А група: Левски (София) - Лудогорец (Разград) /0:0 FT

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Как ще завърши мача

Можете да изберете само 1 отговор

Виж резултатите

Потребителски аватар
bilyaletdinov
Контакти:

Re: А група: Левски (София) - Лудогорец (Разград) /23.04./ 2

Мнениеот bilyaletdinov » 24 апр 2016 12:04

THE G.A.M.E написа:Аз на стадиона не чух някой да е против Стоев. :roll:
Силно се съмнявам, че само тук подкрепата за него е масова.

Аз също не чух подобно нещо. Само, че този фаул след мача е недопустим. Мислих си, че аз нещо не съм разбрал прочетох всички медии, чух му и пресконференцията. Ако Левски е Райо за Стоев, а Лудогорец е РМ то по-добре да си ходи. Какво самочувствие създаваш в отбора си с такова пораженческо мислене? Как този тим да се бори с Лудогорец за титлата следващия сезон, след като има такъв примиренчески треньор?
Това е всичко друго, но не олицетворение на левскарския дух. Тоя миши характер е присъщ за един раиран отбор, който разцъква по софийските села. Ние сме Левски София!
[center][wrapimg=]https://pbs.twimg.com/media/DnfK93GXoAE2sUI.jpg[/wrapimg][/center]

И този път ще победиш шампионе!

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Мнениеот Tommi » 24 апр 2016 12:06

Мистри написа:Отностно мача.Сетих се за Краев.Това момче , може да не е гений, но да го мъчиш по крилото /за което е видно ,че няма качества/,е нелепо."Примерно".

Ти къде искаш да го пусне? За цял сезон още ли не си разбрал, че Краев е на крилото по необходимост?
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

angel93
Контакти:

Мнениеот angel93 » 24 апр 2016 12:06

Да си кажа и аз мнението според мен този мач беше най-вече за да се види дали ще можем да се борим с Лудогорец за титлата следващия сезон.Според мен това без играч тип Аниете няма да стане.

Потребителски аватар
Мистри

Мнениеот Мистри » 24 апр 2016 12:14

Tommi написа:
Мистри написа:Отностно мача.Сетих се за Краев.Това момче , може да не е гений, но да го мъчиш по крилото /за което е видно ,че няма качества/,е нелепо."Примерно".

Ти къде искаш да го пусне? За цял сезон още ли не си разбрал, че Краев е на крилото по необходимост?

Аз не искам
, просто изразявам мнение.Затова се нарича форум, но явно някои не разбират това, особено ако не е като тяхното.А че е по необходимост и защо е така е друга тема.
Изображение

Изображение

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 24 апр 2016 12:16

mikata написа:
THE G.A.M.E написа:
mikata написа:Явно Стоев усеща,че си отива и продължава да говори глупости :idea: Тоя за 1,5г. така и не разбра къде е попаднал и на кой отбор е треньор :evil:

Приятел, трябва да запазим спокойствие ( болшинството фенове ) ... Към С.С. щото ако си мислиш, че на негово място ще назначат Люпко, "Херо", Мъри... Значи живееш в паралелна вселена.
По-вероятно е, след негова смяна, да ни натресът Вили Вуц. или онзи Васев, от Локо Сф.

Да не стане тогава, противниците на Стойчо, да съжалявате за плюнките ...

Докога да го пазим това спокойствие :?:

Ами поне докато се види на хоризонта възможност, на негово място да бъде назначен по-добър.
Написах моят аргумент, защо трябва да сме зад него... Щото за момента, е много по-вероятно да го замести човек от неговата, или под неговата класа.
Тогава, защо да се прави това упражнение ? :roll:

Или ти си на мнение, че който и да е, само да не е С.С. ? :?
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

[center][wrapimg=]http://www.rozetabg.com/wp-content/themes/corporate/iyi/logo.jpg[/wrapimg][/center]
[wrapimg=]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/353.png[/wrapimg][rimg]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/661.png[/rimg] [rimg]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/687.png[/rimg]

Потребителски аватар
ralka_levskarka
Контакти:

Мнениеот ralka_levskarka » 24 апр 2016 12:22

Едно въпросче- господин полицай защо бе изпратен пред Сектор Б? За да провокира ли?
[rimg]https://media3.giphy.com/media/l580XJFTJ6zbSw1jAh/giphy.gif[/rimg]

Потребителски аватар
bilyaletdinov
Контакти:

Мнениеот bilyaletdinov » 24 апр 2016 12:31

ralka_levskarka написа:Едно въпросче- господин полицай защо бе изпратен пред Сектор Б? За да провокира ли?

Ти съмняваш ли се? Същата работа беше и с червените онзи ден срещу Берое второто полувреме
[center][wrapimg=]https://pbs.twimg.com/media/DnfK93GXoAE2sUI.jpg[/wrapimg][/center]

И този път ще победиш шампионе!

Потребителски аватар
RockSeeker
Контакти:

Мнениеот RockSeeker » 24 апр 2016 12:32

ЕМИЛ написа:Изложихме се с посещаемостта стабилно .
За мача играхме над очакванията ми .Трябваше да победим дори и с половин гол ....

