Гонзо окачи на пирона не само обувките, но и ореола си!

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Странджата
Контакти:

Re: Гонзо окачи на пирона не само обувките, но и ореола си!

Мнениеот Странджата » 30 мар 2010 10:17

Когато в нещо, което трябва да се нарече мнение на разбиращ, се появят изрази като гьонсурат и долен отбор, това нещо не бива да се публикува, защото не е тук мястото безнаказано да се обижда.
Колкото до"задълбочеността" на анализа, той явно е вдъхновен от Гонзовите гениталии, по които авторът скърби, защото вече висят не където му се иска, а на пирона.
Аман от запенени корифеи - вижте му на този "разбирач" и другите "текстове" в "7дни спорт" - все прослава на "Левски". Между другото - на кого е този вестник - да не би на някои, които искат/искаха да купят Левски? И какво са се затюхкали "разбирачите" за красивата игра - естети по време на чума. Защо не вземат да се понапънат, та да напишат нещо истински - например с какви пари се издържат нашите грандове, колко би трябвало да получават "звездите" им, ако се разделят печалбите от техните мачове на броя на осигуряваните, и кой в края на краищата им плаща, ако парите идват от печалби на дружества, чийто бизнес е да се прибират данъците на българите или пък да крият пари -т.е. да не се плащат данъци на същата държава, от която се иска за черните очи по 20-30 декара най-апетитна земя в градовете.

Потребителски аватар
bluepower12
Контакти:

Мнениеот bluepower12 » 30 мар 2010 10:47

Нямат акъл някой хора ...
Мъри и Наско направили ДРИЙМ ТИЙМ ... о небеса ...
Размазали ??? Колко там отбора ??? Единствено биха Киево с 2:0 .. всички други победи бяха с по 1 гол ... с/у резервите на КЛАСИраната вече Марсилия ... с гол от засада с/у Динамо на Е. Ангелов ( който по-късно исгониха ) ... с Артмедия която беше продала 8 титуляри били Селтик 5:0 ... и БИЛА ПОРТО КАТО ГОСТ В ШЛ с 3:2 ...

Да не говорим за СРАМА който брахме в ШЛ ... 1:17 ... с "правилния футбол " ...
Те Анортозис и Артмедия зимаха точки от големите отбори ... да не говорим за Клуж - биха Рома ... Равен с Челси ... само ние падахме поголовно ... но играехме правилно ...
И няма как да е иначе като си се класирал след мачове със 7-мия в Италия ...

Следващия сезон ни ИЗТАМПЕРИХА както си му е реда защото късмета рано или късно свършва ... да не говорим за 5 загуби в софийските дербита точно преди да изгонят Мъро ( за 1-ви път в 90 годишната история на клуба ) . После великия тренйор отиде в Латекс да го ИЗБАТЯТ там ... като последния загубеняк в последната минута ...

Та иначе Гонзо бил виновен ... то че не става за тренйор е ЯСНО ... но в този момент който и д Е ТРЕНЙОР ТОВА ЩЕ Е ПОЛОЖЕНИЕТО ... МОЛЕТЕ СЕ ЗА НОВ ПРЕЗИДЕНТ БЪЛГАРИН !!!

Потребителски аватар
JohnnieWalker
Контакти:

За една легенда

Мнениеот JohnnieWalker » 30 мар 2010 12:56

В последните дни се начетох на глупости. И ми писна. Затова рехиш да пусна тази тема.

