Славия 1913 (София) - Левски (София)| 0:0 FT

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Как ще завърши мача

Победа за Славия
18
25%
Равен
14
19%
Победа за Левски
40
56%

Общо гласове: 72

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Re: Славия 1913 (София) - Левски (София)| 19.03.2016г. 14:00

Мнениеот TristaNNN » 15 мар 2016 10:38

Brannik82 написа:Венци се канел 20 лв. да направи билетите за мача....

Ден година храни! То ако не сме ние, кой ще му стъпи на стадиона да гледа "Продукта" в бяло? :)
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Потребителски аватар
Red_Neck
Контакти:

Мнениеот Red_Neck » 15 мар 2016 10:48

korteneca написа:
Red_Neck написа:Когато Венци плямпа много преди мач, нещата обикновено са наредени.
Плюс за Левски ще е явното нежелание (от години) на дебел Венци да троши пари "за лудо" в ЕКТ.
Последното участие на Славия в ЕКТ беше преди около 20 години!

Ехе, само как ги редите конспирация след конспирация. В това нямате равни. Признавам си! 8-)

Къде видя конспирация?
От Марс ли падаш или гледаш футбол от 5 години?
Венци е ясен дори на гаргите вече ..... Той НЕ ЖЕЛАЕ да се бори за ЕКТ близо 20 години .... Случайно?!?
На този етап Дебелан е тих, но е факт, че има да дарява точки, защото ако Берое вземе купата, нещата ще станат комични.
...... а на вас точки реално не ви трябват - 2-3 място е гарантирано!
Гледайте си играта, а не точките, защото игрово сте все още на нивото на Пирин!
"Левски срещу мракобесието - борба на волята срещу системата, доброто срещу злото! Това е заложено при нас. Отборът на народа срещу апарата, най-общо казано."
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.

Потребителски аватар
korteneca
Контакти:

Мнениеот korteneca » 15 мар 2016 11:27

Red_Neck написа:
korteneca написа:
Red_Neck написа:Когато Венци плямпа много преди мач, нещата обикновено са наредени.
Плюс за Левски ще е явното нежелание (от години) на дебел Венци да троши пари "за лудо" в ЕКТ.
Последното участие на Славия в ЕКТ беше преди около 20 години!

Ехе, само как ги редите конспирация след конспирация. В това нямате равни. Признавам си! 8-)

Къде видя конспирация?
От Марс ли падаш или гледаш футбол от 5 години?
Венци е ясен дори на гаргите вече ..... Той НЕ ЖЕЛАЕ да се бори за ЕКТ близо 20 години .... Случайно?!?
На този етап Дебелан е тих, но е факт, че има да дарява точки, защото ако Берое вземе купата, нещата ще станат комични.
...... а на вас точки реално не ви трябват - 2-3 място е гарантирано!
Гледайте си играта, а не точките, защото игрово сте все още на нивото на Пирин!

Преди и след всеки мач ти и себеподобните ти редите теории на конспирациите...
Според вас няма мач, който реално можем да спечелим без да сме го купили, уредили или да ни пуснат.
Такива бяха досега с Черно море, Монтана, Локо Пд и Пирин изхождайки от вашите изказвания.
И да, аз гледам играта на отбора и знам, че не играем нищо по-различно от останалите отбори. Малко се спрете с тия глупости, защото така излиза, че от цяла България само вие печелите честно, а всички останали не. :oops:
[center]Николай Митов: Те не са точно ЦСКА, Литекс си ги бием... Няма проблем!

[rimg]https://image.prntscr.com/image/282def5483004b6fbf06a977c146b67b.gif[/rimg][/center]

Потребителски аватар
Red_Neck
Контакти:

Мнениеот Red_Neck » 15 мар 2016 11:48

korteneca написа:Преди и след всеки мач ти и себеподобните ти редите теории на конспирациите...
Според вас няма мач, който реално можем да спечелим без да сме го купили, уредили или да ни пуснат.
Такива бяха досега с Черно море, Монтана, Локо Пд и Пирин изхождайки от вашите изказвания.
И да, аз гледам играта на отбора и знам, че не играем нищо по-различно от останалите отбори. Малко се спрете с тия глупости, защото така излиза, че от цяла България само вие печелите честно, а всички останали не. :oops:

Не си прав, ама няма да споря повече. ;)
Аз (лично) не съм ви обвинявал в манипулиране след сезона с "другите начини" и няколкото изгонени съдии. :)
Правим си ташак едни с други от време на време, ама нали затова е форума.
.... айде, дано додрапате до 0:0 в този мач, та да няма драми ;)
Последна промяна от Red_Neck на 15 мар 2016 13:27, променено общо 1 път.
"Левски срещу мракобесието - борба на волята срещу системата, доброто срещу злото! Това е заложено при нас. Отборът на народа срещу апарата, най-общо казано."
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.

Потребителски аватар
www_ivailomusic_com
Контакти:

Мнениеот www_ivailomusic_com » 15 мар 2016 13:15

Ако Славия играе както в определени периоди срещу Лудогорец, а Лукин и Александров както срещу Пирин, не виждам как ще вземем повече от Х.
Реалистична прогноза- 1:1. Фенска- 1:2 и големи драми в пазене на резултата накрая.
А за разведряване на духа, очаквам чичкото с големия корем да поиска от Крушарски да му изпрати по ЕКОНТ плажната топка за Събота и пръскачките на стадиона да поработят малко повече преди мача. :) :)

Потребителски аватар
mikata

Мнениеот mikata » 15 мар 2016 22:17

1 - 1
България има природни богатства,

България има народ несломим,

България има от всичко по малко

но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !

Потребителски аватар
1914.1902
Контакти:

Мнениеот 1914.1902 » 16 мар 2016 14:20

Привържениците на Левски ще могат да си закупят билет от намиращите се в техния град каси на Ticketpro (с мрежата от партньорски каси може да се запознаете ТУК:http://www.ticketpro.bg/jnp/ticket-outlets/index.html) и от бензиностанции OMV.

Цената на билетите за феновете на Левски ще е 10 лв.

Потребителски аватар
Player
Контакти:

Мнениеот Player » 17 мар 2016 09:43

Ако успеят да вземат и всичките пет поредни мача в София, ще стане много добре. Има само три гостувания до края - на последните Монтана и Благоевград и в Стара Загора за финал на сезона. Програмата е перфектна. Времето се оправи и утре трябва да стане хубав мач и да победи по-добрият.

Върни се в “Левски”