Ако това стане,просто нямам думи....
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
zlatan написа:Абе Гонзо нормален човек ли си ти бе оланколо.Какво искаш да ми кажеш като освободиш Слори.Ти гледа ли последния ни мач с Академик бе-ние не приличаме на отбор.В последния месец ние сме едно ДЪНО-МОРСКО ДЪНО.
вИЖДАТЕ ЛИ Слори е виновника аре махаме го.Махни пенсионерите от Левски ,защото те е.ават мамата на отбора.
Кво играе Кривия-един мач срещу кого-Калиакра,кво играе Йовов-диспансера.
Изгони Генев национал стана,изгони Христов-взе да вкарва,изгони Шаки-и той ще стане,макар човека да е национал.
Сега гони Слори-ми дай му шанс да направи подготовка виж го напролет и тогава го гони,защото ТИ ГОНЗО ГО ДОВЕДЕ.
МАЛЕ БЕСЕН СЪМ ОТ ТОЗИ СЛАБ ДИРЕКТОР.
SAMP написа:Това ще е голяма грешка!!!После на негово,място ще вземат "мега звездата" Димо Атанасов
Ако това стане,просто нямам думи....
Sofiaatowern написа:Боже, това ако Гонзо го направи ще има още един човек, който ще е за оставката му. То бива некадърност, ама неговата...
Сакати коне като ГОНЗО и Жоро Метъла ги чакахме години да "блеснат" и така и не блеснаха, единият търкаше пейките из някакви измислени френски отбори, а другият пък играе в посредствено отборче.. Недоумявам, играч на националния отбор на ХОЛАНДИЯ, играл в един от ШАМПИОНИТЕ на Холандия, преди една години играл в Уест Бромич...
Мен пък Дани Младенов много ми харесва.Глупавото , е че все той е виновен , когато играта върви , а и си е наше момче.Не мисля , че искате да станеме отбор от 11 чужденци.UltraBlue написа:ЕМИЛ написа:Много бързо го изгониха.И защо ?Бил слаб......А Дани Младенов да не е по-силен ??
Проблема не е в качествата, а в заплатите на 2-та
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 15 госта