Слушах какви ли не глупости за Гонзо. Как не става за треньор, как видите ли бил абсолютен некадърник. Как изгубил ореола си и т.н. Хора осъзнайте се ! Вие левскари ли се наричахте ?! Как толкова години той бе идол и изведнъж стана непрокопсаник ? Какви фенове сте ?! Както винаги се обадиха всички "специалисти" и стигнаха до извода че Гонзо не става ! За половин година Вие определихте една ЛЕГЕНДА за неспособен треньор. До миналия сезон той влачеше отбора. Цял живот няма да стигне на защитниците и вратарите на ЦСКА да се оттърват от кошмарния образ на Георги Иванов. Бил работил за Батков ?! Ами Вие какво правите за отбора ? Гонзо може да работи за Батков, но всъщност работи за ЛЕВСКИ. За идеята "Левски" ! Винаги е бил непримирим, човек с достойнство ! Не можете ли да разберете, че от развалината която е Левски в момента отбор НЕ МОЖЕ ДА СТАНЕ ОТВЕДНЪЖ ? Не е ли факт, че Левски заигра по добре в Лига Европа след като Гонзо стана треньор ? Не е ли факт, че Левски спечели доста мачове имайки впредвид ТОТАЛНО НЕКАДЪРНИЯ СИ СЪСТАВ ? Факт е ! За това замълчете и оставете Гонзо намира. Той поне се опитва да прави нещо ! Дайте му време и се научете, че един треньор има нужда от година, година и половина за да се прецени дали отбора ще го бъде !

Потребителски аватар
ros
Контакти:

Re: За една легенда

Мнениеот ros » 30 мар 2010 13:07

Въпросът не е само Гонзо... Та нима същото не се случи и със Стоичков... Или сега ще кажете че той е друга работа
Аз може да съм никой за ЦСКА, но ЦСКА е всичко за мен, аз може да съм един от хилядите фенове, НО ЦСКА Е ЕДИНСТВЕНИЯТ ОТБОР ЗА МЕН

Потребителски аватар
puhisamolevski
Контакти:

Мнениеот puhisamolevski » 30 мар 2010 13:09

JohnnieWalker написа:В последните дни се начетох на глупости. И ми писна. Затова рехиш да пусна тази тема.

Слушах какви ли не глупости за Гонзо. Как не става за треньор, как видите ли бил абсолютен некадърник. Как изгубил ореола си и т.н. Хора осъзнайте се ! Вие левскари ли се наричахте ?! Как толкова години той бе идол и изведнъж стана непрокопсаник ? Какви фенове сте ?! Както винаги се обадиха всички "специалисти" и стигнаха до извода че Гонзо не става ! За половин година Вие определихте една ЛЕГЕНДА за неспособен треньор. До миналия сезон той влачеше отбора. Цял живот няма да стигне на защитниците и вратарите на ЦСКА да се оттърват от кошмарния образ на Георги Иванов. Бил работил за Батков ?! Ами Вие какво правите за отбора ? Гонзо може да работи за Батков, но всъщност работи за ЛЕВСКИ. За идеята "Левски" ! Винаги е бил непримирим, човек с достойнство ! Не можете ли да разберете, че от развалината която е Левски в момента отбор НЕ МОЖЕ ДА СТАНЕ ОТВЕДНЪЖ ? Не е ли факт, че Левски заигра по добре в Лига Европа след като Гонзо стана треньор ? Не е ли факт, че Левски спечели доста мачове имайки впредвид ТОТАЛНО НЕКАДЪРНИЯ СИ СЪСТАВ ? Факт е ! За това замълчете и оставете Гонзо намира. Той поне се опитва да прави нещо ! Дайте му време и се научете, че един треньор има нужда от година, година и половина за да се прецени дали отбора ще го бъде !

+1

И не сравнявайте ГОНЗО със СТОИЧКОВ, защото за разлика от Стоичков, Гонзо има реална ценностна система за родина-клуб :!:
ТАМ, ПОД СВЕТЛИНИТЕ НА "ГЕРЕНА", ГОНЗО ЩЕ ДЪРЖИ В РЪЦЕ КУПАТА ОКЪРВАВЕНА!

http://forum.gong.bg/viewtopic.php?f=46&t=26149

Потребителски аватар
puhisamolevski
Контакти:

Мнениеот puhisamolevski » 30 мар 2010 13:15

bluepower12 написа:Нямат акъл някой хора ...
Мъри и Наско направили ДРИЙМ ТИЙМ ... о небеса ...
Размазали ??? Колко там отбора ??? Единствено биха Киево с 2:0 .. всички други победи бяха с по 1 гол ... с/у резервите на КЛАСИраната вече Марсилия ... с гол от засада с/у Динамо на Е. Ангелов ( който по-късно исгониха ) ... с Артмедия която беше продала 8 титуляри били Селтик 5:0 ... и БИЛА ПОРТО КАТО ГОСТ В ШЛ с 3:2 ...