Сърбят ме ръцете да ви бъзна, разбира се, но няма да го направя. Респект за тези като теб, които се стараят да са обективни и нямат проблем да направят подобно признание, когато го мислят! Излагация би било на фона на изхвърлянията за 20 000, но пък за тях не могат да носят отговорност тези, които не са го казвали. При нас също сега има такива, които предричат, че едва ли не ще напълним В.Левски на 25ти, но то си е за тяхна сметка и аз не се чувствам отговорен за техните безумни според мен прогнози. Посещаемостта нито е лоша, нито толкова далеч от нашата в Сряда, ако трябва да сравняваме. Дали 12, 13 или 14 000 - няма особено значение. Проблемът е, че Сектор А беше изненадващо празен за откриването и то срещу Лудогорец. Не знам защо при такъв повод не се събрахте повече и от другите сектори, за да го напълните поне за този мач... Неприятен момент, но пък важното най-накрая се случи, там си е, няма кой да ви го вземе, ще си го ползвате дълги години и ще имате възможности да компенсирате за днес ;) Честитя ви новата придобивка, без значение кой, какво и как - такива неща трябва да се случват по-често в България, ако искаме да правим нещо! На мен лично не ми харесва как изглежда, не защото е на Левски - ВИПовете на Армията на Майкъла също са ми грозни, но новото си е ново, а и предполагам е до въпрос на вкус - на мой приятел също цесекар пък му харесва сектора ви. Ще си позволя обаче да изкажа и едно мое предположение, а пък вие си преценете има ли основание. Ако трябва да се направи адекватен извод от вчера, то според мен той е следния - и най-добрите стадиони да ни направят, хора няма да има, докато качеството на самия продукт на терена не се вдигне. Не са проблем 20те лева – проблемът е, че това долу не заслужава и толкова. Медиите последните години създадоха едно усещане у доста хора, че едва ли не проблемът е в базите, ако ги оправим - хоп, и ще се напълнят стадионите като с магическа пръчка, а това е пълен мит... Армията не се напълни в Сряда, защото е станала по-приятен стадион, а защото феновете повярваха на играчите, най-малко заради себераздаването им, ако не друго на този етап. И защото имахме благоприятен резултат от Стара Загора де, но какво да се прави – такъв си ни е манталитета на повечето в тази държава/територия...
[center]Без ЦСКА не мога и миг да живея! За ЦСКА ще викам, ще скачам, ще пея!
Изображение Изображение[/center]

Потребителски аватар
ralka_levskarka
Контакти:

Мнениеот ralka_levskarka » 24 апр 2016 12:35

bilyaletdinov написа:
ralka_levskarka написа:Едно въпросче- господин полицай защо бе изпратен пред Сектор Б? За да провокира ли?

Ти съмняваш ли се? Същата работа беше и с червените онзи ден срещу Берое второто полувреме

Страшна малоумщина. При положение, че си правехме кефа, не е имало никакви изцепки и накрая се изтъпанчиха 30-40 полицая отпред..

Потребителски аватар
ralka_levskarka
Контакти:

Мнениеот ralka_levskarka » 24 апр 2016 12:37

RockSeeker написа:
ЕМИЛ написа:Изложихме се с посещаемостта стабилно .
За мача играхме над очакванията ми .Трябваше да победим дори и с половин гол ....

Сърбят ме ръцете да ви бъзна, разбира се, но няма да го направя. Респект за тези като теб, които се стараят да са обективни и нямат проблем да направят подобно признание, когато го мислят! Излагация би било на фона на изхвърлянията за 20 000, но пък за тях не могат да носят отговорност тези, които не са го казвали. При нас също сега има такива, които предричат, че едва ли не ще напълним В.Левски на 25ти, но то си е за тяхна сметка и аз не се чувствам отговорен за техните безумни според мен прогнози. Посещаемостта нито е лоша, нито толкова далеч от нашата в Сряда, ако трябва да сравняваме. Дали 12, 13 или 14 000 - няма особено значение. Проблемът е, че Сектор А беше изненадващо празен за откриването и то срещу Лудогорец. Не знам защо при такъв повод не се събрахте повече и от другите сектори, за да го напълните поне за този мач... Неприятен момент, но пък важното най-накрая се случи, там си е, няма кой да ви го вземе, ще си го ползвате дълги години и ще имате възможности да компенсирате за днес ;) Честитя ви новата придобивка, без значение кой, какво и как - такива неща трябва да се случват по-често в България, ако искаме да правим нещо! На мен лично не ми харесва как изглежда, не защото е на Левски - ВИПовете на Армията на Майкъла също са ми грозни, но новото си е ново, а и предполагам е до въпрос на вкус - на мой приятел също цесекар пък му харесва сектора ви. Ще си позволя обаче да изкажа и едно мое предположение, а пък вие си преценете има ли основание. Ако трябва да се направи адекватен извод от вчера, то според мен той е следния - и най-добрите стадиони да ни направят, хора няма да има, докато качеството на самия продукт на терена не се вдигне. Не са проблем 20те лева – проблемът е, че това долу не заслужава и толкова. Медиите последните години създадоха едно усещане у доста хора, че едва ли не проблемът е в базите, ако ги оправим - хоп, и ще се напълнят стадионите като с магическа пръчка, а това е пълен мит... Армията не се напълни в Сряда, защото е станала по-приятен стадион, а защото феновете повярваха на играчите, най-малко заради себераздаването им, ако не друго на този етап. И защото имахме благоприятен резултат от Стара Загора де, но какво да се прави – такъв си ни е манталитета на повечето в тази държава/територия...

Аз, например, ще дам 20 лева за сектор А, когато всичко си е напълно готово. Сега за кое да ги дам? За седалката ли? Нека се направи ресторанта, нека се направи и музея, ще дам, не е проблем, веднъж да е, както се казва, но ще ги дам, но сега.. няма как.

Върни се в “Левски”