ivan56 написа:Мога да се обзаложа, че няма да изкара до Коледа.
Не мисля, че ще намериш лесно човек, който да ти върже на баса и да каже нещо различно.

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
ivan56 написа:Мога да се обзаложа, че няма да изкара до Коледа.
metodito написа:Интересно ми е дали Хубс ще пробва да разчупи така популярната ни схема и ще пробва нещо различно. Примерно чисто 4-4-2? За последно май Илиан ползва това. И паулиньо. Какво му говореше италианеца не знам, но може би не само заради контузията не е "онзи" Паулиньо. А може и да се прави. Той дойде като проблемен малко от Украйна. Доколкото си спомням не беше искал да подписва. Може и да бъркам... Но не е оня Паулиньо, като при синьор Роси.
Ако Хубчев успее някак да върне "онзи" Паулиньо ще е супер.
specter написа:ivan56 написа:Мога да се обзаложа, че няма да изкара до Коледа.
Не мисля, че ще намериш лесно човек, който да ти върже на баса и да каже нещо различно.
alexdb написа:specter написа:ivan56 написа:Мога да се обзаложа, че няма да изкара до Коледа.
Ако го изгонят до Коледа това ще е поредната глупост. Аз продължавам да считам, че Хубчев е перспективен треньор и може да постигне много в Левски. Но трябва да бъде оставен да работи.
alexdb написа:metodito написа:Интересно ми е дали Хубс ще пробва да разчупи така популярната ни схема и ще пробва нещо различно. Примерно чисто 4-4-2? За последно май Илиан ползва това. И паулиньо. Какво му говореше италианеца не знам, но може би не само заради контузията не е "онзи" Паулиньо. А може и да се прави. Той дойде като проблемен малко от Украйна. Доколкото си спомням не беше искал да подписва. Може и да бъркам... Но не е оня Паулиньо, като при синьор Роси.
Ако Хубчев успее някак да върне "онзи" Паулиньо ще е супер.
Левски винаги е имал само една печеливша схема 4-3-3. Жалко, че от толкова години не я виждаме.
koisa написа:Като е станало дума за схеми, то аз много пъти съм се питал защо всеки, който стане треньор на Левски, държи да играем с двама деф. халфа?!
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 17 госта