Бидона написа:Гонзо е главния виновник за загубите.Той не става за треньор.
Гонзо определя, кои футболисти да играят в даден мач.
Така, че самите играчи са виновни, че не могат да направят 1 свестно подаване по-между си.
А не Гонзо или Здравков.
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Бидона написа:Гонзо е главния виновник за загубите.Той не става за треньор.
kris440 написа:МОЛЯ ВИ ДА НЕ ИЗМЕСТВАМЕ ТЕМАТА! ДА ГОВОРИМ 'ЗА' И "ПРОТИВ' СЪРМОВ САМО!!!
Здравейте, приятели!
Казвам се Кристиян Велев, на 30 години съм, от 25г. насам се вълнувам какво се случва с Левски.
Много Ви уважавам а и сте единствената ми (НИ) надежда Сърмов да спре най-после да играе в Левски!
Една молба към Вас - моля извадете последните 30 гола, които противниците са вкарали на Левски (във всички срещи, включително и евроучастието ни тази година) и да видим при колко от тях е виновен Сърмов. Сигурен съм че процента не е под 50. Тук не става дума че имаме 1 играч по-малко в отбора, и то от доста време, и то национал, става дума че противниците ни играят с човек повече срещу нас всеки път когато този меко казано антифутболист започва и довършва мачовете.
Да обсъдим и футболните му умения:
1. Спиране на топка ?!
2. Пас ?!
3. Борба за топката (без да извърши фаул)
4. Осуетяване на противникова атака
Искрено се надявам да помогнете да зададем въпросът на треньорите в Левски и Националния отбор "Защо трябва да играе Сърмов"
Ще пусна линк и към тема която съм пуснал във форума м. октомври 2009г:
http://forum.gong.bg/levski/viewtopic.php?f=1&t=30665
Някъде тук в тази тема някой написа: 'Кажи ми кой ти е дефанзивния халф, за да ти кажа колко силен ти е отбора"
Мисля че има доста тежест в тези думи.
Пиша точно до Вас г-н Русев и г-н Грънчаров, защото явно само вие можете да видите че при този човек нещо е сбъркано (примерно във вчерашния Ви коментар на Локо - Левски)
Много Ви благодаря за вниманието!
Кристиян
kenneth написа:Сърмов и Милиев са толкова измислени национали че няма на къде. Стоилов да обясни защо ги е взел. Може би защото играят в Левски?
stg333 написа:ай сега , Сърмов виновен, Мъри го вика не щото е от Левски а въпреки това че е от Левски, или някой тук се съмнява че Сираков играе срещу Левски, Сърмов е средна хубост играч и поста му е такъв че фактически няма много голяма конкуренция на него и в Левски и в национала. Така че без да е добър понякога върши работа. Ако някой си въобразява че той ни е проблема ми на хубаво ама не е той.
INZAGHI_99 написа:kris440 написа:МОЛЯ ВИ ДА НЕ ИЗМЕСТВАМЕ ТЕМАТА! ДА ГОВОРИМ 'ЗА' И "ПРОТИВ' СЪРМОВ САМО!!!
Здравейте, приятели!
Казвам се Кристиян Велев, на 30 години съм, от 25г. насам се вълнувам какво се случва с Левски.
Много Ви уважавам а и сте единствената ми (НИ) надежда Сърмов да спре най-после да играе в Левски!
Една молба към Вас - моля извадете последните 30 гола, които противниците са вкарали на Левски (във всички срещи, включително и евроучастието ни тази година) и да видим при колко от тях е виновен Сърмов. Сигурен съм че процента не е под 50. Тук не става дума че имаме 1 играч по-малко в отбора, и то от доста време, и то национал, става дума че противниците ни играят с човек повече срещу нас всеки път когато този меко казано антифутболист започва и довършва мачовете.
Да обсъдим и футболните му умения:
1. Спиране на топка ?!
2. Пас ?!
3. Борба за топката (без да извърши фаул)
4. Осуетяване на противникова атака
Искрено се надявам да помогнете да зададем въпросът на треньорите в Левски и Националния отбор "Защо трябва да играе Сърмов"
Ще пусна линк и към тема която съм пуснал във форума м. октомври 2009г:
http://forum.gong.bg/levski/viewtopic.php?f=1&t=30665
Някъде тук в тази тема някой написа: 'Кажи ми кой ти е дефанзивния халф, за да ти кажа колко силен ти е отбора"
Мисля че има доста тежест в тези думи.
Пиша точно до Вас г-н Русев и г-н Грънчаров, защото явно само вие можете да видите че при този човек нещо е сбъркано (примерно във вчерашния Ви коментар на Локо - Левски)
Много Ви благодаря за вниманието!
Кристиян
Приятелю Благодаря ти!!! Мислих си че съм единственият, който споделя твоето мнение и виждане!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Потребители, разглеждащи този форум: glarus_ds, Google Adsense [Bot], icemanbg33, VDP и 36 госта