Да не говорим за СРАМА който брахме в ШЛ ... 1:17 ... с "правилния футбол " ...
Те Анортозис и Артмедия зимаха точки от големите отбори ... да не говорим за Клуж - биха Рома ... Равен с Челси ... само ние падахме поголовно ... но играехме правилно ...
И няма как да е иначе като си се класирал след мачове със 7-мия в Италия ...

Следващия сезон ни ИЗТАМПЕРИХА както си му е реда защото късмета рано или късно свършва ... да не говорим за 5 загуби в софийските дербита точно преди да изгонят Мъро ( за 1-ви път в 90 годишната история на клуба ) . После великия тренйор отиде в Латекс да го ИЗБАТЯТ там ... като последния загубеняк в последната минута ...

Та иначе Гонзо бил виновен ... то че не става за тренйор е ЯСНО ... но в този момент който и д Е ТРЕНЙОР ТОВА ЩЕ Е ПОЛОЖЕНИЕТО ... МОЛЕТЕ СЕ ЗА НОВ ПРЕЗИДЕНТ БЪЛГАРИН !!!

Ти не си ЛЕВСКАР :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:
ТАМ, ПОД СВЕТЛИНИТЕ НА "ГЕРЕНА", ГОНЗО ЩЕ ДЪРЖИ В РЪЦЕ КУПАТА ОКЪРВАВЕНА!

http://forum.gong.bg/viewtopic.php?f=46&t=26149

Потребителски аватар
ros
Контакти:

Мнениеот ros » 30 мар 2010 13:17

Не говорим за ценностна система а ЗА ЕДНА ЛЕГЕНДА ;)
Аз може да съм никой за ЦСКА, но ЦСКА е всичко за мен, аз може да съм един от хилядите фенове, НО ЦСКА Е ЕДИНСТВЕНИЯТ ОТБОР ЗА МЕН

Потребителски аватар
Kotooshu77
Контакти:

Мнениеот Kotooshu77 » 30 мар 2010 13:38

ros написа:Въпросът не е само Гонзо... Та нима същото не се случи и със Стоичков... Или сега ще кажете че той е друга работа

ros - Респект от мен , ти си способен всяка тема да омажеш!
Предлагам ти другата година да участваш в България търси талант защото вярвай ми ти си уникален ......

Иначе по темата : Лично и на мен ми писна знайни и незнайни герой да се упражняват върху името на Георги Иванов !
Някой дали се пита Кокала с неговия рев и плюене дали помага или вреди на отбора ?

Awesome
Контакти:

Мнениеот Awesome » 30 мар 2010 13:54

Гонзо като вижда, че е некадърен и си няма идея от тактика и подреждане на отбор да напусне щом е такъв мъж. В момента е просто съучастник на Батков.
And it's Arsenal,
Arsenal FC,
We're by far the greatest team,
The world has ever seen!

Потребителски аватар
Kotooshu77
Контакти:

Мнениеот Kotooshu77 » 30 мар 2010 14:03

Awesome написа:Гонзо като вижда, че е некадърен и си няма идея от тактика и подреждане на отбор да напусне щом е такъв мъж. В момента е просто съучастник на Батков.

Много , ама много си далеч от истината .
Гонзо е мъж и си подаде оставката след позора в Ловеч но на теб явно ти е много къса паметта !
И запомни едно , първи мишките напускат кораба :!:
Съучастник на Борат е онзи с птичата фамилия и останалите подлоги който ги интересува само да намажат нещо от Левски и в частност от Борат !

Върни се в “Левски”