Мнениеот Avanti_Ragazzi » 12 авг 2014 13:06
Red Warrior написа:С тая разлика, че докато Боко беше премиер бюджета беше 17 милиона лева, да правилно 17 милиона! И започна строежа на А сектор, а сега е 5 милиона?

И това явно не е било заради Боко, а заради Пеевски така ли? А на бас тогава, че ако ГЕРБ спечелят изборите г-н. Иво Тонев ще се върне на бял кон, сектора ще бъде завършен целия като на скицата, даже и друг може да се почне а бюджета рязко ще се покачи поне 2 пъти нагоре?
И кой е бил държавния отбор а?

Между другото трябва да се сизира УЕФА за нерегламентирана държавна помощ и нарушаване на финансовия феърплей от страна на Левски. А това, че по времето на Боко Интелекта се даваха пари за стадиона - ами да. Те с Делянчо и Цецко си душиха по дупките тогава и Боко както доведе Цецоу в Ботев, така и доведе Делянчо в Левски с нареждането да киха пари.
Ми аз не съм глупак и ми ясно кой доведе Иво Тонев! А Пеевски не отричам че може и да има 40% от клубът, но е много далече от това да е собственик? Собственика е един и за тва сме и на тва дередже, щото си чака едни пари и няма намерение да отстъпва контролния пакет докато не гушне тия 15 милиона, както желае! Ако беше толкова лесно отдавана да го няма него на картата! А другия месец има общо събрание и от това което знам от няколко момчета от тръста, Тара здраво си държи контролния пакет и нема мърдане! Даже след месец ще си го и увеличи дяла бая още, така че глупости може да си пишем колкото си искаме! Общото събрание е септември месец и всичко ще излезе наяве! И тогава пак ще си говорим, кой колко процента има и кой колко държи, съгласен ли си?
[center][wrapimg=]http://prikachi.com/images/742/9410742s.png[/wrapimg][/center]
[center]Чардар, Ловеч, Микре, кои сте всъщност вие? Знаем, че сте само фенове на Литекс! Фенове на Литекс шаляляля, ооо фенове на Литекс шаляляляла![/center]