИНОВНИ ЗА ВСИЧКО СА САМО ЛИГЛЬОВЦИТЕ НА ТЕРЕНА!!!
10-15 бона заплата на месец, работа по 2 часа на ден, от които 1 час е тичане за здраве, разгрявка, разтягане и прозявки.
Не могат да изтичат едни 90 минути!
А я им погледнете нощите - чака-рака, кой коя забил, кой колко изпил, кой каква кола карал.
И после невинни - всички други са им виновни.
Батков, Каков, Баждеков, Тонев, Гонзо - тоя - вън, оня - вън.
Я да си таковат таковата.
Не отричам, че част от тия фигуранти са ги довели точно гореизброените, но....гледаш един играч, той показва желание и игра, идва в Левски и изведнъж спира да играе, край, дотук, решава, че е постигнал върха на върховете и толкоз.
Това стана с прословутите трансфери от Берое, който дойде от там все излизи келявец, само ги бройте, то не бяха защитници, то не бяха халфове, то не бяха крила - един да хванеш друг да удариш.
2013 кой изпусна златния дубъл?
Аз ли?
Вие ли?
Кой проспа началото на мача с Берое?
Кой дрема в мача със Славия?
Тая година като им се говори толкова много какъв отбор са ЧМ и, че трябва да се хвърлят от първата минута , кой спа почти до края?
Аз ли, вие ли, Батков ли, Гонзо ли, кой?
Те спаха, играчите, точно така играчите, не футболистите, защото играха ганкиното, а не футбол!
Вече ме дразните, като почнете да плюете!
Вадете по 15 милиона и махайте всички пък да ви видя вас тогава!
Гонзо, когато е играл е играл и всички сме се радвали!
Батков да не им е вързал краката с конци на играорците и той да ги дърпа, та не можаха да откинат на финала за купата.
Много работи не знаете. Това не значи, че не можете да коментирате и да критикувате, но по-полека.
Аз съм трето поколение ЛЕВСКАР.
Леко ли им е било на ЛЕВСКАРИТЕ В ПЕРИОДА 1950г. до 1965г.?
Вземете се в ръце и стига сте ревали, ТЕМАТА Е ЗА ТРАНСФЕРИ, А НЕ ЗА ОПЛЮВАНЕ!
БЪДЕТЕ ЛЕВСКАРИ, А НЕ РЕВЛЬОВЦИ, КАТО НАШИТЕ РОЗОВИ ПРИЯТЕЛКИ, ЧЕ Я ВИЖТЕ ТАМ КАКВО ГИ ТРЕСЕ, МИСЛИТЕ, ЧЕ Е ЛЕКО ЛИ?
Няма леко, БЕЗ БИТКА НЯМА ПОБЕДА, НИТО КАПКА СТРАХ, НИТО КРАЧКА НАЗАД!
Само Левски!
Cooler написа:Така като гледам пак ще има "Закъсняхме със селекцията" и "Новите играчи не са сработени."
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
W84me написа:Avanti_Ragazzi написа:Значи са виновни футболистите така ли?![]()
![]()
![]()
А не некадърниците дето са ги довели тях?
![]()
![]()
Значи ако наложи някога да отида да си купя цяло официално облекло включващо сако, панталон, обувки, вратовръзка, риза, колан и чорапи примерно за 300 лева. И аз вместо да си купя всичко за тези 300 лева, си купя само едно сако, едни чорапи и една вратовръзка, и остана без панталон, обувки, риза и колан. И реша да се разходя така по улицата без обувки, риза и панталон ще ми е виновен магазина, че не ми е продал останалите стоки? А не самия аз, че не съм си направил добре сметката правилно и съм останал по долни гащи?![]()
Специално в някой ситуации вината е на футболистите, но като цяло е на ръководителите.
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА
4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.
TristaNNN написа:Cooler написа:Така като гледам пак ще има "Закъсняхме със селекцията" и "Новите играчи не са сработени."
Малко офтопик, но в това отношение Берое са за пример. Ето днес (10.06) обявиха официално четирите си нови попълнения, и така спокойно гледат към първата тренировка (15.06).
А ние ... все още чакаме отговор от звездите, като междувременно разкарахме сума ти играчи, а междувременно за нови попълнения и дума не се обелва
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема
W84me написа:TristaNNN написа:Cooler написа:Така като гледам пак ще има "Закъсняхме със селекцията" и "Новите играчи не са сработени."
Малко офтопик, но в това отношение Берое са за пример. Ето днес (10.06) обявиха официално четирите си нови попълнения, и така спокойно гледат към първата тренировка (15.06).
А ние ... все още чакаме отговор от звездите, като междувременно разкарахме сума ти играчи, а междувременно за нови попълнения и дума не се обелва
Искаш Спас Делев в Левски? Че то с такива може да се разбера за 3 минути...
Serafim написа:Е хубу де, тва дето го пишете за Бойко, той има пари, но да речем не иска да влиза в публичното пространство като собственик и си слага Тонев, като предсесател, формално Батков е собственик, те си получават пари, че са параван и така..
Тогава що е такова положението, а не е цветущо? Батков ако е толкова беден, колкото го изкарвате, ква война ще води? Той най-добре знае, че за да влезе в ЕКТ му трябват играчи и бюджет от поне 10-12млн лева на година, отделно добро управление, за да има кяр и да спечели нещо. Ако не му се дават или ги няма, какво го спира да е нечии параван, който да вади парата, а той да прибира по някой лев?
Не ми се връзва.
Потребители, разглеждащи този форум: DoSomethingDifferent, Vladislav и 19 госта