Всичко за случая с Ивайло Петев

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Re: ТВ7: Ивайло Петев е новият треньор на Левски

Мнениеот blue avalanche » 08 окт 2013 15:11

Eminem написа:Срещу Пирин и ЦСКА мощни псувни по адрес на петев, батков и тонев :!:

Петев,пък,какво ти е виновен??? :o

Потребителски аватар
liliputchica

Мнениеот liliputchica » 08 окт 2013 15:13

Sleepwalker написа:Струва ми се, че Йоката бе най-добрият тактически грамотен треньор, който е идвал в Левски от Люпко насам, а сега стана изкупителна жертва на ситуацията "орел, рак и щука"! Толкова да е тъп тоя Батков, толкова да мисли на дребно! Как не му иде на пипето, че който и да е треньор, не може да покаже нищо за два месеца без да е водил подготовка, със заварени играчи-средняци, натресени свободни агенти, пет директора на главата, некадърно скаутско звено и без лев за селекция! Баси майката, с всеки изминал месец все повече дълбаем дъното! Не знам Петев дали ще направи нещо, обаче изтървахме треньор, какъвто скоро у нас няма да дойде! И като се издъни в 4-5 мача до зимата, през паузата пак ще сменяме треньора! По-добре да бяха сложили Антони Здравков и да го оставят поне до лятото, че да им издърпа ушите на футболистите и да закърпи положението, щото на тия лекета точно твърда ръка им трябва! :evil:

И как разбра , че е тактически най-грамотният :? , по резултатите на отбора, по играта, по смените по време на мач или като видя класирането :roll: или по пресконференциите след мачовете, КОИТО Левски загуби или завърши наравно
[offtopic]нямам[/offtopic]

Потребителски аватар
Sleepwalker
Контакти:

Мнениеот Sleepwalker » 08 окт 2013 15:14

W84me написа:
Sleepwalker написа:Струва ми се, че Йоката бе най-добрият тактически грамотен треньор, който е идвал в Левски от Люпко насам, а сега стана изкупителна жертва на ситуацията "орел, рак и щука"! Толкова да е тъп тоя Батков, толкова да мисли на дребно! Как не му иде на пипето, че който и да е треньор, не може да покаже нищо за два месеца без да е водил подготовка, със заварени играчи-средняци, натресени свободни агенти, пет директора на главата, некадърно скаутско звено и без лев за селекция! Баси майката, с всеки изминал месец все повече дълбаем дъното! Не знам Петев дали ще направи нещо, обаче изтървахме треньор, какъвто скоро у нас няма да дойде! И като се издъни в 4-5 мача до зимата, през паузата пак ще сменяме треньора! По-добре да бяха сложили Антони Здравков и да го оставят поне до лятото, че да им издърпа ушите на футболистите и да закърпи положението, щото на тия лекета точно твърда ръка им трябва! :evil:

Аз изобщо се съмнявам, дали някой чужденец ще се навие да работи в България след като знае как се отнасят с треньорите тук...

Ще се навие, бъди сигурен! Гладни анонимници с чужди паспорти дал Господ! Друг е въпросът, че читав треньор от чужбина скоро няма да видим - всяко лято и всяка зима ще си въртим познатите имена и ще търмъчим пазара на свободните агенти! :evil:
Изображение

Потребителски аватар
ehh
Контакти:

Мнениеот ehh » 08 окт 2013 15:14

И какво ще прави Петев без помощника си Дерменджиев? По-добре да вземат и него.
Sisi 1914 написа:Посветих 1 кючек, на футболистите на Левски!

Sisi 1914 написа:Кашчей, не ми лази по-нервичките!

Потребителски аватар
Sleepwalker
Контакти:

Мнениеот Sleepwalker » 08 окт 2013 15:17

liliputchica написа:

И как разбра , че е тактически най-грамотният :? , по резултатите на отбора, по играта, по смените по време на мач или като видя класирането :roll: или по пресконференциите след мачовете, КОИТО Левски загуби или завърши наравно

От гледане на мачове! ;) Лично аз видях някакви опити за комбинации и разигравания, които преди ги нямаше, но си останаха опити, щото 90% от футболистите са едновременно тактически неграмотни и с посредствени качества. :roll:
Изображение

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 08 окт 2013 15:18

Sleepwalker написа:
Ще се навие, бъди сигурен! Гладни анонимници с чужди паспорти дал Господ! Друг е въпросът, че читав треньор от чужбина скоро няма да видим - всяко лято и всяка зима ще си въртим познатите имена и ще търмъчим пазара на свободните агенти! :evil:

И аз говоря за читав тренер, не за някой, като Пичони...
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

Потребителски аватар
PFC Litex

Мнениеот PFC Litex » 08 окт 2013 15:21

Честит нов треньор на Левски http://gong.bg/view_article.php?article_id=377273 сега ще видим дали Левски ще заиграе, като Лудогорец, желая успех и на Левски, и на Петев.
Изображение

Потребителски аватар
Eminem
Контакти:

Мнениеот Eminem » 08 окт 2013 15:22

blue avalanche написа:
Eminem написа:Срещу Пирин и ЦСКА мощни псувни по адрес на петев, батков и тонев :!:

Некадърник е и няма място в клуба!

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 08 окт 2013 15:23

Eminem написа:Некадърник е и няма място в клуба!

И аз засега нямам място в Google, но ако ме поканят да работя за тях бих приел... :mrgreen:
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 08 окт 2013 15:24

Eminem написа:
blue avalanche написа:

Некадърник е и няма място в клуба!

В този ред на мисли,как оценяш резултатите на Йоканович?Щото като ги гледам,не ми изглежда на кадърник...
В случай,че си забравил,с Митов НА ГЕРЕНА биехме НАРЕД!!!Човекът направи само един хикс със Славия и загуби от Берое с дузпи и беше УВОЛНЕН.Обясни ми защо Йоканович заслужава по-специално отношение от Митов???
Последна промяна от blue avalanche на 08 окт 2013 15:26, променено общо 1 път.

Върни се в “Левски”